Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κακό για σένα άλλα καλό για αυτούς είναι ότι αλλάζουν για να έχουν πέραση στις γκόμενες.

Το καλό για αυτούς άλλα πάλι κακό για σένα είναι ότι τελικά αυτό πετυχαίνει, οι γκόμενες γουστάρουν ψεύτικους, μάγκες και ίσως κενούς ανθρώπους..

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

χμμ.. θες να μου εξηγησεις λιγο γιατι ειναι περιεργο? δε ξερω οντως μπορει να ειναι, but it works for me so.. :P

εννοω αυτο στα καλα καθουμενα αρχιζει καποιος τραβαει μια φωτο και μετα το κανει καθημερηνα και μετα κλασικα βαζει και ενα ξεμπρακο στιχο με ''νοημα'' και ανεβαζει την φωτο του -_- και γενικα να ανεβαζει την τοποθεσια στην οποια βρισκετε και τελος ο καθενας κανει οτι κανει ο αλλος

Δημοσ.

Κοίτα, πάντα θα υπάρχουν ηλίθιοι. Απλώς είμαστε στην εποχή του διαδικτύου και του facebook, οπότε ο καθένας μπορεί να δείχνει κάθε μ@λ@κία που θα του κατέβει. Και πριν 20 χρόνια υπήρχαν βλάκες αλλά τότε ήταν βλάκες μόνο στον οικογενειακό/φιλικό κύκλο τους. Αν δεν γουστάρεις ή κλείνεις το facebook ή διαγράφεις όσους θεωρείς ανάξιους να τους βλέπεις, εγώ προσωπικά έχω διαγράψει πολλούς και ούτε που με νοιάζει αν θα με παρεξηγήσουν.

• Like 2
Δημοσ.

Το κακό για σένα άλλα καλό για αυτούς είναι ότι αλλάζουν για να έχουν πέραση στις γκόμενες.

Το καλό για αυτούς άλλα πάλι κακό για σένα είναι ότι τελικά αυτό πετυχαίνει, οι γκόμενες γουστάρουν ψεύτικους, μάγκες και ίσως κενούς ανθρώπους..

πολυ σωστο αυτο που ειπες αλλα εγω δεν προκειτε ποτε να γινω καποιος που δεν ειμαι

Δημοσ.

εννοω αυτο στα καλα καθουμενα αρχιζει καποιος τραβαει μια φωτο και μετα το κανει καθημερηνα και μετα κλασσικα γραφικα και ενα ξεμπρακο στιχο με ''νοημα'' και ανεβαζει την φωτο του -_- και γενικα να ανεβαζει την τοποθεσια στην οποια βρισκετε και γενικα ρε συ ο καθενας κανει οτι κανει ο αλλος

α νομιζα οτι αναφεροσουν σε αυτο που σου ειπα εγω. οσο για αυτο που λες θα συμφωνησω με τον αποπανω :P

Δημοσ.

Κοίτα, πάντα θα υπάρχουν ηλίθιοι. Απλώς είμαστε στην εποχή του διαδικτύου και του facebook, οπότε ο καθένας μπορεί να δείχνει κάθε μ@λ@κία που θα του κατέβει. Και πριν 20 χρόνια υπήρχαν βλάκες αλλά τότε ήταν βλάκες μόνο στον οικογενειακό/φιλικό κύκλο τους. Αν δεν γουστάρεις ή κλείνεις το facebook ή διαγράφεις όσους θεωρείς ανάξιους να τους βλέπεις, εγώ προσωπικά έχω διαγράψει πολλούς και ούτε που με νοιάζει αν θα με παρεξηγήσουν.

μπραβο σου φιλε μου καλε εκανες αλλα το θεμα οπως ειπα και πριν ειναι οτι και εξω αν βγεις αυτο κανουν πχ βγαινεις ''βολτα'' και καταληγεις να καθεσε σε καφετερια και να βλεπεις τους αλλους με το κινητο να κανουν τσεκιν οποτε μενεις και χωρις φιλους και ψαχνεις για καινουριους που ελπιζεις να μην ειναι και αυτοι ετσι.

Δημοσ.

επισης οκ μπορει να ειναι σπαστικο το ολο σκηνικο κλαρινο-μπαρμπι αλλα να σου πω και κατι δε θα ξανασαι ποτε 12-15-18 δηλαδη ενταξει.. υπαρχει χωρος και για λιγες χαζομαρες (-ακομα-). μετα θα σοβαρευτεις ΠΟΛΥΥΥΥΥ αποτομα! οποτε μην εχεις την απαιτηση να εχει πηξει σε ολους το μυαλο απο τωρα.. θα γινει και αυτο στην ωρα του..

• Like 1
Δημοσ.

επισης οκ μπορει να ειναι σπαστικο το ολο σκηνικο κλαρινο-μπαρμπι αλλα να σου πω και κατι δε θα ξανασαι ποτε 12-15-18 δηλαδη ενταξει.. υπαρχει χωρος και για λιγες χαζομαρες (-ακομα-). μετα θα σοβαρευτεις ΠΟΛΥΥΥΥΥ αποτομα! οποτε μην εχεις την απαιτηση να εχει πηξει σε ολους το μυαλο απο τωρα.. θα γινει και αυτο στην ωρα του..

δεν διαφωνω αλλα οταν εισαι 12-15-18 δεν ζεις την υλικια σου στο φβ ,την ζεις εξω πχ μπορεις να πας μια μονοημερη εκδρομη με τους φιλους να δεις και λιγο φυση που λεει ο λογος

δεν διαφωνω αλλα οταν εισαι 12-15-18 δεν ζεις την υλικια σου στο φβ ,την ζεις εξω πχ μπορεις να πας μια μονοημερη εκδρομη με τους φιλους να δεις και λιγο φυση που λεει ο λογος

επισης ξερω οτι ζουμε στην γενια του ιντερνετ αλλα ηθελα να ξερα αυτα τα παιδια τωρα σε λιγα χρονια τι θα θημουντε?

Δημοσ.

επισης ξερω οτι ζουμε στην γενια του ιντερνετ αλλα ηθελα να ξερα αυτα τα παιδια τωρα σε λιγα χρονια τι θα θημουντε?

(θα τα θυμουνται απο τις φωτο στο φβ :P )

συμφωνω..  δεν εχουν φβ για να μοιραζονται οτι ζουν, αλλα ζουν για το φβ. ενταξει ειναι ενα φαινομενο.. υπαρχει.. τι να κανουμε τωρα..  εμενα κατι αλλο μου εκανε εντυπωση! απ'οτι καταλαβα εισαι διστακτικος στο να κανεις φιλους επειδη θεωρεις οτι θα ειναι ιδιοι με ολους τους υπολοιπους σωστα?

Δημοσ.

(θα τα θυμουνται απο τις φωτο στο φβ :P )

συμφωνω..  δεν εχουν φβ για να μοιραζονται οτι ζουν, αλλα ζουν για το φβ. ενταξει ειναι ενα φαινομενο.. υπαρχει.. τι να κανουμε τωρα..  εμενα κατι αλλο μου εκανε εντυπωση! απ'οτι καταλαβα εισαι διστακτικος στο να κανεις φιλους επειδη θεωρεις οτι θα ειναι ιδιοι με ολους τους υπολοιπους σωστα?

ειμαι κοινωνικος,δεν εχω τετοια θεματα απλα καθε φορα που γνωριζα  καποιον και μου ελεγε να το κανω φιλο στο φβ εβλεπα πχ καθε μερα να μην κανει αλλη δουλεια εκτος απο το φβ και που διαβαζε ανεβαζε φωτο με το εαυτο του και με το βιβλιο και εγραφε αυτο ''ποιος διαβαζει τωρα'' παραδειγμα σου εδωσα τωρα,υπαρχουν ομως και παρομοια...

Κάνε παρέα με εξωσχολικούς.. Γνώρισε άτομα και από άλλα σχολεία.

εξωσχολικους?!?!?! εβγενα απο το λυκειο και τους εβλεπα που περιμεναν καποιους φιλους ή γκομενες με τα μηχανακια με την μαγκια να σταζει με το κλασικο το μαλλι το πλαγιο .... και οταν τους κοιτας τρεμεις

Δημοσ.

ειμαι κοινωνικος,δεν εχω τετοια θεματα απλα καθε φορα που γνωριζα  καποιον και μου ελεγε να το κανω φιλο στο φβ εβλεπα πχ καθε μερα να μην κανει αλλη δουλεια εκτος απο το φβ και που διαβαζε ανεβαζε φωτο με το εαυτο του και με το βιβλιο και εγραφε αυτο ''ποιος διαβαζει τωρα'' παραδειγμα σου εδωσα τωρα,υπαρχουν ομως και παρομοια...

ενταξει μπορει απλα ο ανθρωπος να βαριοταν και να ανοιξε το φβ να πει τον πονο του.. προσπαθησει να μην τους αντιμετωπιζεις με προκαταληψη.. και εγω εχω ανεβασει φωτο με βιβλιο επειδη απλα βαριομουν! και ειχα μονο 4 φιλους ολους κι ολους (δλδ δεν ειναι οτι υπαρχει κατι πισω απο αυτο). εκτος φβ ηταν κομπλε απεναντι σου? αυτο μετραει τπτ αλλο..

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερας σας!

θελω να μοιρασω αυτο θεμα και με αλλα ατομα και θελω αν μπορειτε να μου πειτε την αποψη σας για την γενια μας.

αυτη ειναι η δικη γνωμη...

ολα τα παιδια και ακομα χειροτερα οι φιλοι μου εχουν αρχισει και ''μοιραζωνται'' την ζωη τους με το facebook... καθε μερα ανεβαζουν φωτογραφιες τους με ποζεριλικια και ανεβαζουν και τις τοποθεσιες,

μερικες φορες που βγαινω βολτα σχεδον ολη την ωρα βγαζουν selfies και εχουν ενα κλαρινογαμπριστικο και ψιλο τσαχπινικο υφος και ντυσιμο..... ανεβαζουν τον εαυτο τους ξερω γω με μηχανακια και με τσιγαρο στο στομα για να δειξουν οτι ειναι καποιοι και οτι πολυ απλα γαμανε.... ολοι πιστευω οτι ειναι ιδιοι... ολοι θελουν να γινουν ποδοσφαιριστες και τους ''αρεσει''(ενω το κανουν για γκομενες) ολοι προσπαθουν να φαινονται μειωνοντας καποιον ''αδυναμο'',τα κοριτσια πιστευω οτι δεν αξιζουν το σεβασμο με αυτα που κανουν απο τα 13 τους και μιλαω για το ντυσιμο και την συμπεριφορα και για αλλη μια φορα για την ζωη τους που ειναι μονο το fb.. προσπαθουν να το παιξουν κουκλες και μου......ρες μονο και μονο για τα like, ανεβαζουν μαυρες φωτογραφιες για να διξουν οτι ειναι χαλια η ψυχολογια τους και απο κατω να γραφουν ολα τα βλαμενα ''βγαλε τωρα την φωτο'',''στειλε τσατ τωρα να μου πεις τι εγινε''.Δεν καταλαβαινω το λογο που το κανουν αυτο ολοι τους....δεν υπαρχει καποιος που να μην κανει τα παραπανω και αν υπαρχει δυσκολα θα την/τον βρεις.... εγω ειμαι ενα παιδι το οποιο του αρεσει πολυ η μοναξια και βλεπω οτι κατι δεν παει καλα αυτους ... ο θυμος που ειχα απο το γυμνασιο με εχει ωριμασει παρα πολυ,σκεφτομαι πολυ καλητερα απο καποια παιδια τις ηλικιας μου,μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι λαθος,μπορω να καταλαβω ποιος ειναι γελιος και ποιος σοβαρος μερχι τωρα ομως οσους εχω συναντησει ειναι γελιοι.

Επισης μου αρεσει πολυ η μουσικη και παιζω κιθαρα ,εχω ανεβασει και γω φωτογραφια στο fb που παιζω κιθαρα αλλα δεν το εκανα για γκομενες..το εκανα για να δειξω σε μερικους οτι ξερεις τι ρε μαλακα κοιτα που εισαι εσυ μωρη αποτυχια και δες που ειμαι γω (σορρυ για την οργη απλα εχω κανει πολυ μεγαλη υπομονη μεχρι τωρα..... επισης δεν ειμαι κανενας ασχετος στην κιθαρα απλα το λεω γιατι οι περισσοτεροι που λενε οτι τους αρεσεις η μουσικη και λενε οτι θελουν να μαθουν καποιο οργανο ,στο πρωτο μαθημα μουσικης τα παρατανε και μετα νομιζουν οτι ξερουν να παιζουν) θελω να μου πειτε και εσεις αν εχω σε κατι αδικο (επισης δεν ειμαι κανενας κομπλεξικος)

Δεν λες την ηλικία σου αλλά από οτι κατάλαβα είσαι 17-18. Τα ίδια έχω να πω και εγώ για το fb που είμαι 28, στις μαθητικές και εφηβικές ηλικίες το πρόβλημα είναι εντονότερο. Η λύση είναι μια και την ξέρεις, κλείσε το κολοfb όπως έκανα και εγώ και τελείωσα από αυτό.

Εγώ είμαι απογοητευμένος από την γενιά μου για άλλα θέματα, μολονότι έχουμε σπουδάσει και έχουμε περισσότερες γνώσεις σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές, μολονότι έχουμε όποια πληροφορία θέλουμε σχεδόν στο τσεπάκι μας με το πάτημα ενός πλήκτρου στο internet, βλέπω οτι έχουμε αποκτήσει αρκετές γνώσεις τις οποίες δεν είμαστε σε θέση να τις χρησιμοποιήσουμε με τον βέλτιστο τρόπο και να τις διαχειριζόμαστε σωστά, διακρίνω συχνά έναν εγωισμό ξερολισμό και ισχυρογνωμοσύνη τα οποία αυξάνονται όσο αυξάνεται και το μορφωτικό επίπεδο κάποιου, έχουμε κάνει έναν αχταρμα και κουλουβάχατα γνώσεις και γνώσεις. Θέλουμε να νομίζουμε οτι τα ξέρουμε όλα και προσπαθούμε να χωνόμαστε παντού σε κλάδους και πράγματα που δεν τα ξέρουμε καλά. Ο ηλικιωμένος αν δεν ξέρει κάτι αποφεύγει να μιλάει ή μιλάει περιορισμένα ο νέος οχι όμως, θα μιλήσει μέχρι να πει κάτι λάθος και θα ανοίξει αντιπαράθεση με όποιον τον διορθώσει ή αναφέρει κάτι άλλο σωστότερο.

Οι οποίες όταν διαπιστώσουν την κενότητα και το ψεύδος μάλλον θα τον παρατήσουν για τον επόμενο "κενό" τύπο που το παίζει ιστορία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...