Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζήτησα από δύο καθηγητές να μου δώσουν συστατική επιστολή και μου τις στείλαν με email. Αλλά διαβάζω ότι οι συστατικές πρέπει να είναι κλειστές και καλά ότι δεν τις έχω δει. Επίσης άκουσα ότι πια δεν είναι τόσο η αντίληψη ότι πρέπει να ναι κλειστές. Να τις δώσω ανοικτές ή να τις κλείσω εγώ σε φάκελο και να γράψω αηδίες απέξω ότι είναι από τον καθηγητή σε εμένα; Δεν ξέρω τι να κάνω έχουν σπάσει τα νεύρα μου

Δημοσ.

Κλείστες σε φάκελο και μην γράψεις τίποτα.

Επίσης μην το ζαλίζεις τοσο με την αίτηση μεταπτυχιακού, δεν είναι και η ΝΑΣΑ.

Δημοσ.

Μωρέ φοβάμαι μη τους πειράξει καμία βλακεία τι να πω;;;
Διαβάζω ότι ο φάκελος πρέπει να χει υπογραφή του καθηγητή και να γράφει κάτι για αποστολέα και παραλήπτη και δεν ξέρω τι να κάνω. Μα γιατί το κάνουν τόσο μπέρδεμα; Ποτέ μου δε πίστεψα στις συστατικές επιστολές.

Δημοσ.

Θα τις εκτυπώσεις, θα αγοράσεις φακέλους και θα πας στους καθηγητές να υπογράψουν πάνω στο σημειο που κλείνουν.

Εισαι σιγουρος πως τις θέλουν εκτυπωμένες; Σε πολλά ιδρύματα, οι συστατικές δίνονται ηλεκτρονικά χωρις τη μεσολάβηση του υποψηφίου.

Δημοσ.

Θα τις εκτυπώσεις, θα αγοράσεις φακέλους και θα πας στους καθηγητές να υπογράψουν πάνω στο σημειο που κλείνουν.

Εισαι σιγουρος πως τις θέλουν εκτυπωμένες; Σε πολλά ιδρύματα, οι συστατικές δίνονται ηλεκτρονικά χωρις τη μεσολάβηση του υποψηφίου.

Το ΤΕΙ Αθήνας έχει κατάληψη και είναι πρόβλημα αυτό. Θέλουν να τις καταθέσω μαζί με όλα τα άλλα έγγραφα.. και γενικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου γιατί το κάνουν τόσο περίπλοκο. Θα τις βάλω εγώ σε ένα φάκελο, αλλά δε ξέρω τι να γράψω απέξω. Τι να γράψω απέξω? :Ρ

Δημοσ.

Θα πας στη γραμματεία να ζητήσεις φακέλους με τα στοιχεία του πανεπιστημίου. Μετά τις πας στους καθηγητές για υπογραφή στο σημείο που κλείνουν. Τέλος τις καταθέτεις.

Δημοσ.

Όλη αυτή η διαδικασία έχει καταντήσει παράλογη. Γιατί πρέπει να αποδεικνύουν όλοι ότι δεν είναι ελέφαντες; Επικυρωμένα αντίγραφα πτυχίων αγγλικών (μέχρι πρόσφατα και του πτυχίου της σχολής και της αναλυτικής), η επιστολη σφραγισμένη ότι και καλά αμα θέλω δε μπορώ να την ανοίξω ακόμα και με κόλπα. Μαλακίες. Ζήτησα 2 συστατικές, οι άνθρωποι μου τις δώσαν, δε μπορώ να τις πάρω σε έναν γαμη%$%% φάκελο γιατί το ΤΕΙ έχει κατάληψη, ούτε σφραγίδα μπορώ να έχω από το ΤΕΙ επομένως και πρέπει να κάθομαι να σκάω τι θα κάνω, οι καθηγητές να έχουν τα δικά τους ωράρια άντε να τους ξαναβρείς και όλα αυτά για ένα μεταπτυχιακό που και θα πληρώσω και έχω πολύ καλή βαθμολογία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...