Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Τρέχει από σήμερα ένας διαγωνισμός στο Dropbox. Κάνεις register το mail από το πανεπιστήμιο σου και κερδίζει το πανεπιστήμιο πόντους από τον καθένα μας. Ανάλογα με τους πόντους που θα μαζέψει το πανεπιστήμιο θα πάρουμε όλοι και τα ανάλογα GB για δύο χρόνια. Μέχρι 25 GB.

Ο διαγωνισμός λήγει το Δεκέμβριο του 15 και τα 2 χρόνια θα είναι μέχρι 31/12/2018

Το link του διαγωνισμού είναι αυτό

https://www.dropbox.com/campuscup

• Εάν κάνετε share τον διαγωνισμό σε άλλους και κάνουν register το mail τους με το refferal link που θα τους στείλετε κερδίζει το uni τους πόντους x3 για μια εβδομάδα.

• ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρώτα κάνουμε login με τα δικά μας στοιχεία και μετά βάζουμε το mail  του πανεπιστημίου! Διαφορετικά δεν κάνουμε link τα δύο email.

• Επίσης υπάρχουν κάποια quest που αν τα ολοκληρώσεις δίνεις στο πανεπιστήμιο περισσότερους πόντους πχ share ένα φάκελο, share ένα αρχείο κτλ. Τα έχει όλα στη σελίδα του διαγωνισμού.

Καλό μάζεμα!

Καλό βράδυ!

Επεξ/σία από djuan1988
  • Like 3
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νταξ ευχαριστώ

εχω ηδη 55 γιγα θα πάρω και τα 25 γιγα ακόμα.

εκανα την αρχή για το ΤΕΙ Αθηνας με το e-mail της σχολης (κοινώς @teiath.gr)

Δημοσ.

Εμένα δεν μου τα έδωσε.... ενώ έκανα κανονικά εγραφή και μου είπε όλα οκ, δεν βλέπω αύξηση του διαθέσιμου χώρου. Πρέπει να κάνω κάτι ακόμα?

Δημοσ.

Εμένα δεν μου τα έδωσε.... ενώ έκανα κανονικά εγραφή και μου είπε όλα οκ, δεν βλέπω αύξηση του διαθέσιμου χώρου. Πρέπει να κάνω κάτι ακόμα?

πρέπει να μαζευτουν οι πόντοι απ το αντίστοιχο ιδρυμα που εισαι γραμμένος(κοινώς να δηλώσουν το mail της σχολής τους)

για τα 25 γιγα θελει 7000 χιλιάδες πόντους.

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει να μαζευτουν οι πόντοι απ το αντίστοιχο ιδρυμα που εισαι γραμμένος(κοινώς να δηλώσουν το mail της σχολής τους)

παιδια εγω απο τει λαμιας/? ξερει κανεισ που μπορω να βρω το email μου?το εχω ξεχασει τελειως...και βλεπω προσφερει ωραια πραγματα

Δημοσ.

Η καθε σχολη βγαζει αλλους ποντους για τα 25 γιγα.. Πχ για το uoa θελει 20000+ ποντους ακομα...

Δημοσ.

Η καθε σχολη βγαζει αλλους ποντους για τα 25 γιγα.. Πχ για το uoa θελει 20000+ ποντους ακομα...

ναι το ειδα στο faq,εξαρτάται λεει απο το μέγεθος της κάθε σχολής.

Δημοσ.

κάνω ενα bump μήπως και του δουν περισσότεροι.

6 πόντοι για τα 3 γιγα για το τει αθηνας,πάμε λέμε.

στον προηγούμενο "αγώνα" μια χαρά τα ειχαμε πιάσει πάντως και τα 25.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για εμπ, θελουμε ακόμη...

You and your classmates have earned 578 points so far!
Earn 618 points to get 3 GB of extra space — each!

edit μετά από λίγο

You and your classmates have earned 1689 points so far!
Earn 1899 points to get 8 GB of extra space — each!

edit 2 προχωράει γρήγορα.

You and your classmates have earned 3611 points so far!
Earn 3566 points to get 15 GB of extra space — each!

Επεξ/σία από Kostas93
Δημοσ.

Παιδιά τελικά είναι πιο εύκολο από ότι φαίνεται :P

Στο πανεπιστήμιο Πατρών ήμουν ο πρώτος που το ξεκίνησε χθες το βράδυ και ήδη πιάσαμε τα 8Gb με 6900 πόντους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...