Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο φίδι για την κατοικία μου,έχω και μια γάτα μαύρη περίπου 10 ετών,το θέμα είναι ότι φοβάμαι μην γίνει καυγάς μεταξύ τους,καμία ιδέα για ράτσα φιδιού που να μην μπορεί να φάει την γάτα,?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βοά λες δηλαδή,?λέω να παραγγείλω Κανά πυθωνα από τους φιλικούς πάντα,για να υπάρχει ισσοροπια μεταξύ γάτας και φιδιού και μην χαλάει το Φενγκ σουίτες του σπιτιου

Δημοσ.

εγώ στη θέση σου θα έπερνα κροκόδειλο. θα έχεις και φύλακα και παρέα και δεν εχεις πρόβλημα αρμονιας με τη γατα

• Like 3
Δημοσ.

Ου τέλεια να ενας σωστος τροπος να επιλέξεις ενα ερπετο για κατοικίδιο. Η τιμη..

Για μια τιμή ζούμε...

Δημοσ.

Τα περισσοτερα φιδια σφιγκτηρες, οπως οι πυθωνες, απαιτουν πολυ συγκεκριμενες θερμοκρασιες για να επιβιωσουν και για να μην αρρωστησουν γενικοτερα.

Το οτι θες να το εχεις στο σπιτι σου, δεν σημαινει οτι θα κοιμαται αγκαλια και με την γατα σου. Χρειαζεται λαμπες και ειδικο χωρο για να περναει το περισσοτερο χρονο του, και το περιβαλον αυτο που θα μενει δεν ειναι φιλικο για τις γατες.

Σε καθε περιπτωση παντως, δεν ειναι καλη ιδεα να βρισκοντε σε κοινο χωρο, ειδικα απο την στιγμη που δεν εχουν μεγαλωσει μαζι, οι πιθανοτητες να παει κατι λαθος ειναι μεγαλες.

Απο εκει και περα, αν οντως ενδιαφερεσαι να ασχοληθεις, μιλα σε εξιδικευμενη κοινοτητα για να σε καθοδηγησουν ως νεος κηδεμονας φιδιου.

Και τα δυο ειδη που σου αρεσουν, αναπτυσοντε πολυ σε μεγεθος οταν ενηλικιωθουν, και στη καλυτερη περιπτωση χρειαζοντε δυο ατομα για την σωστη διαχειριση τους.

Αφου σε ενδιαφερει να εχεις σπιτι σου ενα φιδι, ξεκινα το διαβασμα, μπορεις να βρεις παρα πολλες πληροφοριες απο πολυ κοσμο που ασχολειται χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...