BlackDarkFlag Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πως είναι να ζεις στη Σουηδία; Πόσο διαφορετικά είναι από την Ελλάδα; Αντέχετε το τόσο κρύο; Οι Σουηδοί γενικά σαν λαός τι λένε;
deesnider Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Οι Σουηδοί γενικά σαν λαός τι λένε; Πολλά, αλλά τα λένε στα σουηδικά και δεν καταλαβαίνω μία... 29
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το κρυο συνηθιζεται και εχουν τροπους να το αντιμετωπιζοουν αλλα οι ανθρωποι ΟΧΙ !
epp Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πως είναι να ζεις στη Σουηδία; Πόσο διαφορετικά είναι από την Ελλάδα; Αντέχετε το τόσο κρύο; Οι Σουηδοί γενικά σαν λαός τι λένε; δεν εχουν φρεντο καπουτσινο ρε φιλε 4
BlackDarkFlag Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μια ερώτηση έκανα μήπως έχει κανείς καμία εμπειρία από αυτή τη χώρα και οι περισσότεροι απαντάτε με άσχετες βλακείες. Γιατί είστε τόσο ανώριμοι πια και κάνετε σαν 15χρονα; Να πετάξετε την εξυπνάδα σας; 3
DhZou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ντάξει αυτό με τα Σουηδικά ήταν γαμάτο δε μπορούσε να μη το πει. On topic: Ένας φίλος μου έκατσε στην Upsala για δύο χρόνια για μεταπτυχιακό και γενικά του άρεσε. Το κρύο παλεύεται, οι άνθρωποι είναι πολύ διαφορετικοί. Απλησίαστοι όταν είναι νηφάλιοι και κουρούμπελα όταν πίνουν. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μια ερώτηση έκανα μήπως έχει κανείς καμία εμπειρία από αυτή τη χώρα και οι περισσότεροι απαντάτε με άσχετες βλακείες. Γιατί είστε τόσο ανώριμοι πια και κάνετε σαν 15χρονα; Να πετάξετε την εξυπνάδα σας; Πρέπει να μυρίζουν από μακριά τους ανθρώπους που δεν συμβουλεύονται τον φιλάνθρωπο κύριο Γκούγκλη
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ντάξει αυτό με τα Σουηδικά ήταν γαμάτο δε μπορούσε να μη το πει. On topic: Ένας φίλος μου έκατσε στην Upsala για δύο χρόνια για μεταπτυχιακό και γενικά του άρεσε. Το κρύο παλεύεται, οι άνθρωποι είναι πολύ διαφορετικοί. Απλησίαστοι όταν είναι νηφάλιοι και κουρούμπελα όταν πίνουν. Αυτη ειναι η κυριοτερη διαφορα απο εμας... Ειναι αδιανοητο να πανε επισκεψη μη προγραμματισμενη απο καιρο ακομα και στα παιδια τους που στα 18 συνηθως φευγουν απο το σπιτι . Ο αλκοολοσμος ειναι απο πολυ παλια μεγαλη πληγη που ειχα ζησει σαν παιδι μεταναστων εκει απο το 1963-1967 .
defacer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δε μπορώ να μιλήσω γενικά αλλά η σουηδέζα συνάδελφος ήταν γαμώ τα παιδιά, καμία σχέση με απλησίαστη. 3
Apoll Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαρτάται την περιοχή στην Σουηδία. Goteborg που πηγαινοέρχομαι συχνά ο κόσμος είναι όπως και στην Αγγλία Αλλά μην περιμένετε να είναι Ελλάδα όσον αφορά την ζωή Όλα νεκρά μέχρι Παρασκευή-Σάββατο Χειμώνας, και δει Δεκέμβριος, ξημερώνει 9-10 και νυχτώνει στις 13-14 ενώ συνήθως έχει και μια βαριά συννεφιά για όλο το Δεκέμβριο-Ιανουάριο. (τουλάχιστον η δυτική Σουηδία) Και για να ζήσει κανείς εκεί, πρέπει να ξέρει και την γλώσσα.
xpapias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Η γλωσσα για να μαθει να τη μιλαει και να τη γράφει κανείς ειναι πολυ ευκολη. Για να τημ καταλαβαίνει οταν μιλανε θελει λιγο προσπαθεια. Και εγω ειχα παει για πολυ λιγο Γκέτεμποργκ και Στοκχόλμη. Αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ ηταν ο τουρισμός του αλκοόλ.
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μια ερώτηση έκανα μήπως έχει κανείς καμία εμπειρία από αυτή τη χώρα και οι περισσότεροι απαντάτε με άσχετες βλακείες. Γιατί είστε τόσο ανώριμοι πια και κάνετε σαν 15χρονα; Να πετάξετε την εξυπνάδα σας; Εγώ έχω μία κάποια εμπειρία απ'την χώρα αυτή. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις όμως;
DrLo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει καποιος που ζει Στοκχολμη? ενδεχεται (αν δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω) σε καποιους μηνες να ανεβω προς τα πανω και θα ηθελα (τοτε) μια βοηθεια/καθοδηγηση στο πως θα βρω καποιο σπιτι/δωματιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα