TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια λιγη βοηθεια, ειμαι σε αυτην την ανησυχια, ποιον επεξεργαστη να επιλεξω. Με ανησυχει αυτο που ακουγετε οτι τα παιχνιδια θα ζητανε ολο και πιο πολλους πυρηνες για να παιξουν.Από το 2009 μας το λένε αυτό και ακόμα οι 2πύρηνοι παίζουν χωρίς προβλήματα και με καλά fps. http://www.tomshardware.com/reviews/multi-core-cpu,2280-11.html
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Edit: Τελικά δεν άντεξα και τους έριξα άκυρο για την 280Χ και πήρα την 290. Καλά δεν έκανα; Καμία γνώμη για τροφοδοτικό; Όσο δυνατόν πιο οικονομικό... Λέμε τώρα
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Edit: Τελικά δεν άντεξα και τους έριξα άκυρο για την 280Χ και πήρα την 290. Καλά δεν έκανα; Καμία γνώμη για τροφοδοτικό; Όσο δυνατόν πιο οικονομικό... Λέμε τώρα Αν ειναι να παρεις επεξεργαστη 70-100 ευρω οχι δεν εκανες καλα. Καλυτερα να τα ειχες δωσει τα παραπανω λεφτα για επεξεργαστη, πρεπει να υπαρχει balance στο συστημα. 3258 με 280χ θα μαξαρε τα περισσοτερα παιχνιδια χωρις μπουκαλι, τωρα δεν ξερω μιας και δεν εχω την 290. Για μελλοντικη χρηση παντως ειναι δυνατη καρτα οταν και αν παρεις καλυτερο επεξεργαστη. Κοιτα το thermaltake hamburg 530 η το smart/berlin 630. Επισης υπαρχει και το coolermaster g650m και 550m, και αυτα καλα ειναι. 1
IceFrog Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε με αυτη τη καρτα ξεχνας επεξεργαστες κατω απο i5. Ακυρωσε την παραγγεελια σου, συμπληρωσε τη φορμα για να σου γινει μια σωστη και ολοκληρωμενη προταση γιατι ετσι θα γινει μπαχαλο και παλι 1
AETOLOFITIS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 συμφωνω.δεν θα μπορεσεις να την αξιοποιησεις 100%.
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τη μια μας λες οτι θες να δωσεις για επεξεργαστη και μητρικη 100 ευρω, το πολυ 120. Απο την αλλη πας και παιρνεις ακριβοτερη καρτα. Η μας δουλευεις η δεν ξερεις και εσυ τι θελεις. Εμεις σου ειπαμε ειδη τι ειναι σωστο να κανεις, επισης η 280χ που ειχες παρει ηταν τρομερη προσφορα, μιας και τωρα 210 ευρω να την βρεις μονο σε αγγελια μπορεις και πηγες και την ακυρωσες, απο τη μια θες να μη ξοδεψεις, απο την αλλη κανεις ασκοπες αγορες χωρις να το σκεφτεις λιγο. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά νόμιζα ότι θα ήταν καλύτερα μιας και έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, δεν ήξερα ότι θέλει και πιο δυνατό επεξεργαστή. Εντάξει την ακύρωσα και έκανα για την 280Χ Μην βαράτε, θα μάθω, που θα πάει
hliastsek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη ειχες να διαθεσεις 350 ευρω για καρτα γραφικων και δινεις 100 ευρω για cpu? Αν τα εχεις αγορασει ολα απο το ιδιο μαγαζι, φαντασου τι βρίσιμο εχει πεσει με τοσες ακυρωσεις 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον οποτε μεχρι στιγμης εχω παρει αυτα:Intel Pentium G3258 BoxAsrock Z97M AnniversaryVTX3D Radeon R9 280X 3GB V2 UEFIΣτην μητρικη λεει δεχεται εως 3100 OC MHz μνημες RAMΣε αυτην την συχνοτητα να παρω RAM; Βοηθαει στο OC του επεξεργαστη;
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σου περασε την προσφορα σημερα για την 280χ? Εμενα απο προχτες δε μου περναει αυτοματα τις προσφορες απο το συγκεκριμενο φυλλαδιο (και σε ενα ταμπλετ και στην 290). Και τους το ελεγα στο καταστημα και το φτιαχνανε. Σημερα δεν ελειξε και το φυλλαδιο;
hliastsek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον οποτε μεχρι στιγμης εχω παρει αυτα: Intel Pentium G3258 Box Asrock Z97M Anniversary VTX3D Radeon R9 280X 3GB V2 UEFI Στην μητρικη λεει δεχεται εως 3100 OC MHz μνημες RAM Σε αυτην την συχνοτητα να παρω RAM; Βοηθαει στο OC του επεξεργαστη; Επεξεργαστη και μητρικη τα ακυρωσα για να αποφασίσω Την καρτα την πηρα Τελικα τα εχεις αγορασει ή οχι? Και αν ναι γιατι εφτιαξες αυτο το thread? Αν οχι μας εχει μπερδεψει τρελά!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σου περασε την προσφορα σημερα για την 280χ? Εμενα απο προχτες δε μου περναει αυτοματα τις προσφορες απο το συγκεκριμενο φυλλαδιο (και σε ενα ταμπλετ και στην 290). Και τους το ελεγα στο καταστημα και το φτιαχνανε. Σημερα δεν ελειξε και το φυλλαδιο; Εχω μιλησει μαζι τους το φυλλαδιο ληξει σημερα τα μεσανυχτα. Δεν την περναει αυτοματα ναι, αλλα με το κωδικο offer σου κανουν την εκπτωση στο καταστημα που θα παραλαβεις. Επισης και στο e-mail της παραγγελιας σου αναφερει τον κωδικο offer Ξερουν αυτοι, αλλα αν τυχον σου πουνε την κανονικη τιμη στο καταστημα τους λες οτι μεσου του newsletter ειναι και αυτοι σου φτιαχνουν την τιμη. Intel Pentium G3258 Box Asrock Z97M Anniversary VTX3D Radeon R9 280X 3GB V2 UEFI Τα ακυρωσα ναι αλλα τα εκανα ξανα παραγγελια και τα περιμενω απο βδομαδα λογικα
hliastsek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν αλλο ενα Παρασκευατικο troll-thread!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν αλλο ενα Παρασκευατικο troll-thread! Το να ζητάς βοήθεια και τις γνώσεις του άλλου που εσύ δεν έχεις δεν νομίζω να είναι troll Και ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν για να με βοηθήσουν να "ξεμπλοκάρω"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα