Προς το περιεχόμενο

Chupacabra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με αυτή την ιστορία? Χάζευα στο youtube και φαίνεται πως υπάρχει πολύς κόσμος που πιστεύει στην ύπαρξη του.

μάλιστα πολλοί υποστήριζαν πως έχουν δει, ακόμη και πως έχουν αιχμαλωτίσει κάποιο, Από που αντλούν όλη αυτή τη σιγουριά οι αμερικάνοι για την ύπαρξη του?

https://en.wikipedia.org/wiki/Chupacabra

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με αυτή την ιστορία? Χάζευα στο youtube και φαίνεται πως υπάρχει πολύς κόσμος που πιστεύει στην ύπαρξη του.

μάλιστα πολλοί υποστήριζαν πως έχουν δει, ακόμη και πως έχουν αιχμαλωτίσει κάποιο, Από που αντλούν όλη αυτή τη σιγουριά οι αμερικάνοι για την ύπαρξη του?

Από εκεί που αντλούν την σιγουριά τους αυτοί που λένε οτι μας ψεκάζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα ένα για κατοικίδιο πριν 2 χρόνια, αλλά ψόφησε μετά από 4 μήνες. Θυμάμαι μου είχε χτυπήσει την πόρτα ο Μόλντερ και του είχα πει the truth is out there, not in my home. Μου έκλεισε το μάτι και έφυγε.

• Like 2
Δημοσ.

Είχα ένα για κατοικίδιο πριν 2 χρόνια, αλλά ψόφησε μετά από 4 μήνες. Θυμάμαι μου είχε χτυπήσει την πόρτα ο Μόλντερ και του είχα πει the truth is out there, not in my home. Μου έκλεισε το μάτι και έφυγε.

Άμα θες σού δίνω το δικό μου. Είναι μονίμως στα μαχαίρια με το γάτο μου και μού κάνουν το σπίτι μπάχαλο.

Δημοσ.

Οκ το ξέρω οι περισσότεροι ειρωνεύονται σε τέτοια θέματα (κατά τις 99% θα έλεγα :)  ) αλλά υπάρχουν ακόμα είδη που δεν γνωρίζουμε...

Δημοσ.

Οκ το ξέρω οι περισσότεροι ειρωνεύονται σε τέτοια θέματα (κατά τις 99% θα έλεγα :)  ) αλλά υπάρχουν ακόμα είδη που δεν γνωρίζουμε...

εβλεπες animal planet  zio ?  :-D

• Like 2
Δημοσ.

https://en.wikipedia.org/wiki/Chupacabra

Από το link που έδωσες:

According to biologists and wildlife management officials, the chupacabra is an urban legend

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...