Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γαμαει το ψευτικο βυζι εχω πιασει. Α η μουναρα η νομικου ειναι.

Τι θα ηταν?Σε ποιο ονειρο

Στην πραγματικότητα που αυτή

image.ashx?fid=1695873

γίνεται έτσι

katerina1.jpg

here comes the είσαστε κομπλεξικές πόστ

Αναμενόμενο, χαλάω τον μύθο.

• Like 1
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια χαρά υπολογίζεται. Διότι το βυζί απο μόνο του δεν ειναι θελκτικό. Αυτό που μας ερεθίζει ειναι η αναλογιές και οι διαφοροποιήσεις κατα μήκος του κορμιού.

Ναι θελουμε βυζάρες, μεσουλα, τορνευτούς γοφούς και μακριές γάμπες, στο ίδιο άτομο την ίδια στιγμή. Πως τα αποκτούν οι κυρίες, μας ειναι σχεδόν αδιάφορο.

Όπως και οι κυρίες εκτιμούν τις αντρικές πλάτες και τα πεταχτά αντρικά κωλαράκια πάνω σε πόδια κι όχι ξυλαράκια.

Φαντάζομαι πως το πνευματικό έργο της κας νομικού θα τη φέρει στην ακαδημία Αθηνών τα προσεχή έτη.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν βλέπω που υπάρχει το πρόβλημα με τα ψεύτικα βυζιά.
Αν γίνει καλή δουλειά,εύγε επιστήμη της πλαστικής.

Με την κολλητή μου,έχουμε κανονίσει ο πρώτος μου παχουλος μισθός να φύγει εκεί,αρκεί να μαφήνει να τα πιάνω όποτε θέλω.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν βλέπω που υπάρχει το πρόβλημα με τα ψεύτικα βυζιά.

Αν γίνει καλή δουλειά,εύγε επιστήμη της πλαστικής.

Με την κολλητή μου,έχουμε κανονίσει ο πρώτος μου παχουλος μισθός να φύγει εκεί,αρκεί να μαφήνει να τα πιάνω όποτε θέλω.

Ετσι,ξηγημενα πραγματα

• Like 6
Δημοσ.

ότι είναι φτιαχτό δεν είναι φυσικό άρα δεν υπολογίζεται. η κορμάρα της όμως δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι χάλια.

Κατι ειπες τωρα και οι μυς σε εμας φτιαχτοι ειναι αμα το πας ετσι τους σμιλευεις και τους δουλευεις με διαφορες χημειες.

• Like 1
Δημοσ.

Κατι ειπες τωρα και οι μυς σε εμας φτιαχτοι ειναι αμα το πας ετσι τους σμιλευεις και τους δουλευεις με διαφορες χημειες.

ναι ρε συ ,έχεις δίκιο ίσο πράγμα το γυμναστήριο με το νυστέρι, εννοείται

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που ενοω ειναι οτι εγω μπορω να σου παρω εναν ασχετο και με την καταλληλη χημεια σε ενα χρονο να τον κανω  να μην πιστευεις οτι ειναι αυτος γιατι δεν θα ειναι αυτος ουσιαστικα.

Δημοσ.

doykisadimitris_h_633_451.jpg

Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

njoy

Δημοσ.

Ενοει οτι τα φτιαξε με τον φλωρο για τα λεφτα του λογικα ε με ποιον περιμενες να τα φτιαξει με κανεναν επικινδυνο της νυχτας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...