idomeneas7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 γαμαει το ψευτικο βυζι εχω πιασει. Α η μουναρα η νομικου ειναι. Τι θα ηταν?Σε ποιο ονειρο Στην πραγματικότητα που αυτή γίνεται έτσι here comes the είσαστε κομπλεξικές πόστ Αναμενόμενο, χαλάω τον μύθο. 1
manzah80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Η νομικου συγκεκριμενα ειναι πανεμορφη απο την μανα της σαν τις μηχανες.Μαμισια ομορφια
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά υπολογίζεται. Διότι το βυζί απο μόνο του δεν ειναι θελκτικό. Αυτό που μας ερεθίζει ειναι η αναλογιές και οι διαφοροποιήσεις κατα μήκος του κορμιού. Ναι θελουμε βυζάρες, μεσουλα, τορνευτούς γοφούς και μακριές γάμπες, στο ίδιο άτομο την ίδια στιγμή. Πως τα αποκτούν οι κυρίες, μας ειναι σχεδόν αδιάφορο. Όπως και οι κυρίες εκτιμούν τις αντρικές πλάτες και τα πεταχτά αντρικά κωλαράκια πάνω σε πόδια κι όχι ξυλαράκια. Φαντάζομαι πως το πνευματικό έργο της κας νομικού θα τη φέρει στην ακαδημία Αθηνών τα προσεχή έτη. 2
censOred Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν βλέπω που υπάρχει το πρόβλημα με τα ψεύτικα βυζιά.Αν γίνει καλή δουλειά,εύγε επιστήμη της πλαστικής.Με την κολλητή μου,έχουμε κανονίσει ο πρώτος μου παχουλος μισθός να φύγει εκεί,αρκεί να μαφήνει να τα πιάνω όποτε θέλω. 3
manzah80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν βλέπω που υπάρχει το πρόβλημα με τα ψεύτικα βυζιά. Αν γίνει καλή δουλειά,εύγε επιστήμη της πλαστικής. Με την κολλητή μου,έχουμε κανονίσει ο πρώτος μου παχουλος μισθός να φύγει εκεί,αρκεί να μαφήνει να τα πιάνω όποτε θέλω. Ετσι,ξηγημενα πραγματα 6
Valerie_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Και για να σε προλαβω παρτη αβαφη ε καλά δεν είναι και απείραχτη η φώτο.
manzah80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ότι είναι φτιαχτό δεν είναι φυσικό άρα δεν υπολογίζεται. η κορμάρα της όμως δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι χάλια. Κατι ειπες τωρα και οι μυς σε εμας φτιαχτοι ειναι αμα το πας ετσι τους σμιλευεις και τους δουλευεις με διαφορες χημειες. 1
Valerie_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Κατι ειπες τωρα και οι μυς σε εμας φτιαχτοι ειναι αμα το πας ετσι τους σμιλευεις και τους δουλευεις με διαφορες χημειες. ναι ρε συ ,έχεις δίκιο ίσο πράγμα το γυμναστήριο με το νυστέρι, εννοείται 1
manzah80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που ενοω ειναι οτι εγω μπορω να σου παρω εναν ασχετο και με την καταλληλη χημεια σε ενα χρονο να τον κανω να μην πιστευεις οτι ειναι αυτος γιατι δεν θα ειναι αυτος ουσιαστικα.
censOred Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ναι ρε συ ,έχεις δίκιο ίσο πράγμα το γυμναστήριο με το νυστέρι, εννοείται Ενημερώσου σε παρακαλώ, Valerie_ 2
Valerie_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. njoy
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ως άντρας: Μπράβο στο Δημήτρη για τις σπουδές του και το γούστο στις γυναίκες. Γενικά, Ενα πολυ όμορφο ζευγάρι! 1
manzah80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ενοει οτι τα φτιαξε με τον φλωρο για τα λεφτα του λογικα ε με ποιον περιμενες να τα φτιαξει με κανεναν επικινδυνο της νυχτας?
idomeneas7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ενημερώσου σε παρακαλώ, Valerie_ Κι έλεγα τι να κάνω εκείνο το τριχίλιαρο που μου περισσεύει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα