Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γι αυτο ακριβως βρηκα σπιτι χωρις κανενα χαρτι....ερχεται παιρνει τα χρηματα στην μερα που θα τον παρω τηλεφωνο ,αργω παντα μια βδομαδα και δεν μου λεει τιποτα.ολοι οι λογαριασμοι ειναι στο ονομα του και δεν υπαρχει κανενα προβλημα,2-3 φορες μπηκε μεσα αφου τον ειπα εγω στην πορτα.

Κλειδαρια αλλαξα και το ειπα μπροστα του πρωτα, οταν με ρωτησε γιατι ,πολυ απλα του απαντησα οτι δεν θελω καποιο πρωι που θα ξυπνησω να εχω συγκατοικο και μου ειπε οκ...πραγματικα δεν ξερεις ποιος εχει βγαλει κλειδι...

Ολα εχουν να κανουν με το τι θα πεις πριν το ενοικιασεις.προσωπικα του ειπα οτι 1ον δεν θελω χαρτια , 2ον οτι θα βαζω οτι θελω στους τοιχους , οσα καρφακια θελω και οτι θα πληρωνω οταν εχω τα χρηματα χωρις ομως να περασει ο μηνας (+ οτι ειμαι 2 μηνες μπροστα) οποτε 2 τελευταιους μηνες δεν θα παρει τιποτα .απο μερια του αυτος ζητησε να μην κανω ζημια στα επιπλα καθως ειναι επιπλωμενο και να μην βαφω τους τοιχους.την 1η φορα που ηρθε επαθε ενα μικρο σοκ αλλα το ξεπερασε, απο τοτε και αφου βλεπει οτι ειμαι σωστος πολλες φορες δεν μου παρνει 5-10Ε για να παω για καφε εξω :P

Καλά εσύ το πήγες στην αντίθεση όψη του ίδιου νομίσματος. Εγώ δεν πρόκειται να νοικιάσω το σπίτι μου σε κανέναν χωρίς συμφωνητικό, για να μου κάνει οτι θέλει μετά και να μην μπορώ να κάνω τίποτα και να με κυνηγήσει και η εφορία. Η ΔΕΗ και το ΟΤΕ είναι κομμένα οπότε όλοι οι λογαριασμοί με εξαίρεση την ΕΥΔΑΠ πηγαίνουν στο όνομα του ενοικιαστή και όταν φύγει θα κόψει την ΔΕΗ-ΟΤΕ για να πληρωθεί το υπόλοιπο, πλέον θα συνεννοούμαι όταν έρθει η τελευταία ΕΥΔΑΠ να την πληρώσει και αυτή γιατί στον τελευταίο ενοικιαστή μας του είπα αφήστε το νερό θα το πληρώσω εγώ και μου ήρθε ένα ωραίο 100αρι. Το ενοίκιο θα μπαίνει στις πρώτες ημέρες του μήνα, αν υπάρχει κάποιο έκτακτο πρόβλημα δεν πειράζει, το "θα πληρώσω όταν έχω" χωρίς συμφωνητικό ισοδυναμεί με το δεν σε πληρώνω ποτέ μου και κόψε τον λαιμό σου.

Δεν με πειράζει αν θα αλλάξει κλειδαριά δικό του θέμα, αλλά θα βάλει κλειδαριά ίδιας τεχνολογίας με την προηγούμενη η οποία είναι ακριβή γιατί είναι πόρτα ασφαλείας με μικρό κλειδί. Στους τοίχους δεν με ενδιαφέρει τι θα βάλει και τι θα καρφώσει αλλά αν μου πει κανείς θα καρφώνω οτι θέλω τότε θα τον ρωτήσω τι εννοεί πρώτα γιατί έτσι αφήνει υπονοούμενο οτι θα σου γκρεμίσω τον μισό τοίχο. Η εγγύηση επιστρέφεται αν περάσει η τριετία που ορίζει το συμβόλαιο αλλιώς οχι, για κλιματιστικά έχουμε ανοίξει από πριν τρύπες οι οποίες είναι καλυμμένες με πλαστικό και τους έχουμε πει αν έχουν δικό τους μηχάνημα να αφαιρέσουν το κάλυμμα και να τα βάζουν εκεί.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...