Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sadako-san, μου θυμίζεις μια κορασιδα παλιά απ'το φόρουμ μας...σου λέει κάτι το όνομα 'Κορίτσι για Πισι';

Δεν είμαι γω μαρή. Εκείνη δεν ήταν άντρας τελικά;

Αυτό με το playlist κάτι μου λέει, σε κάποια φάση βρεθήκαμε να γ%@#*μαστε με κάτι απαράδεκτα Latin που δεν ακούγονταν, να φανταστείς  κόντεψαμε να Τον χάσουμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Το γέλιο είναι ευτυχία, σε όλες τις περιπτώσεις. Ακόμα και σε κηδείες.

Δε φαντάζεσαι. Ή αν ξέρεις, μπράβο και λυπάμαι.

Μια φορα  ειχα την φαεινη ιδεα να γλυψω μελι απο το στηθος της μονο που μου πεσε πολυ και για να το φαω εκανα ποση ωρα.Καλο μελι παντως.

Δοκίμασε το και αντίστροφα. Για να είμαι και στο κλίμα του θρέντ, πρώτος γύρος γέλιου με το προφανές "τώρα μπορώ να λέω ότι στάζει το πουλί μου μέλι". Και δεύτερος/τρίτος/κλπ μετά που για όλη τη διάρκεια της συνεδρίας έχεις έτοιμο το σύνθημα για έναρξη του επόμενου γύρου: "ρε μωρό νομίζω ότι ακόμα κολλάω, ρίξε άλλη μια ματιά".

Those were the days :-D

• Like 4
Δημοσ.

Δεν είμαι γω μαρή. Εκείνη δεν ήταν άντρας τελικά;

Αυτό με το playlist κάτι μου λέει, σε κάποια φάση βρεθήκαμε να γ%@#*μαστε με κάτι απαράδεκτα Latin που δεν ακούγονταν, να φανταστείς  κόντεψαμε να Τον χάσουμε :P

Με αυτό δεν υπήρχε σωτηρία

Δημοσ.

Επιανε το κινητο απο την τσεπη της φορμας και αρχιζε να το παιζει. Ε δεν ηθελα και πολυ, της ειπα κατσε να το βαλω να δονειτε θα σου αρεσει πιο πολυ.

Αλλα και απο τις δυο πλευρες ο αλλος νιωθει λιγο μαλακας αν δεν καταλαβει γιατι γελαει ο παρτενέρ

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα που το θυμάμαι, μια φορά είχα λιώσει στο γέλιο όταν δεν σταματούσε η εκσπερμάτωση με τίποτα. Βρύση κανονική. Χάλια την έκανα την φουκαριάρα και γελούσα και από πάνω.

Δημοσ.

σταματα τις δικαιολογιες επειδη την εχεις μικρη παρακαλω

εγω απλα συμπληρωσα.. δεν θα παρει και μενα η μπαλα :angry:

Ναι πλεον μικρο θεωρειται απο 12-14cm. Κανονικο 15-16cm ενω απο τα 16+ ξεκιναει η βαρβατιλα!!!

Τωρα επιστημονικα λενε οτι το κανονικο ειναι απο 12-15cm οταν πλεον αρκετες γυναικες βλεποντας πεος κατω απο 14cm λενε ¨δεν πιστευω να χορτασω με αυτη την μεριδα¨

Αν ομως οι γκομενα σε γουσταρει εγκεφαλικα ειναι σαν να την εχεις 24 ποντους!!!

Δημοσ.

πλεον αρκετες γυναικες βλεποντας πεος κατω απο 14cm λενε ¨δεν πιστευω να χορτασω με αυτη την μεριδα¨

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά το λένε αυτό γυναίκες που έχουν μια Α εμπειρία στο σεξ? Μου ακούγεται δύσκολο.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ο άντρας ξέρει να χρησιμοποιεί όλα του τα προσόντα στο κρεβάτι (μυαλό κτλ κτλ), καμία γυναίκα δε μένει παραπονεμένη. Εκτός αν είναι καμιά που νομίζει πως το μέγεθος είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει.. Not

• Like 1
Δημοσ.

Το σεξ σαν παντρεμένος (με παιδιά) είναι τοπ, φτάνει σχεδόν τα high score των πρώτων φοιτητικών χρόνων:

* κάποιες μέρες κάνεις σεξ κυριολεκτικά όλο τον ελεύθερο χρόνο σου

* έχεις ελεύθερο πεδίο για Πούλιτζερ στα καυλοsms αφού δεν παίζει να βρεθείς στη θέση να πρέπει να κάνεις αυτά που γράφεις

* η βρώμικη ξεπέτα στα γρήγορα δε σου λείπει πλέον ποτέ

* ρίσκο μη μας πάρει κάνα μάτι σε βαθμό που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς

* εύκολα booty calls με μηδέν υποχρέωση, πχ "αυτό το μήνα θα κάνω σίγουρα σεξ, αποφάσισε αν θέλεις να συμμετέχεις"

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή. Τις προάλλες πχ μου είπε η γυναίκα μου πως είχε το καλύτερο σεξ που έκανε ποτέ. Αύριο που επιστρέφει θα τη ρωτήσω να μου πει τι έγινε να σας το γράψω κι αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

εγω απλα συμπληρωσα.. δεν θα παρει και μενα η μπαλα :angry:

Ναι πλεον μικρο θεωρειται απο 12-14cm. Κανονικο 15-16cm ενω απο τα 16+ ξεκιναει η βαρβατιλα!!!

Τωρα επιστημονικα λενε οτι το κανονικο ειναι απο 12-15cm οταν πλεον αρκετες γυναικες βλεποντας πεος κατω απο 14cm λενε ¨δεν πιστευω να χορτασω με αυτη την μεριδα¨

Αν ομως οι γκομενα σε γουσταρει εγκεφαλικα ειναι σαν να την εχεις 24 ποντους!!!

αντρες ειμαστε λοιπον ειμαι 19 χρονων την εχω ακριβως 17... ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και οι κοπελες ετσι δειχνουν.. εχει τυχει να πεσω και σε περιπτωση ομως που η αλλη μου την ελεγε μικρη.. και το εννοουσε κιολας.... δε ξερω αν ειναι μικρη κανονικη μεγαλη παντως ειναι σε ο,τι πεσεις.... δε ξερω τι λενε οι επιστημονες και δε ξερω αν ειναι επιστημονικο το θεμα... εγω απλα ξερω πως αν η γυναικα την βρισκει τοσο ωραια με το δαχτυλο το οποιο ειναι 7-10 cm, πως γινεται να την χαλαει το 14;

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά το λένε αυτό γυναίκες που έχουν μια Α εμπειρία στο σεξ? Μου ακούγεται δύσκολο.

κι ομως το λενε κι αυτες..

Αν ο άντρας ξέρει να χρησιμοποιεί όλα του τα προσόντα στο κρεβάτι (μυαλό κτλ κτλ), καμία γυναίκα δε μένει παραπονεμένη. Εκτός αν είναι καμιά που νομίζει πως το μέγεθος είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει.. Not

ναι αλλα το ξερεις οτι μετραει τι το κρυβεις :P αν ο αλλος την ειχε 13 και σε καυλωνε πολυ εγκεφαλικα και σ'αρεσε πολυ εξωτερικα και ενιωθες και πραγματα για αυτον.... οταν θα εβλεπες τον 13-14 σηκωμενο τετοιο του δε θα αναρωτιοσουν λιγο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...