Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ηθελα να ξερω οτι το πρωτο μου πτυχιο δεν θα μου προσφερε ευκαιριες εργοδοτησης και καριερας ωστε να μην το κανω καν,φυσικα ως σχολη η φιλολογια ειχε και τα καλα της αλλα και παλι μου προσφερε μηδεν...

• Like 1
Δημοσ.

Αν και η ζωή μου θα ήταν καλύτερη αν ήξερα νωρίτερα αυτά που ξέρω τώρα, δεν θα άλλαζα τίποτα γιατί μικρές αλλαγές νωρίς μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές με την πάροδο του χρόνου — ακριβώς όπως το φτερούγισμα μιας πεταλούδας μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ενός τυφώνα πολλά χρόνια αργότερα. Αυτό είναι και το βασικό μάθημα της Θεωρίας του Χάους, το γνωστό και από την ομώνυμη ταινία Φαινόμενο της Πεταλούδας.

Με άλλα λόγια αν άλλαζα οτιδήποτε στο παρελθόν μου πιθανότατα θα κατέληγα διαφορετικός προς το χειρότερο, δηλαδή πιο κοντά στο μέσο άνθρωπο της σημερινής κοινωνίας. Και μόνο η σκέψη είναι καταθλιπτική. 

Δημοσ.

Οταν πριν 10χρ εδινα πανελλήνιες: να διάβαζα 1 κλικ παραπάνω για να έχω μια σωστή δουλειά κ οχι να τραβω την τωρινή ταλαιπωρία.

Το χω σκεφτει πολλες φορες. Τισ πουδασες και ταλαιπωρεισαι?

Δημοσ.

1. Όλες τις στοιχηματικές κηδείες που χουν συμβεί τα τελευταία 10  χρόνια.

2. Ποιοι άνθρωποι θα με πλήγωναν έτσι ώστε να τους απομάκρυνα έγκαιρα 

Δημοσ.

Προ κρίσης μιλαμε...

Όσο και να διάβαζες παντού αμησι είναι...

Υπαρχουν διαφορες απο αντικειμενο σε αντικειμενο. Αν εχεις τελειωσει μια καλη σχολη σε ευρυ επιστημονικο πεδιο εχεις πολλα ανοιγματα για δουλεια ελλαδα και εξωτερικο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα να είχα την αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό που έχω τώρα. Αισθάνομαι ότι γνώρισα την γυναίκα της ζωής μου και δεν έκανα τίποτα για να την διεκδικήσω, πλέον είναι παντρεμένη με παιδιά.

Επίσης, δεν θα χαιρόμουν που τελείωσα το σχολείο :D

Δημοσ.

Να διαβαζα παραπανω ωστε να χω περασει κτηνιατρικη , να χα παει κτηνιατρικη στο εξωτερικο(αφου δε περασα εδω) και να διαβαζα πιο πολυ στη σxολη για να μη χρωσταω τωρα τοσα. :P

Δημοσ.

Να μην τον άφηνα να πάρει δίπλωμα μηχανής και λίγο καιρό μετά να μην τον άφηνα να φύγει από ζωή μου.

να τα έλεγα αυτά που έπρεπε όταν έπρεπε και όχι αργότερα ,πάνω από ένα τάφο.

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...