Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερίζω την παρέα θα ηθελα την γνώμη σας για μια αναβάθμιση ενός laptop .

Αυτη την στιγμή εχω έναν hp i5-af001nv το οποίο εχει πανω :

Επεξεργαστής and A8-7410 2.10 Ghz

Μνήμη cache 2 mb

Μνήμη ram 8 Gb DDR3 SDRAM-1600 MHz

Οθόνη ανάλυσης 1366x768

Κάρτα γραφικών AMD RADEON R5 M330 2gb ddr3 sdram

Τα προγράμματα που θα ξεκινηςω να χρησιμοποιώ ειναι τα εξής : illistrator, in desing, photoshop, dreamweaver cs5.5 και flash cs5.5

Και θα ηθελα την γνώμη σας εάν αυτο το λαπτοπ μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτα τα προγράμματα η χρειάζεται να παω σε αλλο μηχάνημα

Το μπατζετ ειναι μέχρι 1000 ευρώ αλλα θα ηλπιζα να το κρατούσα κανά χρόνο ακομα πριν κανω αναβάθμιση εάν αυτο ειναι εφικτό

Δημοσ.

Καλημερίζω την παρέα θα ηθελα την γνώμη σας για μια αναβάθμιση ενός laptop .

Αυτη την στιγμή εχω έναν hp i5-af001nv το οποίο εχει πανω :

Επεξεργαστής and A8-7410 2.10 Ghz

Μνήμη cache 2 mb

Μνήμη ram 8 Gb DDR3 SDRAM-1600 MHz

Οθόνη ανάλυσης 1366x768

Κάρτα γραφικών AMD RADEON R5 M330 2gb ddr3 sdram

Τα προγράμματα που θα ξεκινηςω να χρησιμοποιώ ειναι τα εξής : illistrator, in desing, photoshop, dreamweaver cs5.5 και flash cs5.5

Και θα ηθελα την γνώμη σας εάν αυτο το λαπτοπ μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτα τα προγράμματα η χρειάζεται να παω σε αλλο μηχάνημα

Το μπατζετ ειναι μέχρι 1000 ευρώ αλλα θα ηλπιζα να το κρατούσα κανά χρόνο ακομα πριν κανω αναβάθμιση εάν αυτο ειναι εφικτό

Κρατάς το λάπτοπ για τα "της στιγμής" πράγματα εργασίες.

Αγοράζεις desktop για την χρήση που θες οποσδήποτε.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας παιδιά ! Το λαπτοπ το θελω γιατι δεν εχω σταθερή έδρα τουλάχιστον μέχρι του χρόνου γι αυτο και ρώτησα αν γίνετε να τον κρατήσω τουλάχιστον 1 χρόνο ακομα αν θα τρέχει τα παραπάνω προγράμματα νορμαλ

Δημοσ.

Ότι τα τρέχει τα τρέχει απλώς θα θέλει υπομονή. Γνώμη μου πήγαινε με αυτό ένα χρόνο ακόμα και μετά σταθερό συν αυτό. Είμαι στον χώρο δουλεύω καθημερινά τα προγράμματα ξέρω πως είναι με το λάπτοπ σου γιατί κάπως ξεκινήσαν όλοι. Υπομονή.

Μαζεψε λεφτά και κάνε ένα τουμπανο σταθερό να σου λύσει τα χέρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...