filipN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 simulation inside simulation εφόσον μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα simulation άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζούμε και εμείς μέσα σε ένα τέτοιο, το ίδιο ισχύει και για αυτούς που μασ δημιούργισαν... Αλλά στο τέλος της αλυσίδας υπάρχει απαραίτητα το αδημιούργητο και αιώνιο «πρώτο κινούν ακίνητο»… Ενδιαφέρουσα θεωρία, πολύ κοντά στον κοινό νου και στις αντιλήψεις των προγόνων μας. Στο θέμα της πρωτοτυπίας χωλαίνει…
Kostasspil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 To ξέρω ότι μπορεί για κάποιους να ακούγεται αστείο Ξεκόλλα..
drake. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δύσκολα να ξέρει κάποιος τι πραγματικά συμβαίνει,Αλλα και εγώ πιστεύω ότι ζούμε στον Kόσμο τον Ονείρων 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 To ξέρω ότι μπορεί για κάποιους να ακούγεται αστείο αλλά κατά την γνώμη σας υπάρχει περίπτωση να ζούμε σε ένα προσομοιωτή(computer simulation) ? Adventure
filipN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δύσκολα να ξέρει κάποιος τι πραγματικά συμβαίνει,Αλλα και εγώ πιστεύω ότι ζούμε στον Kόσμο τον Ονείρων Σιγισμούνδε, εσύ; (La vida es sueno) Ή μήπως ο Pedro Calderón de la Barca, αυτοπροσώπως και άρτι μετενσαρκωθείς; 1
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Everything is possible αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν έχει ιδέα σχετικά με το που ζούμε (πέραν του σύμπαντος), γιατί ζούμε, που πάμε κτλ. Το σενάριο του simulation έχει πολύ πλάκα και ενδιαφέρον. Νομίζω αναφερόταν στο πρώτο "through the wormhole"
tehAllantin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 λιγο σχετικο με την συζήτηση αλλα το είδα και επαθα πλακα! 2
Bspus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μια κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερη ταινια απο το matrix που διαπραγματευεται το θεμα ειναι το thirteenth floor http://www.imdb.com/title/tt0139809/?ref_=fn_al_tt_1 Ειχε ομως την ατυχια να κυκλοφορησει και αυτο την ιδια χρονια με το πρωτο matrix 5
φραμπάλα Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, γιατί όχι; Είναι φυσιολογικά αυτά που ζούμε άλλωστε;
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Φραμπαλα αν ξανά ανοίξεις τέτοιο θέμα θα σε βγάλω από την πρίζα.. Delete!! Άντε μπράβο..
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Προχτές, για δεύτερη φορά στην ζωή μου, δοκίμασα να κάνω πατίνι.Την πρώτη φορά πριν από πολλά χρονιά, έπεσα και άνοιξα το κεφάλι μου, δυσάρεστη εμπειρία γιατί χρειάστηκε να κάνω ράμματα.Έχοντας στο μυαλό μου το πάθημα από την προηγούμενη απόπειρα, που μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί σαν εξωτερικός παράγοντας επιρροής, εγώ επέλεξα να το κάνω. Θα μπορούσα να μην το κάνω άλλα το δοκίμασα και δεν με εμπόδισε κανένας εξωτερικός παράγοντας, άπλα πήρα την απόφαση . Δηλαδή αν είμαστε σε simulation και ο χειριστής σου πατούσε με το mouse να ανέβεις στο πατίνι θα ένιωθες διαφορετικά;
Gtr34 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή αν είμαστε σε simulation και ο χειριστής σου πατούσε με το mouse να ανέβεις στο πατίνι θα ένιωθες διαφορετικά; Δεν θα ένιωθα φόβο σε αυτή την περίπτωση, ούτε θα είχα το δίλλημα να ανέβω ή όχι.
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Wat. Δε μπαίνω στον κόπο να ρωτήσω με τι δεδομένα κάνεις τέτοιες δηλώσεις. Cheerio!
φραμπάλα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Φραμπαλα αν ξανά ανοίξεις τέτοιο θέμα θα σε βγάλω από την πρίζα.. Delete!! Άντε μπράβο.. Τι εκανα λεει;
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλά σου λέει φραμπάλα σταμάτα τις έχουμε που τις έχουμε λίγες, θα τις αποτρελάνουμε κι αυτές 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα