ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω μια ιστοριούλα. Χωρίζεται σε 20 ενότητες + εξώφυλλο + οπισθόφυλλο. Για κάθε ενότητα έχω έτοιμη ιδέα για την εικονογράφηση της. Δε θέλω πολλά ούτε κάτι εξηζητημένο To κάθε σχέδιο θα γίνει σε μια επιφάνεια 15 χ 15 εκατοστά περίπου με λίγο χώρο για τις 2-3 γραμμές κειμένου της κάθε ενότητας Έχω ξεκινήσει μόνος μου αλλά δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία για να τα κάνω να φαίνονται ωραία , με ωραία χρώματα . Ας με ενοχλήσει όποιος μπορεί να βοηθήσει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 αν είναι να το τυπώσεις το βιβλίο καλύτερα να ξανακοιτάξεις τα μεγέθη για να είσαι σίγουρος.Μάλλον η ζωγραφιά δηλαδή θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο μέγεθος πριν τυπωθεί. Αλλά αυτά θα στα πει κι ο τυπογράφος.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θα το τυπώσω. Θα το εκδώσω Online στο Kindle
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Βρήκα επίσης σήμερα (δεν κάνω διαφήμιση αλλά αξίζει να το δείτε) μια ελληνική πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να εκδώσει το βιβλίο του δωρεάν. Εγώ προσωπικά ανέβασα ένα προσχέδιο του δικού μου χωρίς εικονογράφηση για να δω πως θα πάει. Η σελίδα είναι η easywriter.gr 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.easywriter.gr/ebooks/item/659
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το κατέβασα, έτσι για καλή επιτυχία edit, η ιστορία όντως έχει ωραίο νόημα και θα δείξει καλύτερα με τις εικόνες! Ξαναπέρνα μια φορά το κείμενο και τσέκαρε σημεία στίξης, παραγράφους κλπ μικρά πράγματα Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2015 από zio10
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ zio . Το ανέβασα δοκιμαστικά. Δεν ξέρω αν θα το αγοράσει άλλος εκτός αν το βάλω δωρεάν για να το δει ο κόσμος. Σίγουρα όμως μόλις τελειώσω την εικονογράφηση θα το βάλω κανά 2ευρω. Προς το παρόν παλεύω μόνος μου με την εικονογράφηση... 1
Swimmer21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ zio . Το ανέβασα δοκιμαστικά. Δεν ξέρω αν θα το αγοράσει άλλος εκτός αν το βάλω δωρεάν για να το δει ο κόσμος. Σίγουρα όμως μόλις τελειώσω την εικονογράφηση θα το βάλω κανά 2ευρω. Προς το παρόν παλεύω μόνος μου με την εικονογράφηση... Περιπου τι θεμα θα εχει η εικονογραφιση; Ξερω καλο photoshop και μπορω να κανω καποια πραγματα δωρεαν, αλλα οχι καποιο πολυ εξειδικευμενο σχεδιο
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι κάτι τρελό , Μη φανταστείς Δοκιμάζω εγώ τώρα κάποια προσχέδια με μολύβι . Παιδάκια , σπιτάκια , ένα σπίτι , ένα σχολείο , κάτι μπαλονάκια , μια καρέκλα , μια λίμνη αλλά δεν έχω τον τρόπο να τα πάρω από το χαρτί και να τα κάνω ζωντανά και ψηφιακά φυσικά. Μπορώ να τα σκαννάρω ( τα προσχέδια ) και να στα στείλω. Είμαι σε φάση που περιμένω την αγγλική μετάφραση του βιβλίου από μια φίλη , τοποθετώ τα σχέδια στις σελίδες και το ανεβάζω στο kindle. Δεν ζητάω κάτι δωρεάν. Δουλειά θα κάνεις και εσύ. Θα ετοιμάσω κάτι σήμερα αύριο , να βρω ένα σκάννερ να στο στείλω αν ειναι και μιλάμε για τα υπόλοιπα.
Swimmer21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι κάτι τρελό , Μη φανταστείς Δοκιμάζω εγώ τώρα κάποια προσχέδια με μολύβι . Παιδάκια , σπιτάκια , ένα σπίτι , ένα σχολείο , κάτι μπαλονάκια , μια καρέκλα , μια λίμνη αλλά δεν έχω τον τρόπο να τα πάρω από το χαρτί και να τα κάνω ζωντανά και ψηφιακά φυσικά. Μπορώ να τα σκαννάρω ( τα προσχέδια ) και να στα στείλω. Είμαι σε φάση που περιμένω την αγγλική μετάφραση του βιβλίου από μια φίλη , τοποθετώ τα σχέδια στις σελίδες και το ανεβάζω στο kindle. Δεν ζητάω κάτι δωρεάν. Δουλειά θα κάνεις και εσύ. Θα ετοιμάσω κάτι σήμερα αύριο , να βρω ένα σκάννερ να στο στείλω αν ειναι και μιλάμε για τα υπόλοιπα. Νταξει ελευθερο χρονο εχω, μπορω να το κανω δωρεαν. Οταν τα σκανναρεις στειλε μου. Επισης θα ειναι εγχρωμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα