Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερας σας!
θελω να μοιρασω αυτο θεμα και με αλλα ατομα και θελω αν μπορειτε να μου πειτε την αποψη σας για την γενια μας.
αυτη ειναι η δικη γνωμη...
ολα τα παιδια και ακομα χειροτερα οι φιλοι μου εχουν αρχισει και ''μοιραζωνται'' την ζωη τους με το facebook... καθε μερα ανεβαζουν φωτογραφιες τους με ποζεριλικια και ανεβαζουν και τις τοποθεσιες,
μερικες φορες που βγαινω βολτα σχεδον ολη την ωρα βγαζουν selfies και εχουν ενα κλαρινογαμπριστικο και ψιλο τσαχπινικο υφος και ντυσιμο..... ανεβαζουν τον εαυτο τους ξερω γω με μηχανακια και με τσιγαρο στο στομα για να δειξουν οτι ειναι καποιοι και οτι πολυ απλα γαμανε.... ολοι πιστευω οτι ειναι ιδιοι... ολοι θελουν να γινουν ποδοσφαιριστες και τους ''αρεσει''(ενω το κανουν για γκομενες) ολοι προσπαθουν να φαινονται μειωνοντας καποιον ''αδυναμο'',τα κοριτσια πιστευω οτι δεν αξιζουν το σεβασμο με αυτα που κανουν απο τα 13 τους και μιλαω για το ντυσιμο και την συμπεριφορα και για αλλη μια φορα για την ζωη τους που ειναι μονο το fb.. προσπαθουν να το παιξουν κουκλες και μου......ρες μονο και μονο για τα like, ανεβαζουν μαυρες φωτογραφιες για να διξουν οτι ειναι χαλια η ψυχολογια τους και απο κατω να γραφουν ολα τα βλαμενα ''βγαλε τωρα την φωτο'',''στειλε τσατ τωρα να μου πεις τι εγινε''.Δεν καταλαβαινω το λογο που το κανουν αυτο ολοι τους....δεν υπαρχει καποιος που να μην κανει τα παραπανω και αν υπαρχει δυσκολα θα την/τον βρεις.... εγω ειμαι ενα παιδι το οποιο του αρεσει πολυ η μοναξια και βλεπω οτι κατι δεν παει καλα αυτους ... ο θυμος που ειχα απο το γυμνασιο με εχει ωριμασει παρα πολυ,σκεφτομαι πολυ καλητερα απο καποια παιδια τις ηλικιας μου,μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι λαθος,μπορω να καταλαβω ποιος ειναι γελιος και ποιος σοβαρος μερχι τωρα ομως οσους εχω συναντησει ειναι γελιοι.
Επισης μου αρεσει πολυ η μουσικη και παιζω κιθαρα ,εχω ανεβασει και γω φωτογραφια στο fb που παιζω κιθαρα αλλα δεν το εκανα για γκομενες..το εκανα για να δειξω σε μερικους οτι ξερεις τι ρε μαλακα κοιτα που εισαι εσυ μωρη αποτυχια και δες που ειμαι γω (σορρυ για την οργη απλα εχω κανει πολυ μεγαλη υπομονη μεχρι τωρα..... επισης δεν ειμαι κανενας ασχετος στην κιθαρα απλα το λεω γιατι οι περισσοτεροι που λενε οτι τους αρεσεις η μουσικη και λενε οτι θελουν να μαθουν καποιο οργανο ,στο πρωτο μαθημα μουσικης τα παρατανε και μετα νομιζουν οτι ξερουν να παιζουν) θελω να μου πειτε και εσεις αν εχω σε κατι αδικο (επισης δεν ειμαι κανενας κομπλεξικος)

• Like 3
Δημοσ.

Για κάποιους είσαι κομπλεξικός. Όλοι είμαστε.

Έχεις άλλα γούστα. Υπάρχουν πολλοί σαν εσένα. Αν τους βρεις το ίδιο θα έκανες και συ στο ρεύμα της εποχής. Για τους άλλους θα θεωρείσαι έντεχνογαμπρος.

Δημοσ.

Μην απελπιζεσαι ολα αυτα ηταν αποτελεσματα της μνημονιακης κρισης. Ευτυχως ο λαος ξυπνησε τον Ιουνη και σαν 61% συσσωμο θα αποφυγει τους μνημονιακους γερμανοτσολιαδες για παντα.

Παντως μην ανησυχεις οι αλλοι ανεβασαν φωτογραφια με το μηχανακι για ποζερια και μονο ενω εσυ με την κιθαρα καθαρα επειδη σου αρεσει η κιθαρα σου.

Οσοι εχεις συναντησει ειναι γελοιοι λες. Αφου σκεφτεσαι πολυ καλυτερα απο καποια παιδια της ηλικιας οπως ο ιδιος λες, τοτε μην ανησυχεις. Ειλικρινα. Ολα θα πανε καλα! 

Εγω σε καταλαβαινω. Τις προαλλες εγραψα status που ανεφερα σχετικους προβληματισμους για το ποσο κενη ειναι η ζωη καποιων που μετρανε την ευτυχια σε likes οταν διπλα μας συμβαινουν τοσα δρωμενα. Τα ζωα δεν εκαναν παρα 6 likes (και ενα το δικο μου εφτα). Να τους χεσω τους 1200 φιλους που εχω...

• Like 2
Δημοσ.

Για κάποιους είσαι κομπλεξικός. Όλοι είμαστε.

Έχεις άλλα γούστα. Υπάρχουν πολλοί σαν εσένα. Αν τους βρεις το ίδιο θα έκανες και συ στο ρεύμα της εποχής. Για τους άλλους θα θεωρείσαι έντεχνογαμπρος.

εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα η ψυχολογια μου τα χει παιξει ,να βλεπεις τους ΦΥΛΟΥΣ σου να σε μειωνουν και γω να καθωμαι και να τους κοιταω... προσπαθω με τα ματια και μονο να τους κανω να καταλαβουν οτι με ενοχλει αλλα τιποτα..... δεν ξερω αλλα ειμαι ενα παιδι το οποιο δεν μπορει να μιλησει απο μπροστα σε καποιον γιατι φοβαμε μηπως τους πληγωσω..... μεχρι που για να τους τα πω φταναμε σε σημειο να μου σπανε τοσο μα τοσο πολυ τα νευρα και καθομουν και τους εστελνα απο το fb αυτα που με ενοχλουσαν..... αυτη την στιγμη δεν μιλαω με 2 ατομα και εχω μονο εναν φιλο αν και αυτος ειναι πολυ της σημερινης γενιας και κανει παρεα ποιο πολυ με αλλους που ολοι την ωρα ειναι με ενα κινητο οποτε για να εχω φιλους ή πρεπει να κανω υπομονη να βρω μεσα απο την μουσικη ή να αλλαξω και να γινω και γω ενας σαν τους αλλους κατι το οποιο δεν θελω ποτε να γινω

Δημοσ.

Αφού μισεις τα like γιατί μισεις αυτούς που δεν σου έκαναν like?

δεν με ενδιαφερει ποιος κανει like σε εμενα απλα την ανεβασα για δουν οτι πχ αυτον που κοροιδευες δες που ειναι τωρα....

CPDkojQUwAAji34.jpg

ελεος χαχαχαχαχαχ

επισης ακομα χειροτερο ειναι να βλεπεις 14χρονα σε κλαμπς και να πεινουν ποτα.....ΠΟΤΑ και μετα γινονται κακομαθημενα

Δημοσ.

Αν αλλάξεις 10 λέξεις στο ποστ, γίνεται κατάλληλο για να περιγράψουν όλες οι γενιές την γενιά τους οταν ηταν στην ηλικία σου. Φυσιολογικό είναι.

• Like 2
Δημοσ.

κλείσε το facebook

ειναι μια παρα πολυ καλη ιδεα αλλα το χρειαζομαι για την επικοινωνια επισης δεν αλλαζει κατι γιατι οπου και να παω θα γνωρισω καινουριους ανθρωπους οποτε μπορει και αυτοι να ασχουλουνται με το φβ ολοι την ωρα και να βγαζουν φωτος,εγω δεν μπορω τους ανθρωπους αυτους

Δημοσ.

Θα γνωρίσεις παιδιά που θα έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και έκτοτε δεν θα σε νοιαζουν οι άλλοι. Θα αδιάφορεις απλά.. Θα πάψεις ίσως να ζηλεύεις, άλλα θα είσαι οκ. Έπρεπε να πας σε μουσικό σχολείο που τα ενδιαφέροντα σου, θα τα είχε η πλειοψηφία ίσως των συμμαθητών/φίλων σου..

Δημοσ.

λοιπον κοιτα πως το βλεπω εγω..

οταν καταλαβαινεις οτι κατι δε παει καλα,οτι κανεις κατι που δε σε αντιπροσωπευει,οτι σε ενοχλει κατι,οτι σε μειωνει ή οτι σου δημιουργει διαφορα προβληματα τοτε προφανως πρεπει να βρεις μια λυση. για μενα η λυση δεν ειναι να προσπαθησεις να αλλαξεις τον κοσμο συμφωνα με τα δικα σου μυαλα (γιατι και που ξερεις οτι εισαι εσυ αυτος που εχει δικιο). για μενα η λυση ειναι να φυγεις απο αυτη τη προβληματικη κατασταση.

Δημοσ.

Θα γνωρίσεις παιδιά που θα έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και έκτοτε δεν θα σε νοιαζουν οι άλλοι. Θα αδιάφορεις απλά.. Θα πάψεις ίσως να ζηλεύεις, άλλα θα είσαι οκ. Έπρεπε να πας σε μουσικό σχολείο που τα ενδιαφέροντα σου, θα τα είχε η πλειοψηφία ίσως των συμμαθητών/φίλων σου..

πραγματικα ομως δεν ειμαι ζηλιαρης απλα ειναι δυσκολο να βλεπεις 4 χρονια τους φιλους πως αλλαζουν για να γινουν γνωστοι και αυτο το κανουν μεσω το φβ

λοιπον κοιτα πως το βλεπω εγω..

οταν καταλαβαινεις οτι κατι δε παει καλα,οτι κανεις κατι που δε σε αντιπροσωπευει,οτι σε ενοχλει κατι,οτι σε μειωνει ή οτι σου δημιουργει διαφορα προβληματα τοτε προφανως πρεπει να βρεις μια λυση. για μενα η λυση δεν ειναι να προσπαθησεις να αλλαξεις τον κοσμο συμφωνα με τα δικα σου μυαλα (γιατι και που ξερεις οτι εισαι εσυ αυτος που εχει δικιο). για μενα η λυση ειναι να φυγεις απο αυτη τη προβληματικη κατασταση.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν ξερω μονο σε εμενα μου φαινεται περιεργο αυτο??

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν ξερω μονο σε εμενα μου φαινεται περιεργο αυτο??

χμμ.. θες να μου εξηγησεις λιγο γιατι ειναι περιεργο? δε ξερω οντως μπορει να ειναι, but it works for me so.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...