Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

simulation inside simulation ;)

εφόσον μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα simulation άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζούμε και εμείς μέσα σε ένα τέτοιο, το ίδιο ισχύει και για αυτούς που μασ δημιούργισαν...

Αλλά στο τέλος της αλυσίδας υπάρχει απαραίτητα το αδημιούργητο και αιώνιο «πρώτο κινούν ακίνητο»…

Ενδιαφέρουσα θεωρία, πολύ κοντά στον κοινό νου και στις αντιλήψεις των προγόνων μας.

Στο θέμα της πρωτοτυπίας χωλαίνει…

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύσκολα να ξέρει κάποιος τι πραγματικά συμβαίνει,Αλλα και εγώ πιστεύω ότι ζούμε στον Kόσμο τον Ονείρων

• Like 1
Δημοσ.

To ξέρω ότι μπορεί για κάποιους να ακούγεται αστείο αλλά κατά την γνώμη σας υπάρχει περίπτωση να ζούμε σε ένα προσομοιωτή(computer simulation) ? 

Adventure

post-40845-0-08170700-1442318055_thumb.jpg

Δημοσ.

Δύσκολα να ξέρει κάποιος τι πραγματικά συμβαίνει,Αλλα και εγώ πιστεύω ότι ζούμε στον Kόσμο τον Ονείρων

Σιγισμούνδε, εσύ; (La vida es sueno)

Ή μήπως ο Pedro Calderón de la Barca, αυτοπροσώπως και άρτι μετενσαρκωθείς;

• Like 1
Δημοσ.

Everything is possible αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν έχει ιδέα σχετικά με το που ζούμε (πέραν του σύμπαντος), γιατί ζούμε, που πάμε κτλ.  

Το σενάριο του simulation έχει πολύ πλάκα και ενδιαφέρον. Νομίζω αναφερόταν στο πρώτο "through the wormhole"

Δημοσ.

Μια κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερη ταινια απο το matrix που διαπραγματευεται το θεμα ειναι το thirteenth floor

http://www.imdb.com/title/tt0139809/?ref_=fn_al_tt_1

Ειχε ομως την ατυχια να κυκλοφορησει και αυτο την ιδια χρονια με το πρωτο matrix

• Like 5
Δημοσ.

Φραμπαλα αν ξανά ανοίξεις τέτοιο θέμα θα σε βγάλω από την πρίζα.. Delete!!

Άντε μπράβο..

Δημοσ.

Προχτές, για δεύτερη φορά στην ζωή μου, δοκίμασα να κάνω πατίνι.Την πρώτη φορά πριν από πολλά χρονιά, έπεσα και άνοιξα το κεφάλι μου, δυσάρεστη εμπειρία γιατί χρειάστηκε να κάνω ράμματα.Έχοντας στο μυαλό μου το πάθημα από την προηγούμενη απόπειρα, που μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί σαν εξωτερικός παράγοντας επιρροής, εγώ επέλεξα να το κάνω. Θα μπορούσα να μην το κάνω άλλα το δοκίμασα και δεν με εμπόδισε κανένας εξωτερικός παράγοντας, άπλα πήρα την απόφαση .

Δηλαδή αν είμαστε σε simulation και ο χειριστής σου πατούσε με το mouse να ανέβεις στο πατίνι θα ένιωθες διαφορετικά;

Δημοσ.

Δηλαδή αν είμαστε σε simulation και ο χειριστής σου πατούσε με το mouse να ανέβεις στο πατίνι θα ένιωθες διαφορετικά;

Δεν θα ένιωθα φόβο σε αυτή την περίπτωση, ούτε θα είχα το δίλλημα να ανέβω ή όχι.

Δημοσ.

Kαλά σου λέει φραμπάλα σταμάτα

τις έχουμε που τις έχουμε λίγες, θα τις αποτρελάνουμε κι αυτές

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...