Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα αυτοκινητο το οποιο ακομα το χρωσταω στην τραπεζα αλλα θελω να το πουλησω,παρατηρησα στην αδεια οτι γραφει παρακρατηση κυριοτητας.

Μπορω να το δωσω και εαν ναι πως??

Η περιπτωση να το εξωφλησω δεν παιζει,μπορω ομως να σινεχισω τις δοσεις.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν γίνεται κάτι απο ότι βλέπω...δυστυχώς. Να το ξοφλησεις σιγά σιγά δεν παίζει κ μετά να το δώσεις φαντάζομαι?

Δεν ξέρω βέβαια αν μπορείς να του κανεις κάτι σαν εξουσιοδότηση για άρση παρακράτησης κ πωλητήριο μαζί πφφφ μπερδεματακι για γουγλαρε κτλ..

Δημοσ.

Όχι εφόσον χρωστάς στην τράπεζα δε μπορείς. Λόγω τελών θες να το στείλεις? Να παραδώσεις πινακίδες σκέφτηκες? Εκτός αν ο λόγος είναι ότι χρειάζεσαι το ρευστό

Δημοσ.

μπορεις απο τα λεφτα που θα το πουλησεις να το ξεχρεωσεις και μετα να κανεις αλλαγη της αδειας και bye bye αυτοκινητο μαζι με δανειο!!

Δημοσ.

Πουλάς το αμάξι και τα χρήματα ξεπληρώνουν το δάνειο μετά από κάποια συνενόηση με την τράπεζα και πέρνεις το υπόλοιπο στο χέρι.

ΑΝ τα χρήματα που θα το πουλήσεις είναι περισσότερα του δανείου.

Αν όχι, είσαι σε negative equity οπότε δώστο στην τράπεζα και ξεμπέρδεψε σήμερα κιόλας.

• Like 2
Δημοσ.

Πουλάς το αμάξι και τα χρήματα ξεπληρώνουν το δάνειο μετά από κάποια συνενόηση με την τράπεζα και πέρνεις το υπόλοιπο στο χέρι.

ΑΝ τα χρήματα που θα το πουλήσεις είναι περισσότερα του δανείου.

Αν όχι, είσαι σε negative equity οπότε δώστο στην τράπεζα και ξεμπέρδεψε σήμερα κιόλας.

Δεν νομιζω οτι γίνεται αυτό.
Δημοσ.

Εχω ενα αυτοκινητο το οποιο ακομα το χρωσταω στην τραπεζα αλλα θελω να το πουλησω,παρατηρησα στην αδεια οτι γραφει παρακρατηση κυριοτητας.

Μπορω να το δωσω και εαν ναι πως??

Η περιπτωση να το εξωφλησω δεν παιζει,μπορω ομως να σινεχισω τις δοσεις.

Ευχαριστω.

Η παρακράτηση κυριότητας σημαίνει ακριβώς αυτό, ότι ΔΕΝ μπορείς να το πουλήσεις αν δεν προηγηθεί άρση παρακράτησης κυριότητας. Για να γίνει άρση χρειάζεσαι βεβαίωση του πωλητή(της τράπεζας δλδ) για εξόφληση οφειλών. Έτσι όπως το θέτεις όχι, δεν μπορείς να το πουλήσεις.

Δημοσ.

Η συνεννόηση θα γίνει με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Δέν ξέρω αν άλλαζε κάτι στην διαδικασία απο το 2010...

α)Υπογράφετε τα συμφωνητικά αγοραπωλησίας στο ΚΕΠ.

β)Πάτε στην τράπεζα που έχει αναλάβει το δάνειο σου (ιδανικά να έχουν και οι δύο λογαριασμό εκεί) και ο αγοραστής κάνει κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό σου.

γ)Ενώ είστε ακόμα στο γκισέ,κάνεις εξόφληση του δανείου σου και παίρνεις την σχετική βεβαίωση.Ενδεχομένως χρειάζεται και ένα επιπλέον χαρτί απο την αντιπροσωπία/έμπορο που αρχικά έκανες την αγορά του αυτοκινήτου.

δ)Πάτε ξανά στα ΚΕΠ για τα διαδικαστικά προκειμένου να γίνει η μεταβίβαση (παράβολα κλπ).

Μήν περιμένεις να τελειώσεις σε μια μέρα.Η αγοραπωλησία στην περίπτωσή μου έγινε με εργασιακό συνάδελφο,οπότε δέν υπήρχε περίπτωση κάτι να πάει "στραβά".

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομαι να παω να παρω δανειο,να εξοφλησω το αυτοκινητο και μετα να μπορω να το δωσω.

Τι λετε??

ΟΧΙ!

Μην μπεις στο δρόμο που χάραξε η Ελλάδα, καλύτερα δώσε πινακίδες να γλυτώσεις τα τέλη.

Άσε που δεν θα σου δώσουν.

Δημοσ.

ρε παιδια γινεται οπως ειπα εγω και ο Tenshi!!αρκει το ποσο που θα το πουλησεις να ειναι παραπανω απο οτι παρακρατειται!τωρα να εχεις μονο κερδος απο την πωληση αυτο δεν γινεται

• Like 2
Δημοσ.

Η συνεννόηση θα γίνει με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Δέν ξέρω αν άλλαζε κάτι στην διαδικασία απο το 2010...

α)Υπογράφετε τα συμφωνητικά αγοραπωλησίας στο ΚΕΠ.

β)Πάτε στην τράπεζα που έχει αναλάβει το δάνειο σου (ιδανικά να έχουν και οι δύο λογαριασμό εκεί) και ο αγοραστής κάνει κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό σου.

γ)Ενώ είστε ακόμα στο γκισέ,κάνεις εξόφληση του δανείου σου και παίρνεις την σχετική βεβαίωση.Ενδεχομένως χρειάζεται και ένα επιπλέον χαρτί απο την αντιπροσωπία/έμπορο που αρχικά έκανες την αγορά του αυτοκινήτου.

δ)Πάτε ξανά στα ΚΕΠ για τα διαδικαστικά προκειμένου να γίνει η μεταβίβαση (παράβολα κλπ).

Μήν περιμένεις να τελειώσεις σε μια μέρα.Η αγοραπωλησία στην περίπτωσή μου έγινε με εργασιακό συνάδελφο,οπότε δέν υπήρχε περίπτωση κάτι να πάει "στραβά".

Περαν του οτι δεν υπαρχει αγοραστής που να μπει σε αυτο το τρυπακι, εξοφλήσεις δανειο δeν μπορουν να γινουν λογο cc

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παω να παρω δανειο,να εξοφλησω το αυτοκινητο και μετα να μπορω να το δωσω.

Τι λετε??

Το κατά πόσο σε συμφέρει αυτό έχει να κάνει με τους όρους του καταναλωτικού δανείου που θα πάρεις, και τους όρους του καταναλωτικού που ήδη έχεις. Αν σου δώσουν δάνειο φυσικά, το πιθανότερο είναι να φας πόρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...