Sotosgl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και δεν βρηκα καμια καλυτερη ενοτητα ας postarω εδω για να γελασουν με το δραμα μου τα διαδικτυακα μου αδερφια του insomnia.gr. Μερικες φορες την τρως απο εκει που δεν το περιμενεις.Πριν κανω οποιαδηποτε αγορα απο την εξωτικη Απω Ανατολη ή Αμερικη ή Ευρωπη ή ακομα καμια φορα και απο Australia αν βρω κατι καλο στο Ebay κλεινω τα ματια κανω τον σταυρο μου λεω και μια προσευχη για το ξεματιασμα για να φυγει μακρια το ενδεχομενο να καθυστερησει/χαθει στο αεροδρομιο/περασει τελωνειο κλπ κλπ κλπ. Ε που να περιμενω οτι ολη η γκαντεμια θα σκασει σε αγορα απο Ελλαντα; Τεσπα. [Popcorn/Sentoni] Έχω αγοράσει από τις 07/08/2015 το ψυγείο LG GTF925PZPM από την εταιρία Electronet Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης Α.Ε.Β.Ε ΛΕΒΗΝΟΥ 76 71304 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ: 2810371100 ΑΦΜ:081108394 ΔΟΥ:Α ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Συγκεκριμένα Η Electronet εκείνο το διάστημα είχε έκπτωση 30% στις αναγραφόμενες τιμές σε όλα τα ψυγεια,αφου πήγα στην έκθεση του καταστήματος και επέλεξα ένα ψυγείο στις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά που επιθυμούσα έλαβα επιβεβαίωση (έλεγχο σε PDA από τον πωλητή) ότι είναι διαθέσιμο και θα το παραλάμβανα στις 14/08/2015. Αρχισαν να βαραν τα πρωτα καμπανακια μιας και ηταν μια μερα πριν το 15Αυγουστο καλοκαιριατικο αλλα κλαιν η τιμη με την εκπτωση ηταν ποπα! Από εκείνη την μέρα έχουν επικαλεστεί άλλες 7 ημερομηνίες (20/08,21/08,25/08,28/08,04/09,14/09,24/09) που θα έρθει και κάθε φορά μετά από δική μου επικοινωνία η ημερομηνία παραλαβής αλλαζει. Οι δικαιολογίες είναι standar πλεον,φταιει η LG,φταινε τα Capital Controls,ο αναδρομος Ερμης και οι προφητειες του Παισιου που εχουν τρομοκρατησει τους Κορεατες.... Μάλιστα μου δόθηκε και το τηλέφωνο ενός κύριου Σπ*** Τού*** εκπρόσωπου της LG για να βγάλω άκρη με αυτόν... Μονο που το ψυγείο το αγόρασα απο την Electronet και οχι απο τον κύριο αυτόν αλλα ουτε και αυτος με διαβεβαίωσε οτι θα το παραλάβω σε μια εβδομάδα απο την πληρωμή. Πριν μια εβδομάδα μου έκαναν αντιπρόταση με ένα άλλο Samsung Ψυγείο κατωτέρων χαρακτηριστικών και διαφορετικών διαστάσεων (μιας και πλέον δεν υπήρχε η έκπτωση 30% άλλα και έχω ήδη διαμορφώσει την κουζίνα μου στις διαστάσεις αυτού του ψυγείου) ή επιστροφή των χρημάτων μου που φυσικά και δεν δέχτηκα μια και τα χρήματα μου έχουν δεσμευτεί εδω και ~1,5μηνα από την συγκεκριμένη εταιρία με την ψευδή δήλωση διαθεσιμότητας ενώ θα μπορούσα να επιλέξω κάποιο άλλο κατάστημα που τότε το είχε άμεσα διαθεσιμο αλλα λιγο πιο ακριβο.... Αποτελεσμα;Την εχω φαει ωραιοτατα,πληρωνω νοικια και στο σπιτι που ειμαι τωρα αλλα και στο αλλο μιας και δεν μπορεις να πας να μεινεις σε σπιτι χωρις ψυγειο και το αποκορυφωμα; Σε απευθείας επικοινωνία μου με την LG η απάντηση που έλαβα για την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου ψυγείου ήταν αυτή: Αγαπητέ κύριε Μπλαμπλαμπλα, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο συγκεκριμένο προϊόν δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθεσιμότητα ενώ αναμένονται παραλαβές στα τέλη του Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτώβρίου. Καλο ε; Το καλυτερο;! Σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια ξανα με την LG μου λενε δεν βλεπουμε καποια παραγγελια για Κρητη μονο κατι MediaMarkt στην Αθηνα κλπ Εχουν γινει φυσικα οι απαραίτητες κινήσεις σε Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και Συνήγορο του Καταναλωτή,κραξιμο στο Skroutz και αλλα ομορφα.
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σου επιστρέφουν τα χρήματά σου με το νόμιμο τόκο να λήξει το θέμα. Τι ότι εφτιαξες την κουζίνα σου Έτσι, δεν σημαίνει πως μετά από 10-20 χρόνια που θα χαλάσει θα βρεις τι ίδιο. Πάντως από την πλευρά της LG ή ακόμη καλύτερα η Electronet έπρεπε να έχουν λήξει το θέμα.
Sotosgl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Η LG φανηκε κατωτερη των προσδοκιων αφου με λιγα λογια λεει στα @@ μας. Η Electronet μαλλον εκανε λαθος στην τιμη του (τωρα ειναι 160€ πανω και προσπαθει να με κανει να το ακυρωσω). Αλλιως ποιους τοκους; Ξερο το ποσο μου προσεφεραν οπως ηταν πριν 40 μερες που το πληρωσα βασισμενος στα ψεματα τους. Οσο για την κουζινα φεραμε ξυλουργους πριν μπουμε και την εφτιαξαν στις διαστασεις που τους δωσαμε και στο ψυγειο αφησαμε και εναν τζογο καποιους ποντους αριστερα δεξια για καλυτερο εξαερισμο στο υψος ομως εχουμε θεμα... Το τι θα γινει σε 10 ή 20 χρονια δεν με ενδιαφερει,αλλα να βαλω και αλλα λεφτα απο την τσεπη μου και να ξηλωσω την κουζινα μου επειδη η Electronet ειναι και κλωτσιες δεν παιζει.Μιας και δεν υπαρχει αμεσα διαθεσιμο ψυγειο με αυτες τις διαστασεις,χαρακτηριστικα και τιμη δεν θα τους την χαρισω Χρονο εχω,υπομονη απεκτησα και αυτοι στην καλυτερη αφου δεν φερθηκαν ανθρωπινα θα τσιμπησουν ενα ωραιοτατο προστιμακι απο την ΓΓΚ και οτι αλλο βγαλει ο δικηγορος μου. Ευτυχως υπαρχουν ηχογραφημενες κλησεις και νομοθεσια που με καλυπτει οποτε GG.
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε πίσω τα λεφτά σου και πάρτο από αλλού ή πάρε ένα άλλο ψυγείο. Τζάμπα ταλαιπωρείσαι. Έτσι θα έκανα εγώ τουλάχιστον. (τόκους κλπ ούτε καν)
Sotosgl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστεψε με,τις πρωτες 2 εβδομαδες το σκεφτομουν ασχημα αλλα πλεον δεν τους χαριζω € και οσο μεγαλυτερη ζημια παθουν τοσο πιο χαρουμενο θα με κανει. Το θεμα ειναι οτι δεν υπηρχε η στοιχειωδης ευγενεια μεχρι και σημερα να μου πουν ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ που σου ειπαμε οτι θα το εχεις σε μια εβδομαδα,καναμε λαθος με την εκπτωση 30% και βγαινει χαμηλοτερο απο την τιμη που αγοραζουμε,καναμε λαθος συγνωμη εστω. Αντ`αυτου μια συνεχης κοροιδια μια μεταθεση ευθυνων σε τριτους που στην τελικη δεν με ενδιαφερει. Αν μπορουσα να το παρω απο αλλου αυτη την στιγμη θα το εκανα αλλα γιατι να χασω εστω και εμμεσα 160€ της διαφορας + την εξτρα ταλαιπωρια;Αν ημουν Αθηνα θα ειχα σαφως περισσοτερες επιλογες αλλα απο την στιγμη που ειμαι Κρητη τα Skroutzoμαγαζα με τις χαμηλες τιμες αν βαλεις τα μεταφορικα δεν ειναι λυση. Λυση υπαρχει να πανε στον Καρβελά που ειναι και αυτος στο Ηρακλειο να το αγορασουν απο αυτον που το εχει αμεσα διαθεσιμο και να μου το δωσουν ή εστω να δανειστουν ενα. Αλλα οταν τους το ειπα αλλαξαν 15 χρωματα αρα κατι βρωμαει 3 1
TheAccountant Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 τα ψυγεία συνηθως εχουν στανταρ διαστάσεις. Δεν αλλάζουμε επιπλωση οταν αλλάζουμε ψυγειο. Κακώς το χρησιμοποιεις ως επιχείρημα, εκτος πια και αν οι κορεατες κάναν εντελώς τα δικά τους. Εφόσον καθυστερουσε το ζήτημα, επρεπε ειτε να επιλέξεις αλλο η να σου δώσουν τα λεφτά πίσω. Το δεν σου δίνω τα λέφτά πισω απο μέρους του μαγαζιού ειναι τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και άξιο καταγγελιας. Στο τέλος, ακόμα και τις εντοιχιζομενες, απο το Amazon θα τις ψωνίζουμε αν συμπεριφερονται ετσι στον πελάτη.
Sotosgl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κυριε λογιστα και ομως και εγω αυτο νομιζα οτι ειναι ψιλοstandar μεχρι που ειδα το κοντοχοντρο κτηνος των 600+ λιτρων. Οι διαστασεις στο πλατος τουλαχιστον στα περισσοτερα μοντελα ειναι 70cm για τα 2μετρα 1,90 κλπ και υπαρχουν και τα αλλα που φλερταρουν στην κατηγορια των ντουλαπων που παιζουν στα 86/89/91,2cm...τουλαχιστον για LG και αλλες μαρκες που κοιτουσα. Δεν ειναι καθολου ενα επιχειρημα για να ισχυροποιησω την θεση μου η αληθεια ειναι μιας και η κουζινα φτιαχτηκε ολη στα μετρα μας και στις συσκευες μας με το σκεπτικο οτι δεν παιρνεις φουρνο κουζινα πλυντηριο πιατων κλπ κλπ καθε μερα αλλα σε οριζοντα 10ετιας τουλαχιστον. Θα δεχομουν καποιο αλλο αν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο,ηταν στις διαστασεις του αλλου και φυσικα ισχυε η εκπτωση 30% που ετρεχε οταν πηγα. Η προταση που μου εγινε αφορουσε ενα Samsung της πλακας 2 κατηγοριες κατω απο το LG με διαστασεις κουκουρουκου και σε τιμη που τυχαια εγινε ιδια με του LG που πληρωσα....... Αρχιζω ηδη και κοιταω παραεισαγωγη απο Πολωνια και παραδοση με DPD αν βρω ακρη postaρω εδω και θα κλαψουν μανουλες. Τι το Eshop πιο μαγκας ειναι; 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 τα ψυγεία συνηθως εχουν στανταρ διαστάσεις. Δεν αλλάζουμε επιπλωση οταν αλλάζουμε ψυγειο. Κακώς το χρησιμοποιεις ως επιχείρημα, εκτος πια και αν οι κορεατες κάναν εντελώς τα δικά τους. Εφόσον καθυστερουσε το ζήτημα, επρεπε ειτε να επιλέξεις αλλο η να σου δώσουν τα λεφτά πίσω. Το δεν σου δίνω τα λέφτά πισω απο μέρους του μαγαζιού ειναι τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και άξιο καταγγελιας. Στο τέλος, ακόμα και τις εντοιχιζομενες, απο το Amazon θα τις ψωνίζουμε αν συμπεριφερονται ετσι στον πελάτη. Εγώ κατάλαβα ότι τα λεφτά τα δίνουν πίσω
Sotosgl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τα λεφτα τα δινουν οντως αλλα μετα απο ~1,5 μηνα ταλαιπωριας δεν θα γλυτωσουν τοσο ευκολα γιατι δεν θα τους κανω εγω την χαρη,η ταλαιπωρια και ο χρονος που εχασα ειναι πολυτιμος και καποιος θα πρεπει να πληρωσει 3
panos2171 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 To είχαν σαν διαθέσιμο και με το που έδωσες τα λεφτά σου είπαν δεν έχουμε;
Sotosgl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 To είχαν σαν διαθέσιμο και με το που έδωσες τα λεφτά σου είπαν δεν έχουμε; Ειχαν μονο το δειγμα στην εκθεση. Σε ερωτηση μου αν ηταν εκθεσιακο αυτο που αγορασα (επειδη ειχε 30% εκπτωση φοβηθηκα για εκθεσιακο ή Refurbished) μου ειπαν οτι ειναι καινουργιο το βλεπει διαθεσιμο στο συστημα (απο το PDA) και και μου λεει 14/08/2015 θα το εχουμε. Πλερωνω ολο το ποσο και στις 14 αρχισε το θεατρο
panos2171 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς τα ζωντόβολα δεν αλλάξαν τη διαθεσιμότητα. Όσον αφορά τις διαστάσεις περίεργο μου φαίνεται να μη μπορείς να βρεις άλλο παρόμοιο, ούτως η άλλως όλοι οι κατασκευαστές ακολουθούν κάποιες στάνταρ αναλογίες, γιατί αυτό νομίζω είναι το βασικό σου πρόβλημα.
Sotosgl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αμεσα διαθεσιμο στο Ηρακλειο Κρητης και με την ιδια τιμη,χαρακτηριστικα Inverter,10 χρονια εγγυηση,βρυσακι και το σημαντικοτερο ΠΟΛΛΑ ΛΙΤΡΑ (η μαρκα πλεον δεν με νοιαζει μιας και η LG φερθηκε ανευθυνα αλλη μια φορα) και το ιδιο καταστημα δυστυχως οχι. Πηγα Κωτσο ~200€ πανω απο οτι πληρωσα και 20 εργασιμες αναμονη,ο Καρβελάς το εχει διαθεσιμο αλλα 160€ πανω. Το οτι το αγορασα στις εκπτωσεις μου βρωμαει οτι εκαναν λαθος στην τιμη και πανε να με κανουν να το ακυρωσω για να μη την φανε οποτε υπομονη. Στις αρχες μεχρι και το εκθεσιακο τους ειπα να παρω αν εριχναν κι`αλλο την τιμη και αρχισαν τα οχι οχι οχι
panos2171 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μου μυρίζει κράχτης.Ποιος ο λόγος να μη δώσουν το εκθεσιακό; Από την LG σιγουρεύτηκες αν θα το ξαναφέρουν κάποια στιγμή;
Sotosgl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Yeap για να εξακριβωσω οτι δεν το κανουν παραεισαγωγη και μου λενε πιπες οτι φταιει η LG και φταιει η LG. Αααααρα οπως εγω με ενα τηλεφωνο σε 10 λεπτα εμαθα απο την LG ποτε ειναι προγραμματισμενη η επομενη παραδοση και ειναι 02/10/2015 αλλα οχι για καταστημα της Κρητης ετσι το ηξεραν αυτοι και με δολο προσπαθουν να καθυστερησουν με παραδοσεις απο το μυαλο τους για να το ακυρωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα