liakjim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Φαντάζομαι τον Αίλουρο να κάθεται και να λέει "όχι πάλι σε εμένα" ... ή απλά να το διασκεδάζει....
funbreaker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εν τω μεταξύ στο matrix γιατί τέτοιο κόλημα να απελευθερωθούμε και να βγούμε απ το matrix? Είχαμε δηλαδή έναν έτοιμο κόσμο και θέλαμε να τον παρατήσουμε για να πάμε σε έναν κόσμο με ερείπια να πολεμάμε κάτι μηχανές σαν μέδουσες. O Neo έπρεπε ως εκπρόσωπος των ανθρώπων να παρακαλάει για την διατήρηση και βελτίωση του matrix.
Bspus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εν τω μεταξύ στο matrix γιατί τέτοιο κόλημα να απελευθερωθούμε και να βγούμε απ το matrix? Είχαμε δηλαδή έναν έτοιμο κόσμο και θέλαμε να τον παρατήσουμε για να πάμε σε έναν κόσμο με ερείπια να πολεμάμε κάτι μηχανές σαν μέδουσες. O Neo έπρεπε ως εκπρόσωπος των ανθρώπων να παρακαλάει για την διατήρηση και βελτίωση του matrix. Ψαχνεις και λογικη Εδω ειχανε φτιαξει ενα κοσμο ολοκληρο MMO για να κρατουν τους ανθρωπους ζωντανους ωστε να εκμεταλλευονται τη θερμοτητα του σωματος τους. Σε τοσα σημεια μπαζει αυτο απο μονο του που η λογικη της επαναστασης ειναι πολυ πισω στη λιστα με τις σεναριακες τρυπες 1
michael92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ψαχνεις και λογικη Εδω ειχανε φτιαξει ενα κοσμο ολοκληρο MMO για να κρατουν τους ανθρωπους ζωντανους ωστε να εκμεταλλευονται τη θερμοτητα του σωματος τους. Σε τοσα σημεια μπαζει αυτο απο μονο του που η λογικη της επαναστασης ειναι πολυ πισω στη λιστα με τις σεναριακες τρυπες Αυτό ισχύει αν υποθέσουμε ότι οι μηχανές λένε την αλήθεια στους ανθρώπους, ειδικά αν έχεις δει το Animatrix βγαίνει πιο πολύ νόημα να λένε ψέματα οι μηχανές. Πιο πιθανό είναι το σενάριο του "κρατώ τον βλαμμένο άνθρωπο σε έναν ζωολογικό κήπο για να μην μπαίνει στα πόδια μου" παρά "τον εκμεταλεύομαι για ενέργειακή παραγωγή".
Anastazio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 φίλε στον κόσμο των ονείρων όλοι οι άνδρες θα ήταν γκέι παιδαράδες κ θα κυκλοφορούσαν γυμνοί.Δυστυχώς ζούμε σε μια ντεμόντα πραγματικότητα Σαν να περιμενεις ο παοκ να παρει πρωταθλημα η φαση σου ψηλε...στην εποχη που η κωλαθρα της kardashian ειναι in χλωμο να πουλησουν οι ακωλοι!λολ! 1
Pa0ki Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 λιγο σχετικο με την συζήτηση αλλα το είδα και επαθα πλακα!
george_gr1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι δεν ειναι παραλογη η ερωτηση σου. Ειναι απλως μια πιο συγχρονη παραλλαγη της γνωστης αποριας αν υπαρχει παραδεισος η μεταθανατιος ζωη κτλ κτλ. Απλα οταν δεν δεχεσαι την θρησκεια η την υπαρξη του θεου καποια στιγμη μπαινεις σε αλλες σκεψεις ιδιας ομως κατευθυνσης. Η επομενη σκεψη ειναι οτι το computer simulation Καποιος το εφτιαξε. 1
Bspus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα TEDx talk σχετικο με το θεμα. Δυστυχως ο παρουσιαστης δεν το χει καθολου αλλα το βαζω γιατι αναφερει αρκετα concepts που ειναι ενδιαφεροντα και μπορει να θελει να ψαξει καποιος 1
psychogamer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα TEDx talk σχετικο με το θεμα. Δυστυχως ο παρουσιαστης δεν το χει καθολου αλλα το βαζω γιατι αναφερει αρκετα concepts που ειναι ενδιαφεροντα και μπορει να θελει να ψαξει καποιος αυτό σχετικά με το solipsism(Σολιψισμός) που λέει μέσα στο βίντεο το παθαίνω και εγώ κάποιες φορές , είναι σα να νιώθω ότι με το που ξυπνάω όλα γύρω μου να κάνουν reboot και όταν κοιμάμαι είναι λες κ όλα σβήνουν...... είναι λες και όλα υπάρχουν στο μυαλό μου. έχει κανείς την ίδια εμπειρία ? https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82
funbreaker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό ισχύει αν υποθέσουμε ότι οι μηχανές λένε την αλήθεια στους ανθρώπους, ειδικά αν έχεις δει το Animatrix βγαίνει πιο πολύ νόημα να λένε ψέματα οι μηχανές. Πιο πιθανό είναι το σενάριο του "κρατώ τον βλαμμένο άνθρωπο σε έναν ζωολογικό κήπο για να μην μπαίνει στα πόδια μου" παρά "τον εκμεταλεύομαι για ενέργειακή παραγωγή". ε και γιατί δεν τον σκοτώνουν και κάθονται και ασχολούνται με τον βλαμμένο άνθρωπο?
opera Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 χωρίς παρεξήγηση στα 3 μου τι νομίζεις Ενεργητικός; Μπράβο,εύγε! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 O Neo έπρεπε ως εκπρόσωπος των ανθρώπων να παρακαλάει για την διατήρηση και βελτίωση του matrix. Ο Admin Agent Smith ήθελε να του ρίξει ban όπως είδες. Πάντως για προσομοιωτή, μια χαρά ping έχουμε, εκτός αν οι διανοητικές διαταραχές που έχουν να κάνουν με την κίνηση είναι lag, packet loss, κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα