Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως έγινε κατανοητό από τα τελευταια μηνύματα στις φωτογραφίες των μελών, το ινσομνια αναβαθμίζεται εισάγοντας το θεσμό των καλλιστείων.

Οι κανόνες απλοί: ανεβάζετε την τριάδα των ατόμων που σας ερεθίζουν, εξάπτουν την περιέργεια, θέλετε να τα κωλοσκαμπιλώσετε και ταυτόχρονα να τα φιλήσατε πατρικά στο κούτελο. Όπως καταλάβατε, τα κριτήρια σας μας ειναι αδιάφορα.

Όλα τα σχόλια (λεκτικά, φωτογραφικά κλπ) επιτρέπονται, εκτός απο τη ρίψη των γοβων σας αν δεν πρωτευσετε. Αν γυρίσετε τσόντα στη συνέχεια να μας ενημερώσετε.

Ας ξεκινήσει η μάχη!

• Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχει ομορφαντρες το φόρουμ και επειδή έχω γνωρίσει μερικούς από κοντά δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί εγώ χέρι δεν ξέρω να βάζω; Χρειάζεστε καβουροδαγκάνα;;;

Νένυ, ότι έχεις γνωρίσει κόσμο ειναι ακόμα καλύτερο! Θα μας δώσεις και πτυχές για την προσωπικότητα της Τριάδας σου, χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσουμε για την παγκόσμια Ειρήνη!

Δημοσ.

Μα είναι αδύνατον να διαλέξω μόνο 3 κωλαρακια!!! Εεε εννοώ μόνο 3 μέλη του φόρουμ. Βάλε εκεί τοπ 10 να χωρεσουμε πιο πολλούς.

• Like 2
Δημοσ.

Λουσιφεροανευρυσμανηλικοστορμσαραντητονυσπεκτμπιεσπιγιουεσντιμονοσωκρατης.

Τελικά και 10 είναι λίγοι. (+Όλοι εσείς που σας έχω κάνει λαικ στις φωτοζ.)

Επιμένω, έχει ομορφαντρες εδώ μέσα και δεν φτάνει μια λιστα!! 50αδα θέλω να σας βολεψω όλους.

I'm outta here people XD

• Like 2
Δημοσ.

Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή.

1. Λέφτερμανν - μου θυμίζει τη μάνα μου

2. MargaritaGr - μου θυμίζει τα νιάτα μου (Ι)

3. Πανκή - Λούσι - Στάτους - Γκαρνέλε - Γιιν - ο δυςκοιλιος σνουμπ - ο ιδιοκτήτης ΚΤΜ - ο αποκάτω μου και αρκετοί ακόμη επειδή ειναι οι λόγοι που μαι ακόμη δω.

Edit: bravo nenya!

• Like 1
Δημοσ.

να τα κωλοσκαμπιλώσετε και ταυτόχρονα να τα φιλήσατε πατρικά στο κούτελο.

Έχει φάει πολύ καιρό κόσμος πίσω απ' το κάγκελο για κάτι τέτοια...

• Like 3
Δημοσ.

Παρακαλούνται οι Μοντ όπως κάνουν στικι το τοπικιο αυτό.

Στω.

Εσύ κ πολύ άλλοι να περάσουν από φωτογράφηση πρωτα κ μετά τα λέμε.Άιντε παλιόπαιδα..
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...