Προς το περιεχόμενο

CPU FX-6300 ή G3258 με GPU R9 280X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην μητρικη λεει δεχεται εως 3100 OC MHz μνημες RAM

Σε αυτην την συχνοτητα να παρω RAM; Βοηθαει στο OC του επεξεργαστη;

Έχει μείνει τώρα η ραμ στις οποίες δεν ξέρω τι παίζει με τις συχνότητες και το τροφοδοτικό

τελος καλο. εγινε και η παραγγελια σου. περιμενουμε εντυπωσεις απο το συστημα.

Με το καλό μόλις το στήσω :)

Δημοσ.

Εχω μιλησει μαζι τους το φυλλαδιο ληξει σημερα τα μεσανυχτα.

Δεν την περναει αυτοματα ναι, αλλα με το κωδικο offer σου κανουν την εκπτωση στο καταστημα που θα παραλαβεις.

Επισης και στο e-mail της παραγγελιας σου αναφερει τον κωδικο offer

Ξερουν αυτοι, αλλα αν τυχον σου πουνε την κανονικη τιμη στο καταστημα τους λες οτι μεσου του newsletter ειναι και αυτοι σου φτιαχνουν την τιμη.

I know, το έκανα σε ένα ταμπλετ προχτες και οταν πηγα και μου ειπε την κακονικη τιμη του λεω κοιτα το καλυτερα... Και περιμενα 3-4 λεπτα να το φτιαξουν, απλα ημουν περιεργος αν το εκανε μονο σε μενα η οχι. Και στην 290 που παραγγειλα χτες μου το εκανε και σημερα μου το διορθωσαν τηλεφωνικα και ακομα δεν παρελαβα :P

Αντε καλοριζικο, να δω κι εγω ποτε θα παρω αυτα που λεω τοσες μερες.

Δημοσ.

I know, το έκανα σε ένα ταμπλετ προχτες και οταν πηγα και μου ειπε την κακονικη τιμη του λεω κοιτα το καλυτερα... Και περιμενα 3-4 λεπτα να το φτιαξουν, απλα ημουν περιεργος αν το εκανε μονο σε μενα η οχι. Και στην 290 που παραγγειλα χτες μου το εκανε και σημερα μου το διορθωσαν τηλεφωνικα και ακομα δεν παρελαβα :P

Αντε καλοριζικο, να δω κι εγω ποτε θα παρω αυτα που λεω τοσες μερες.

Ευχαριστώ, επίσης και σε σένα καλορίζικα.

Εσύ τι επεξεργαστή συνδυάζεις με την 290;

Δημοσ.

Κατά 99% παω για τον i5 4690k. Ελεγα να παω σε φθηνοτερο (πχ τον 4460) αλλά αφού θα τον κρατήσω χρόνια λέω δε βαριέσαι, ας πάρουμε κάτι πιο καλό :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα βιντεακι απο μενα σε bf4 shanghai x64 με fx @4ghz και r9 290 @ 947/1250

Eιναι απο κινητο οποτε συγχωρεστε με για τυχον κουνηματα κτλπ!

και εδω ενα @5ghz και r9 290@ 1150/1500

Επεξ/σία από cliobaccarra
  • Like 3
Δημοσ.

Ενα βιντεακι απο μενα σε bf4 shanghai x64 με fx @4ghz και r9 290 @ 947/1250

Eιναι απο κινητο οποτε συγχωρεστε με για τυχον κουνηματα κτλπ!

Τόσο καλός είναι και καλά στο multitasking ο fx μια εγγραφή με ένα πρόγραμμα δεν μπορούσες να κάνεις;

Και γιατί σχεδόν δεν βλέπουμε κανέναν άλλον στα βίντεο; Με 2-3 λεπτά δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα.

Δώσε και κάνα απλό info έστω. 

Render.DrawScreenInfo 1

PerfOverlay.DrawGraph 1

Δημοσ.

Δεν ανεβασα το βίντεο για να δουμε ποσό καλό multitasking κανει o fx αλλά για να δουμε πως παιζει bf4 στην shanghai. Επίσης το εκανα με κινητό ώστε να υπάρχει ενα μέτρο σύγκρισης με τα αποτελεσματα που είχε ο Mult1C0r3Cpu με τα δικά μου.

Είναι αρχή της πίστας και δεν το κατέχω καθόλου το παιχνιδι, μονο απο περιέργεια το έβαλα. Τόσο κοσμο είχε εκεί κοντά.
Τα τελευταία που γραφείς δεν έχω ιδέα τι κανουν.

Ο άπιστος Θωμάς θα παραμείνει απιστος 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν βλέπεις όμως πόσο καλά το παίζεις στην αρχή που ακόμα και ο celleron βγάζει 35-40fps, βλέπεις εκεί που γίνεται και κάτι και υπάρχει δράση πόσα fps βγάζει.

Και εγώ άσχετος είμαι από bf multi αλλά κατάφερα να κάνω βόλτες,δεν είναι τόσο δύσκολο.

Τα τελευταία που γραφείς δεν έχω ιδέα τι κανουν.

Όπως έδωσες εντολή για να φανούν τα fps,

αυτά δείχνουν το υλικό του Η/Υ και βγάζουν το γράφημα που δείχνει πως παίζουν cpu/gpu.

Ναι εννοείτε όταν μου λένε πόσο θηρίο είναι στο Multitasking και ότι παίζεις παιχνίδια και τρέχεις ότι θες παράλληλα και μετά μου βγάζουν βίντεο με κινητά γιατί φοβούνται μην χάσουν fps,ε με αναγκάζεται να μην πιστεύω όσο και να ήθελα.

Δημοσ.

Δεν βλέπεις όμως πόσο καλά το παίζεις στην αρχή που ακόμα και ο celleron βγάζει 35-40fps, βλέπεις εκεί που γίνεται και κάτι και υπάρχει δράση πόσα fps βγάζει.

Και εγώ άσχετος είμαι από bf multi αλλά κατάφερα να κάνω βόλτες,δεν είναι τόσο δύσκολο.

Όπως έδωσες εντολή για να φανούν τα fps,

αυτά δείχνουν το υλικό του Η/Υ και βγάζουν το γράφημα που δείχνει πως παίζουν cpu/gpu.

Επειδη οτι και να δεις δεν προκειται να αλλαξεις γνωμη και να σου πω την αληθεια  δεν με απασχολει, το θεωρω χαμενο χρονο. Ο καθενας βλεπει και βγαζει τα συμπερασματα του. Αν στα δικα σου ματια υπαρχουν celeron παντου καλως. Το παιχνιδι βγαζει αρκετα fps ωστε να μην με απασχολουν τα γραφηματα, αφου οπως ειπα πιο πριν δεν προκειται να σου αλλαξουν γνωμη.

Επισης μην ξεχναμε τι κανει το process hacker...το οποιο υπαρχει στο βιντεο με τον celeron.

Το βιντεο ανεβαβηκε κυριως για τον ts, μιας και σε καποιο σημειο αναφερε πως ακυρωσε την r9 280x και σκεφτοταν την r9 290, και πως μπορει να παιζει με + 100 ευρω. 

Αν το budget του ειναι τοσο στενο ας παρει αυτα που λεει, ας τρεχει και κανα process hacker να δει ασπρη μερα.

Οπως αναφερα και πιο πανω, οι μετρησεις πρεπει να γινονται οσο πιο ξεκαθαρα μπορουν, βγαζοντας τον παραγοντα σκληρων δισκων, προγραμματος καταγραφης κτλπ. Απο οσο φανταζομαι γνωριζεις οτι λογο ογκου δεδομενων χρειαζεσαι dedicated σκληρο δισκο αν θες να εισαι 100%, απλα δεν το αναφερεις πουθενα εσκεμμενα.

• Like 4
Δημοσ.

Οπως αναφερα και πιο πανω, οι μετρησεις πρεπει να γινονται οσο πιο ξεκαθαρα μπορουν, βγαζοντας τον παραγοντα σκληρων δισκων, προγραμματος καταγραφης κτλπ. Απο οσο φανταζομαι γνωριζεις οτι λογο ογκου δεδομενων χρειαζεσαι dedicated σκληρο δισκο αν θες να εισαι 100%, απλα δεν το αναφερεις πουθενα εσκεμμενα.

Το θέμα είναι ότι ένας fx έχει αρκετή ισχύ για να μην ρίξει fps και με πρόγραμμα καταγραφής,εδώ ο celleron χάνει ελάχιστα.

Ναι και raid με το λιγότερο 4 καλούς ssd θες για να μην έχεις καθυστερήσεις από το φόρτωμα, άσε μας ρε,με 8mb το δεύτερο γράφει σε εμένα σιγά τα τραγικά για έναν δίσκο. 

Επισης μην ξεχναμε τι κανει το process hacker...το οποιο υπαρχει στο βιντεο με τον celeron.

Για πες μας και εμάς τι κάνει,μόνο στον celleron θα κάνει ό,τι φαντάζεσαι ότι κάνει;

Δημοσ.

Με το process hacker παίζω επιτέλους σαν άνθρωπος bf4 με στοκ cpu, ούτε κοψίματα ούτε τίποτα, όλα βούτυρο. Με το battlelog πίσω κανονικά, με τον επεξεργαστή στα 4.4 και χωρίς το process hacker έπαιζα με κλειστό battlelog και μία στο τόσο είχα κοψίματα, τα οποία σίγουρα ήταν από σκληρό, αποκλείω ταβάνιασμα cpu, όποτε έκανα alt-tab τσουπ hdd 100%.

Δημοσ.

Ο καθενας χρησιμοποιει οτι μπορει για να παιξει καλυτερα, δεν ειναι κακο αυτο. Το Process hacker ειναι ενα τρομερο προγραμμα αν ξερεις να το χειριζεσαι.

Εχει παιξει κανενας GTA V νε 290 η 280χ να μου πει ποσα fps βγαζει, ειτε με fx ειτε με ι5/ι7? Εγω που το ξαναετρεξα λιγο χθες εβγαζα περιπου 50-130 με drops στα 45. Στα 4.5ghz ολα αυτα. Ο επεξεργαστης την κοβει την καρτα σε αυτο το παιχνιδι στα 4.5, χωρις να σημαινει οτι εχω προβλημα, μιας  και τα fps ειναι παραπανω απο ιδανικα. απλα αναρωτιεμαι τι fps μπορει να βγαλει η 280χ η η  290.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει παιξει κανενας GTA V νε 290 η 280χ να μου πει ποσα fps βγαζει, ειτε με fx ειτε με ι5/ι7? 

Πρέπει να λες και το για τι ρυθμίσεις μιλάς, όλα φουλ ultra; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...