Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν θελω να μου παιρνει το εισιτηριο μου , θελω απλα να μου το κοβει αλλα να το παιρνω εγω.
Με την λογικη αφου παιρνει τα εισιτηρια μπορω να κανω το εξης , την ωρα που κατεβαινουν τα αλλα ατομα , εγω να ανεβω απ την πισω πορτα και αν με δει , θα του πω , οτι σου εδωσα εισιτηριο και πως κανει λαθος...αντε να βρει το δικιο του μετα.

Καβάλα και Ξάνθη, που έχουν αντίστοιχα ιδιωτικά αστικά, η άνοδος γίνεται από την μπροστά πόρτα και αντίστοιχα η κάθοδος από την πίσω, για ακριβώς αυτό το λόγο, για να ελέγχει ο οδηγός αν χτυπά κάποιος εισιτήριο.

Δημοσ.

Ρε παιδια, ισχυει το δωρεαν λεωφορειο για τους ανεργους ή οχι?

Εδω λεει οτι ισχυει απο τον περασμενο Ιουλιο κιολας

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/67564/ksekinise-i-dorean-metakinisi-anergon-tou-oaed-sta-mmm

Στην Αθηνα ναι. Υπαρχει κι αντιστοιχο thread εδω μεσα...

Δημοσ.

Καβάλα και Ξάνθη, που έχουν αντίστοιχα ιδιωτικά αστικά, η άνοδος γίνεται από την μπροστά πόρτα και αντίστοιχα η κάθοδος από την πίσω, για ακριβώς αυτό το λόγο, για να ελέγχει ο οδηγός αν χτυπά κάποιος εισιτήριο.

στην επαρχια συνηθως ετσι γινεται , σε αθηνα - θεσσαλονικη ειναι πιο ελαστικα τα πραγματα και μπαινοβγαινουν απο ολες τις πορτες :ph34r:

Δημοσ.

Κανονικα στην Αθηνα ηταν να μπαινουν απο τη μπροστινη πορτα μονο οπως γινεται και σε πολεις του εξωτερικου (πχ Βερολινο). Ειχε εισαχθει σαν μετρο περυσι νομιζω. Ωστοσο στα περισσοτερα λεωφορεια ειναι πρακτικα αδυνατο αυτο, οταν πρωτοεφαρμοστηκε και το τηρουσαν, εκανε 3-4' να φυγει απο καθε σταση της Πατησιων. Οποτε τωρα επιστρεψαμε στη χυμα κατασταση, ωστοσο μου εχει τυχει ο οδηγος να φωναξει καποιον επιβατη μπροστα να του δειξει το εισιτηριο (συνηθως βεβαια οταν δεν υπαρχει πολυς κοσμος)

Δημοσ.

Στην Αθηνα ναι. Υπαρχει κι αντιστοιχο thread εδω μεσα...

Kι εγω τοσο καιρο πληρωνω...

Θα πρεπει να εχω μαζι μου φανταζομαι ταυτοτητα και καρτα οαεδ?

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν θελω να μου παιρνει το εισιτηριο μου , θελω απλα να μου το κοβει αλλα να το παιρνω εγω.

Με την λογικη αφου παιρνει τα εισιτηρια μπορω να κανω το εξης , την ωρα που κατεβαινουν τα αλλα ατομα , εγω να ανεβω απ την πισω πορτα και αν με δει , θα του πω , οτι σου εδωσα εισιτηριο και πως κανει λαθος...αντε να βρει το δικιο του μετα.

Γιατί να το κάνεις αυτό, ποιο είναι το πρόβλημα σου?

Κόβεις εισητήριο, είσαι εντάξει, κάνεις την διαδρομή και τελείωσε!

Γράφεις και για λόγικη, που την είδες? Εκτός αν κάνεις συλλογή από εισητήρια και θες να ανοίξεις μουσείο αύριο μεθαύριο!

Δημοσ.

Και μια βεβαίωση ανεργίας

Την οποια εκτυπωνω απ τη σελιδα μου?

Σιγουρα ε? Να μη μου ζητησει εισιτηριο ο ελεγκτης και γινω ρεζιλι :lol:

Δημοσ.

Γιατί να το κάνεις αυτό, ποιο είναι το πρόβλημα σου?

Κόβεις εισητήριο, είσαι εντάξει, κάνεις την διαδρομή και τελείωσε!

Γράφεις και για λόγικη, που την είδες? Εκτός αν κάνεις συλλογή από εισητήρια και θες να ανοίξεις μουσείο αύριο μεθαύριο!

Εφαγα ενα μικρο κολλημα γι αυτον τον λογο  , γιατι ειμαστε αναγκασμενοι να το δινουμε , μπορει να το θελω για 2-3 λογους, να ξερω ποσα εχω τον μηνα και πολλα αλλα.

ακομα παντως δεν το βρισκω λογικο να το παιρνουν.

Βεβαια υπαρχουν και αλλα ατομα τα οποια ουτε καν το χτυπαν και το δινουν ετσι , και δεν πιστευω να τα σκιζει αυτα ο οδηγος , απλα τα εχει για να τα δινει σε δικα του ατομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...