zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα...όχι γιατί τα έχω κάνει όλα τέλεια (προφανώς!) αλλά γιατί όπως και να ήταν τα πράγματα πάντα θα υπάρχει η σχετική σκέψη "κι αν είχα κάνει αυτό ή το άλλο;" οπότε δεν βλέπω ιδιαίτερο νόημα.... 9
jakegate7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τίποτα. Τα "λάθη" μας είναι μέρος του ευατου μας. Αν σκεφτομαστε τι θα έκανα αν γυρνούσα πίσω μένουμε στάσιμοι. Συνεχίζουμε με τα τωρινά δεδομένα. Η πιο απλα shit happens. 1
Iris_89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Να μην τον άφηνα να πάρει δίπλωμα μηχανής και λίγο καιρό μετά να μην τον άφηνα να φύγει από ζωή μου. να τα έλεγα αυτά που έπρεπε όταν έπρεπε και όχι αργότερα ,πάνω από ένα τάφο. Αυτό ακριβώς. Η πρώτη μου σχέση.. Ανατρίχιασα... 3
idomeneas7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Να μην κάνω το χαμάλη και σκίζομαι σε κωλοδουλειές με την ελπίδα ότι θα αναγνωριστεί κάποτε. 7
WorldOfGlass Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Να είχα ορίσει από τότε τα όρια μου όσον αφορά το τι ανέχομαι και τι όχι. Θα είχα γλυτώσει από πολλή φθορά. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Να ειχα περισσοτερο μυαλο κ να επαιρνα πρωτοβουλιες. Να μην αφηνα ευκαιριες να πανε χαμενες. 4
totem_lost Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οτι τα πάντα ξεχνιούνται και τίποτα δεν έχει σημασία... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2015 από totem_lost 2
george_gr1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Για να εισαι σιγουρος ποια επιλογη θα ειναι η καλυτερη, θα πρεπει να ζησεις δυο ζωες. 1
epipolaios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ενα ασχετο μα συναμα σχετικο ρητο λεει "οποιος σκεφτεται επιμονα το παρελθον ειναι απαισιοδοξος κ οποιος το μελλον αγχωδης" αν και την συγκεκριμενη υποθεση την εχω κανει πολλες φορες,τι θα πρωτοαλλαζα...το φαινομενο της πεταλουδας απογοητευει η καλυτερα ξαφνιαζει...
Vapir Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ήθελα να ξέρω πως η ζωή δεν είναι τόσο σκατά όσο την ήξερα μέχρι τότε και να είμαι περισσότερο χαρούμενος. όσο για τα κάνει λάθη που έχω κάνει δε μετανιώνω , αν δεν τα έκανα δεν θα ήμουν αυτός που είμαι αλλα ένας άγνωστος, δεν θα υπήρχα 1
Praetorianos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ο,τι ξερω τωρα φανταζομαι θα τα ξαναμαθαινα οποτε δε θα ηθελα να τα γνωριζω εκ των προτερων, γιατι τα λαθη χτιζουν εμπειριες. Μονο δυο συμβουλες θα κρατουσα, γιατι ειναι υπερβολικα ακριβες για να τις αγνοεις: 1) Το τι λεει μια γυναικα, με το τι εννοει ή τι θελει, ειναι παντελως ασχετο. Ενιοτε γιατι δεν το γνωριζουν ουτε οι ιδιες. 2) It's not about what you know, but who you know. Το δευτερο ειδικα βρισκει εφαρμογη στα παντα το γ@μημενο, ανεξαρτητως τοπου, χρονου, ηλικιας, φυλου, οικογενειακης καταστασης, αστερισμου ή θεου που πιστευεις. 1
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Για να εισαι σιγουρος ποια επιλογη θα ειναι η καλυτερη, θα πρεπει να ζησεις δυο ζωες. Άπειρες ζωές θα έλεγα... 1
groot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ο,τι ξερω τωρα φανταζομαι θα τα ξαναμαθαινα οποτε δε θα ηθελα να τα γνωριζω εκ των προτερων, γιατι τα λαθη χτιζουν εμπειριες. Ακριβώς. Πριν 10 χρόνια δεν θα ήθελα να ξέρω ό,τι και τώρα. Γιατί, η ηλικία πριν 10 χρόνια είχε την μαγεία της επειδή δεν ήξερα ότι τώρα
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μια μεγάλη αλλαγή θα είχα κάνει στη ζωή μου, να είχα σπουδάσει έξω (κατά προτίμηση Αγγλια) αντί για Ελλάδα. τι νομίζεις ότι θα ήταν αλλιώς σημερα στη ζωη σου; Και εγώ σκεφτομουν ίσως ήταν καλύτερα αν ειχα σπουδάσει σε κανα καλύτερο πανεπιστήμιο αλλά απο την άλλη μπορεί και να μην την παλευα με τα μαθήματα τελικά...
alex_000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 τι νομίζεις ότι θα ήταν αλλιώς σημερα στη ζωη σου; Και εγώ σκεφτομουν ίσως ήταν καλύτερα αν ειχα σπουδάσει σε κανα καλύτερο πανεπιστήμιο αλλά απο την άλλη μπορεί και να μην την παλευα με τα μαθήματα τελικά... Δεν θα είχα γυρίσει πότε πίσω δεν είμαι τρελός. Θα ζούσα σε ένα πολιτισμένο μέρος, θα ειχα εκτεθεί σε καλυτερη κουλτουρα και θα ειχα βιωσει καλυτερες εμπειριες . Σίγουρα θα είχα και πολύ καλή καριέρα αλλά για αυτό δεν έχω παράπονο και τώρα οκ είμαι. Αυτό ισχύει για εμενα προσωπικά όμως. Εγώ πρωτη φορά που πάτησα πόδι Αγγλία νόμιζα ότι πήγα στον παράδεισο, ενώ άλλος κάθεται και σκέφτεται το τάβλι που έπαιζε με τους φίλους του πίνοντας φραπέ και πέφτει σε καταθλιψη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα