Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα...όχι γιατί τα έχω κάνει όλα τέλεια (προφανώς!) αλλά γιατί όπως και να ήταν τα πράγματα πάντα θα υπάρχει η σχετική σκέψη "κι αν είχα κάνει αυτό ή το άλλο;" οπότε δεν βλέπω ιδιαίτερο νόημα....:)

• Like 9
Δημοσ.

Τίποτα. Τα "λάθη" μας είναι μέρος του ευατου μας. Αν σκεφτομαστε τι θα έκανα αν γυρνούσα πίσω μένουμε στάσιμοι. Συνεχίζουμε με τα τωρινά δεδομένα. Η πιο απλα shit happens.

• Like 1
Δημοσ.

Να μην τον άφηνα να πάρει δίπλωμα μηχανής και λίγο καιρό μετά να μην τον άφηνα να φύγει από ζωή μου.

να τα έλεγα αυτά που έπρεπε όταν έπρεπε και όχι αργότερα ,πάνω από ένα τάφο.

Αυτό ακριβώς. Η πρώτη μου σχέση.. Ανατρίχιασα...

• Like 3
Δημοσ.

ενα ασχετο μα συναμα σχετικο ρητο λεει "οποιος σκεφτεται επιμονα  το παρελθον  ειναι απαισιοδοξος κ οποιος το μελλον αγχωδης"

αν και την συγκεκριμενη υποθεση την εχω κανει πολλες φορες,τι θα πρωτοαλλαζα...το φαινομενο της πεταλουδας απογοητευει η καλυτερα ξαφνιαζει...

Δημοσ.

Θα ήθελα να ξέρω πως η ζωή δεν είναι τόσο σκατά όσο την ήξερα μέχρι τότε και να είμαι περισσότερο χαρούμενος. 
όσο για τα κάνει λάθη που έχω κάνει δε μετανιώνω , αν δεν τα έκανα δεν θα ήμουν αυτός που είμαι αλλα ένας άγνωστος, δεν θα υπήρχα

b18c0d71997cd1ea0911c210319ce7ef1c518487 

• Like 1
Δημοσ.

Ο,τι ξερω τωρα φανταζομαι θα τα ξαναμαθαινα οποτε δε θα ηθελα να τα γνωριζω εκ των προτερων, γιατι τα λαθη χτιζουν εμπειριες.

Μονο δυο συμβουλες θα κρατουσα, γιατι ειναι υπερβολικα ακριβες για να τις αγνοεις:

1) Το τι λεει μια γυναικα, με το τι εννοει ή τι θελει, ειναι παντελως ασχετο. Ενιοτε γιατι δεν το γνωριζουν ουτε οι ιδιες.

2) It's not about what you know, but who you know.

Το δευτερο ειδικα βρισκει εφαρμογη στα παντα το γ@μημενο, ανεξαρτητως τοπου, χρονου, ηλικιας, φυλου, οικογενειακης καταστασης, αστερισμου ή θεου που πιστευεις.

• Like 1
Δημοσ.

Για να εισαι σιγουρος ποια επιλογη θα ειναι η καλυτερη, θα πρεπει να ζησεις δυο ζωες.

Άπειρες ζωές θα έλεγα...:)

• Like 1
Δημοσ.

Ο,τι ξερω τωρα φανταζομαι θα τα ξαναμαθαινα οποτε δε θα ηθελα να τα γνωριζω εκ των προτερων, γιατι τα λαθη χτιζουν εμπειριες.

Ακριβώς.

Πριν 10 χρόνια δεν θα ήθελα να ξέρω ό,τι και τώρα. Γιατί, η ηλικία πριν 10 χρόνια είχε την μαγεία της επειδή δεν ήξερα ότι τώρα 

Δημοσ.

Μια μεγάλη αλλαγή θα είχα κάνει στη ζωή μου, να είχα σπουδάσει έξω (κατά προτίμηση Αγγλια) αντί για Ελλάδα.

τι νομίζεις ότι θα ήταν αλλιώς σημερα στη ζωη σου;

Και εγώ σκεφτομουν ίσως ήταν καλύτερα αν ειχα σπουδάσει σε κανα καλύτερο πανεπιστήμιο αλλά απο την άλλη μπορεί και να μην την παλευα με τα μαθήματα τελικά...

Δημοσ.

τι νομίζεις ότι θα ήταν αλλιώς σημερα στη ζωη σου;

Και εγώ σκεφτομουν ίσως ήταν καλύτερα αν ειχα σπουδάσει σε κανα καλύτερο πανεπιστήμιο αλλά απο την άλλη μπορεί και να μην την παλευα με τα μαθήματα τελικά...

Δεν θα είχα γυρίσει πότε πίσω δεν είμαι τρελός. Θα ζούσα σε ένα πολιτισμένο μέρος, θα ειχα εκτεθεί σε καλυτερη κουλτουρα και θα ειχα βιωσει καλυτερες εμπειριες . Σίγουρα θα είχα και πολύ καλή καριέρα αλλά για αυτό δεν έχω παράπονο και τώρα οκ είμαι.

Αυτό ισχύει για εμενα προσωπικά όμως. Εγώ πρωτη φορά που πάτησα πόδι Αγγλία νόμιζα ότι πήγα στον παράδεισο, ενώ άλλος κάθεται και σκέφτεται το τάβλι που έπαιζε με τους φίλους του πίνοντας φραπέ και πέφτει σε καταθλιψη

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...