zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ κάνω διαφήμιση σε αυτό που έχω και με βολεύει. Ούτε ποσοστά να έπαιρνα από τις επεκτεινόμενες ξυλοθήκες δηλαδίς. Τα έχετε ετοιμοπαράδοτα αυτά ή κατόπιν παραγγελίας; Τιμές και διαστάσεις;;
petaw-se-oneiro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μπρορείς να βάλεις μισό τόνο στο μπαλκόνι όπως είπες και τα υπόλοιπα (όσα θες) στην ταράτσα.. Απλά τις "ζεστές" μέρες θα κουβαλάς μερικά απο την ταράτσα στο μπαλκόνι. Πάρε και ένα τέτοιο για να τα κουβαλάς απο το μπαλκόνι στο τζάκι χωρίς να λερώνεις (με 2 τέτοια το πολύ περνάς μια μέρα, ανάλογα τα ξύλα βέβαια) Για να μπορεί να το πλένει χωρίς να σαπίσουν και να μην υπάρχει κίνδυνος να σωριαστεί ο σωρός από τον αέρα. Μπορεί να κάνει και πατέντα με μουσαμάδες, αλλά αισθητικά θα είναι χάλια. Τα ξύλα όταν σαπίσουν καίγονται σαν χαρτί, απλά καίγονται πολύ γρήγορα..
tony81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ λέω να τα βάλει στην άκρη στίβα σε μια γωνία. Κάθονται το εχω τσεκαρει και σιγά μην πλένει κάθε μέρα το μπαλκόνι θα το σκουπιζει κυρίως και ανακύκλωση μετά τα ξύλα δεν προλαβαίνουν να μουχλιασουν
xampos20 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αδελφε εσυ με την πατεντα ΄/ σιδερο στο μπαλκονι μεγαλωνει αναλογα.... ποσο το αγορασες και απο που?? Στην ταρατσα θα μπορουσα να ντανιασω μισο τονο ???? σε μια πλαστικη παλετα και απο πανω μουσαμα?
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεις και με παλετα να σου βγει τζαμπα σχεδον. Εγω το ειχα παρει απο τοπικο καταστημα, αλλα ειχα δει και στο ιντερνετ και νομιζω σε γνωστη αλυσιδα ειδων hardware. Ειχε καπου 40 ευρω.
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αδελφε εσυ με την πατεντα ΄/ σιδερο στο μπαλκονι μεγαλωνει αναλογα.... ποσο το αγορασες και απο που?? Στην ταρατσα θα μπορουσα να ντανιασω μισο τονο ???? σε μια πλαστικη παλετα και απο πανω μουσαμα? Είναι "αδελφή" ( με την καλή έννοια! ) 1
Ison_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Στις σκάλες που ανεβαίνετε για τους ορόφους, στο κενό, χωράει να μπει ένα μικρό αναβατόριο για να ανεβάζεις τα ξύλα;
xampos20 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Στο κλιμακοστασιο δεν χωραει τπτ και δεν υπαρχει αυτο το κενο που μ λες το μονο αναβατοριο ειμαι εγω...χαχαχα
bluesattack Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Στην ταρατσα θα μπορουσα να ντανιασω μισο τονο ???? σε μια πλαστικη παλετα και απο πανω μουσαμα? Επειδη το ρωτας συνεχεια..κανεις δεν μπορει να παρει την ευθυνη , παρα μονο μηχανικος,Δηλαδη αν σου πει καποιος βαλε βρε αδελφε σιγα και καταρρευσει το μπαλκονι και σκοτωσει ανθρωπο θα ζητησεις ευθυνη απο αυτον ? Μια πιθανοτητα στο εκ θες δεν εχει σημασια. Σορυ για το μπαλκονι ελεγα οχι για την ταρατσα.Αλλα και η ταρατσα εχει περιορισμους.Ρωτα για να μην στην πουν και οι αλλοι
tony81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω για τις ταράτσες αλλά τα καγκουριλικια απαγορεύονται στα μπαλκόνια.. Για 5 ξύλα όχι αλλά κάτι ρετιρέ που έχουν τον πατέρα κ την μάνα τους άστα να πάνε
bluesattack Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει φαινομενικα να αντεχει.Μπορει να γινει σεισμος.Μπορει αλλος να σε καταγγειλει.Μπορει να στην πει για την ταρατσα.Οποτε καλλυμενος απο παντου για να μην σε πρηζει και κανεις.
xampos20 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ζηταω παιδια ευθυνες γνωμες ζηταω ημαρτον δλδ... ποιοι ειστε να βαλετε υπογραφες ελεος.. γνωμες ζηταω απο ανθρωππους που εχουν το ιδιο προβλημα και το εχουν αντιμετωπησει στο παρελθον...
cosmos000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε ένα τέτοιο και ανέβαζε καθε 3-4 μέρες ,αφηνε τα στη βεράντα σκεπασμένα.. http://www.e-shoptools.com/index.php?act=viewProd&productId=2536
xampos20 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Site: καδοςγια ξυλα κατι τετοιο?/?? το προτεινετε για ταρατσα?
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι φτηνό οκ, αλλιώς δε λέει να δώσεις ένα σκασμό λεφτά. 'Ασε που θα πρέπει να πάρεις το μεγαλύτερο για 400 κιλά και να το ανεβάσεις 4 ορόφους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα