Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. 

Όταν ήμουν 20 θα ήθελα να

- να μην εγκαταλείψω ότι μου αρέσει, αντίθετα, να το εξασκήσω, έστω σαν χόμπι, για να γίνει το πνευματικό καταφύγιό μου κάποια στιγμή

- να μην παραμελήσω το σώμα μου στις καταχρήσεις νομίζωντας ότι δεν υπάρχουν συνέπειες

- να φροντίσω τους φίλους μου ,να μην τους παρατήσω, να σεβαστώ ότι πέρνουμε διαφορετικούς δρόμους

- αν βρω ενδιαφέροντες ανθρωπους, να τους κρατήσω στη ζωή μου, και να τους δείξω ότι είναι σημαντικοί για μένα

- να μην κάθομαι στον ήλιο χύμα χωρίς αντηλιακό

- να μην ψυχοπλακώνομαι με εφήμερα πράγματα

- να χαίρομαι την καθημερινότητα από την καρδιά μου , να μην αγχώνομαι για άκυρες βλακείες

- να έχω ένα προσωπικό πλάνο για τα επόμενα 2 έως 5 χρόνια, να μην πηγαίνω όπου φυσήξει

- να μην θεωρώ δεδομένη την ευημερία της κοινωνίας που ζω ( λολ so true)

- λιγότερο ίντερνετ, περισσότερη επικοινωνία in real life

• Like 5
Δημοσ.

Πολύ καλό νήμα.

Εγω θα ήθελε να ξέρω ότι ξέρω τώρα.

Υγ: και να είχα χαρτομάντιλα εκείνη την μαύρη μέρα που δουλευα ταμειας.

• Like 9
Δημοσ.

α)Όταν ήμουν 22,ενώ είχα καταλάβει τι παίζει με την σχολή μου και το αδιέξοδο που οδηγεί,να πώ fuck this shit και να μπώ στην εμποροπλοιάρχων...

β)Να άφηνα πιο συχνά το comfort zone μου,γιατί κάποια στιγμή γίνεται βίωμα.Κλοτσιά σε πολλές πολλές πολλές ευκαιρίες (στα πάντα)

• Like 1
Δημοσ.

Πριν από 10 χρόνια.... Δεν ήξερα οτι θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα λίγους μήνες μετά. Θα ήθελα να ξέρω λοιπόν όσα ξέρω τώρα ώστε να μου δώσω κουράγιο, όσο κουράγιο μου έλειπε τότε. Μόνο αυτό.

• Like 3
Δημοσ.

Πριν από 10 χρόνια.... Δεν ήξερα οτι θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα λίγους μήνες μετά. Θα ήθελα να ξέρω λοιπόν όσα ξέρω τώρα ώστε να μου δώσω κουράγιο, όσο κουράγιο μου έλειπε τότε. Μόνο αυτό.

Ίρις μας μήπως πρέπει να περασεις από τη συνάντηση Αθηναίων; Λέω τώρα εγώ..;)
Δημοσ.

Ίρις μας μήπως πρέπει να περασεις από τη συνάντηση Αθηναίων; Λέω τώρα εγώ..;)

Και να μπορούσα να έρθω.. Αυτά δεν λέγονται έτσι απλά.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν πριν 10χρ εδινα πανελλήνιες: να διάβαζα 1 κλικ παραπάνω για να έχω μια σωστή δουλειά κ οχι να τραβω την τωρινή ταλαιπωρία.

Όσο και να διάβαζες παντού αμησι είναι...

Δημοσ.

β)Να άφηνα πιο συχνά το comfort zone μου,γιατί κάποια στιγμή γίνεται βίωμα.Κλοτσιά σε πολλές πολλές πολλές ευκαιρίες (στα πάντα)

Well said!

Comfort-Zone.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...