Βαν Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους.ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι τα χρονια περασαν και βλεπω οτι εχω μεινει πισω.ειμαι εκτο ετος της σχολης και εχω να πατησω δυο χρονια.πιστευετε οτι μπορω να επανελθω.αν υπαρχει καποιος απο παντειο που θα μπορουσε να βοηθησει θα ηταν πολυ χρησιμο.ευχαριστω εκ το προτερων.
Kostasspil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Το πιο σημαντικό είναι να το πάρεις απόφαση και να το παλέψεις. Αν ξεκινάς με το σκεπτικό "πω ρε πούστη, δε μαζεύονται τα μαθήματα με τίποτα", έχασες 1
dimosit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχήν αυτό εξαρτάται απο εσένα. Το πιο σημαντικό στην αρχη ειναι να συγκετροθεις στο διάβασμα επειδή έχεις πολύ καιρο να διαβασεις αυτο θα σου φανει πολυ δυσκολο, δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς, θα βαριέσαι αλλα θα πρέπει να το παλεψεις καθημερινά. Σε 2-3 εβδομάδες μπορει και λιγοτερο θα συνηθίσεις το να διαβαζεις καθημερινα και δεν θα σου φενετε περιεργο. Επειτα θα πρεπει να γνωρίσεις ατομα απο την σχολη(δεν ξερω τι τμημα εισαι) οκ ειναι δυσκολο αλλα αν πας καθημερινα θα γνωρίσεις ατομα με τα οποια θα κανεις ομαδικες εργασιες , θα περνεις παλια θεματα κτλ. Ολλα μπορει να γινουντε, θα σου πω μια ιστορια απο εναν γνωστό μου. Σε μια εμβολημη εξεταστική καταφερε να περασει 18-19 μαθηματα και η σχολη ηταν πληροφορικη.
_hopelesscase_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πως γίνεται, ειδικά για Πάντειο. Πόσα χρωστάς; Καταρχήν ξεκαθάρισέ το μέσα σου ότι θες να πας για το πτυχίο. Ασχέτως αν σου φαίνεται αυτή τη στιγμή βουνό η διαδικασία. Από τη στιγμή που το ξεκαθαρίσεις αυτό περνάς στο επόμενο βήμα: Βάλε ένα σεμνό αλλά ρεαλιστικό στόχο για την επόμενη εξεταστική πχ. 3 μαθ. τα οποία καλό θα ήταν να παρακολουθείς και να μπεις σε πρόγραμμα από νωρίς. Θα είναι η πιο δύσκολη φάση του σχεδίου, γιατί έχεις ξεσυνηθίσει. Ακριβώς σε αυτή τη φάση ΔΕΝ πρέπει να τα παρατήσεις! Φτάσε μέχρι εξεταστική, δώσε τα μαθήματα (πιθανό να τα περάσεις, λέω εγώ) και στη συνέχεια βάλε ένα ίδιο σχέδιο για το επόμενο εξάμηνο, με περισσότερα μαθήματα, το οποίο θα σου φανεί πιο εύκολο γιατί θα έχεις ήδη πάρει μπρος. Και ούτω καθεξής. Απλά παρ' το απόφαση και μην το λιβανίζεις γκρινιάζοντας μόνος ή μαζί με άλλους που τα χουν παρατήσει, γιατί θα βυθιστείς στο αίσθημα ματαιώτητας, θα σου πέσει το ηθικό και θα τα ξαναπαρατήσεις. Σημαντικό είναι να πάρεις μπρος. Ειδικά επειδή όπως λες είσαι χάλια ψυχολογικά. Το να μπεις σε πρόγραμμα με έναν μικρό στόχο για αρχή (αυτά τα 3 μαθήματα) πιστεύω ότι θα σε ξεκολλήσει.
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Άκου προβλήματα ο κόσμος.. Κ εγώ 6ο είμαι και μ εμεινε μια 5αρα και πατησα μόνο 1ο χρόνο. Πας δεν πας σχολή ίσως με περισσότερη προσπάθεια τα περνάς αρκεί να δεις θέματα ύλη κτλ..Ποσα έχεις ακόμα;
firewalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν βλέπω να έχεις κάποια βάσιμη ελπίδα να επανέλθεις.
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Για πλακα του το λέω εγώ. Ας μην πατάει καν αρκεί να διαβάζει εξεταστικές. Βέβαια τρολακι πρέπει να είναι το παιδί αλλά δεν βαριεσαι απαντάμε..
gokuthelegend Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πως γίνεται, ειδικά για Πάντειο. Πόσα χρωστάς; Καταρχήν ξεκαθάρισέ το μέσα σου ότι θες να πας για το πτυχίο. Ασχέτως αν σου φαίνεται αυτή τη στιγμή βουνό η διαδικασία. Από τη στιγμή που το ξεκαθαρίσεις αυτό περνάς στο επόμενο βήμα: Βάλε ένα σεμνό αλλά ρεαλιστικό στόχο για την επόμενη εξεταστική πχ. 3 μαθ. τα οποία καλό θα ήταν να παρακολουθείς και να μπεις σε πρόγραμμα από νωρίς. Θα είναι η πιο δύσκολη φάση του σχεδίου, γιατί έχεις ξεσυνηθίσει. Ακριβώς σε αυτή τη φάση ΔΕΝ πρέπει να τα παρατήσεις! Φτάσε μέχρι εξεταστική, δώσε τα μαθήματα (πιθανό να τα περάσεις, λέω εγώ) και στη συνέχεια βάλε ένα ίδιο σχέδιο για το επόμενο εξάμηνο, με περισσότερα μαθήματα, το οποίο θα σου φανεί πιο εύκολο γιατί θα έχεις ήδη πάρει μπρος. Και ούτω καθεξής. Απλά παρ' το απόφαση και μην το λιβανίζεις γκρινιάζοντας μόνος ή μαζί με άλλους που τα χουν παρατήσει, γιατί θα βυθιστείς στο αίσθημα ματαιώτητας, θα σου πέσει το ηθικό και θα τα ξαναπαρατήσεις. Σημαντικό είναι να πάρεις μπρος. Ειδικά επειδή όπως λες είσαι χάλια ψυχολογικά. Το να μπεις σε πρόγραμμα με έναν μικρό στόχο για αρχή (αυτά τα 3 μαθήματα) πιστεύω ότι θα σε ξεκολλήσει. Από ότι βλέπω ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, αυτή όμως ίσως είναι η καλύτερη απάντηση που διάβασα. Μην σκέφτεσαι πόσα μαθήματα χρωστάς σαν σύνολο, πάρε από λίγα κάθε εξάμηνο και να περνάς αυτά. Μπορείς να περάσεις από το τμήμα και να δεις πότε γίνονται οι παραδόσεις το κάθε μαθήματος ώστε να δεις ποια από αυτά μπορείς να παρακολουθήσεις αυτό το διάστημα μέχρι τον Φεβρουάριο που είναι η εξεταστική. Οπότε παρακολουθείς αυτά και πας και τα δίνεις. Το επόμενο εξάμηνο ξαναμιλάμε. Επίσης εγώ θα σκεφτόμουν και τι προνόμια μου δίνει το πανεπιστήμιο, για παράδειγμα μπορώ να είμαι ανάμεσα σε φοιτητές και να βλέπω κόσμο, να ανοίγει το μάτι μου τέλος πάντων, πρόσβαση στην βιβλιοθήκη, φοιτητικό πάσο για έκπτωση στα εισιτήρια των ΜΜΜ και αλλού, πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε υπηρεσίες με ακαδημαϊκή ip, και πολλά άλλα.
tritonas00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 πιστευετε οτι μπορω να επανελθω Oχι.
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ημαρτοοον όσοι λέτε όχι είστε φοιτητές κτλ ή ούτε καν
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε η σχολή που έχεις περάσει σου αρέσει; Θέλεις να την τελειώσεις και να πάρεις το πτυχίο σου; Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι ναι, μάλλον θα προσπαθούσες να κάνεις κάτι μόνος σου και δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσεις εδώ. Άσε που δεν ξέρουμε την δυσκολία του αντικειμένου της σχολής σου και σε ποιον βαθμό τα μαθήματα είναι αλυσίδες μεταξύ τους. Αν ρωτάς καθαρά από θέμα χρόνου, 2 έτη καθυστέρηση δεν ειναι τιποτα, έχω φίλους που έκαναν 8-9 χρόνια να πάρουν πτυχίο από μια σχολή με 4 έτη φοίτησης. Μπορείς άνετα να ξεκινήσεις πάλι. Από θέμα ψυχολογίας δεν ξέρουμε τι έχεις, βρες τρόπο να το αντιμετωπίσεις γιατί από αυτά που λες το πρόβλημα θα σε φέρνει συνεχώς από κάτω. 1
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστός και το πρόβλημα με την αποφοιτηση είναι κλασικό εδώ Ελλάδα...
Βαν Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ξερει κανεις τι γινεται με τον νομο της διαγραφης?
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχχα. Ρώτησα σήμερα στη γραμματεία γτ πήγα για βεβαίωση σπουδών. Δεν ήξεραν καν αν ισχύει ν+2 ή 2ν για τους πιο παλιους. Ρωταω έστω μετά το πέρας τι γίνεται μου λένε όπως είναι τώρα δεν διαγράφουν αλλά δεν έχουν ιδέα κ αυτοί γνκ τι μπορεί να γίνει έτσι όπως τα έχουν κάνει.. Για μας ισχύει 2ν νομίζω επειδή είμαστε πιο παλιοί.. Τελείωνε όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα