Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, κιθάρα μαθαίνεις, δεν κάνεις διδακτορικό στη κβαντική φυσική.

χαχαχαχαχα απλα ρε συ εχω συναντησει πολλα παιδια που θελουν να γινουν μουσικοι και με το που κανουν το πρωτο μαθημα κιθαρας σταματανε.... εγω εχω προχωρησει αρκετε μπορω να πω στην κιθαρα

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλησπερας σας!

θελω να μοιρασω αυτο θεμα και με αλλα ατομα και θελω αν μπορειτε να μου πειτε την αποψη σας για την γενια μας.

αυτη ειναι η δικη γνωμη...

ολα τα παιδια και ακομα χειροτερα οι φιλοι μου εχουν αρχισει και ''μοιραζωνται'' την ζωη τους με το facebook... καθε μερα ανεβαζουν φωτογραφιες τους με ποζεριλικια και ανεβαζουν και τις τοποθεσιες,

μερικες φορες που βγαινω βολτα σχεδον ολη την ωρα βγαζουν selfies και εχουν ενα κλαρινογαμπριστικο και ψιλο τσαχπινικο υφος και ντυσιμο..... ανεβαζουν τον εαυτο τους ξερω γω με μηχανακια και με τσιγαρο στο στομα για να δειξουν οτι ειναι καποιοι και οτι πολυ απλα γαμανε.... ολοι πιστευω οτι ειναι ιδιοι... ολοι θελουν να γινουν ποδοσφαιριστες και τους ''αρεσει''(ενω το κανουν για γκομενες) ολοι προσπαθουν να φαινονται μειωνοντας καποιον ''αδυναμο'',τα κοριτσια πιστευω οτι δεν αξιζουν το σεβασμο με αυτα που κανουν απο τα 13 τους και μιλαω για το ντυσιμο και την συμπεριφορα και για αλλη μια φορα για την ζωη τους που ειναι μονο το fb.. προσπαθουν να το παιξουν κουκλες και μου......ρες μονο και μονο για τα like, ανεβαζουν μαυρες φωτογραφιες για να διξουν οτι ειναι χαλια η ψυχολογια τους και απο κατω να γραφουν ολα τα βλαμενα ''βγαλε τωρα την φωτο'',''στειλε τσατ τωρα να μου πεις τι εγινε''.Δεν καταλαβαινω το λογο που το κανουν αυτο ολοι τους....δεν υπαρχει καποιος που να μην κανει τα παραπανω και αν υπαρχει δυσκολα θα την/τον βρεις.... εγω ειμαι ενα παιδι το οποιο του αρεσει πολυ η μοναξια και βλεπω οτι κατι δεν παει καλα αυτους ... ο θυμος που ειχα απο το γυμνασιο με εχει ωριμασει παρα πολυ,σκεφτομαι πολυ καλητερα απο καποια παιδια τις ηλικιας μου,μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι λαθος,μπορω να καταλαβω ποιος ειναι γελιος και ποιος σοβαρος μερχι τωρα ομως οσους εχω συναντησει ειναι γελιοι.

Επισης μου αρεσει πολυ η μουσικη και παιζω κιθαρα ,εχω ανεβασει και γω φωτογραφια στο fb που παιζω κιθαρα αλλα δεν το εκανα για γκομενες..το εκανα για να δειξω σε μερικους οτι ξερεις τι ρε μαλακα κοιτα που εισαι εσυ μωρη αποτυχια και δες που ειμαι γω (σορρυ για την οργη απλα εχω κανει πολυ μεγαλη υπομονη μεχρι τωρα..... επισης δεν ειμαι κανενας ασχετος στην κιθαρα απλα το λεω γιατι οι περισσοτεροι που λενε οτι τους αρεσεις η μουσικη και λενε οτι θελουν να μαθουν καποιο οργανο ,στο πρωτο μαθημα μουσικης τα παρατανε και μετα νομιζουν οτι ξερουν να παιζουν) θελω να μου πειτε και εσεις αν εχω σε κατι αδικο (επισης δεν ειμαι κανενας κομπλεξικος)

Σόρρυ που στο λέω αλλά είσαι κομπλεξικός και δεν το έχεις καταλάβει ή δεν θέλεις να το καταλάβεις,γιατί ασχολείσαι με το τι κάνει ο καθένας,εσύ κοίτα τι θα κάνεις με τον εαυτό σου,δεν σου δίνουν αναφορά τι κάνουν στην ζωή τους,ούτε και θα σε ρωτάνε τι ανεβάζουν και πως το ανεβάζουν στο facebook,μην τρελαθούμε κιόλας.

Μπας και ζηλεύεις λιγάκι ? 

Πάντως φυσιολογικό δεν είναι να "σκας" για τα προβλήματα των τρίτων.

Και εγώ έχω φίλους στο facebook που έχουν 900 άτομα και εγώ έχω 98 , τι πάει να πει αυτό,πως θα πρέπει να ασκήσω κριτική ? 

Δημοσ.

αυτοί οι δείκτες επιτυχίας που έχεις είναι πολύ περίεργοι ρε συ ts, και το λέω τελειως φιλικά.

Καταρχάς δε ξέρεις τι θα γίνει σε μερικά χρόνια, συνεπώς μην είσαι σίγουρος ότι κάποιος που είναι "ρεμάλι" τώρα, αργότερα θα είναι και αποτυχημένος.

Επίσης, αυτο που θεωρείς εσύ επιτυχία για κάποιον μπορεί να είναι αποτυχία και vice versa.

Κάνε ότι σε γεμίζει εσένα και μην ασχολείσαι με τους άλλους.

• Like 1
Δημοσ.

Σόρρυ που στο λέω αλλά είσαι κομπλεξικός και δεν το έχεις καταλάβει ή δεν θέλεις να το καταλάβεις,γιατί ασχολείσαι με το τι κάνει ο καθένας,εσύ κοίτα τι θα κάνεις με τον εαυτό σου,δεν σου δίνουν αναφορά τι κάνουν στην ζωή τους,ούτε και θα σε ρωτάνε τι ανεβάζουν και πως το ανεβάζουν στο facebook,μην τρελαθούμε κιόλας.

Μπας και ζηλεύεις λιγάκι ? 

Πάντως φυσιολογικό δεν είναι να "σκας" για τα προβλήματα των τρίτων.

Και εγώ έχω φίλους στο facebook που έχουν 900 άτομα και εγώ έχω 98 , τι πάει να πει αυτό,πως θα πρέπει να ασκήσω κριτική ?

θελω να βγω βολτα αλλα δεν υπαρχουν ατομα που να μην κανουν τιποτα αλλο εκτος απο το φβ οποτε αυτο μου βγαινει στο να κραζω ολους αυτους που ασχολουνται με selfies,μαγκιες και τετοια...δεν ειπα μια μερα οτι θα ανοιξω ενα αρθρο και θα τους κραζω στα ξεμπαρκα,απλα ειναι εκνευριστικο να βλεπεις οτι φιλοι σου σε αποφευγουν και κανουν παρεα με αλλους μονο και μονο γιατι οι αλλοι βγαζουν φωτογραφιες και τα κοινοποιουν στο φβ..... οποτε ο καθενας κανει οτι κανει και ο αλλος για να φαινεται και καπως ετσι κυριαρχει η γενια των ηλιθιων

Δημοσ.

απλα ειναι εκνευριστικο να βλεπεις οτι φιλοι σου σε αποφευγουν και κανουν παρεα με αλλους μονο και μονο γιατι οι αλλοι βγαζουν φωτογραφιες και τα κοινοποιουν στο φβ.....

πως εισαι τοσο σιγουρος οτι αυτος ειναι ο λογος που σε αποφευγουν οι φιλοι σου και οχι καποια αλλη πτυχη του χαρακτηρα σου που δε γουσταρουν ας πουμε?

• Like 1
Δημοσ.

θελω να βγω βολτα αλλα δεν υπαρχουν ατομα που να μην κανουν τιποτα αλλο εκτος απο το φβ οποτε αυτο μου βγαινει στο να κραζω ολους αυτους που ασχολουνται με selfies,μαγκιες και τετοια...δεν ειπα μια μερα οτι θα ανοιξω ενα αρθρο και θα τους κραζω στα ξεμπαρκα,απλα ειναι εκνευριστικο να βλεπεις οτι φιλοι σου σε αποφευγουν και κανουν παρεα με αλλους μονο και μονο γιατι οι αλλοι βγαζουν φωτογραφιες και τα κοινοποιουν στο φβ..... οποτε ο καθενας κανει οτι κανει και ο αλλος για να φαινεται και καπως ετσι κυριαρχει η γενια των ηλιθιων

Δεν νομίζω πως το fb είναι η αιτία που οι φίλοι σου είναι απόμακροι.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα εγω δεν καθομαι να φωναζω οτι ειμαι καλητερος αλλα οταν εβλεπω καποιον ο οποιος καθετε και το παιζει ενωτερος και σε φαση ξερω γω <γαμαω και που υπαρχω> ( ενω απλα τα ξυνει καθε μερα και κοροιδευει τους αλλους) τοτε καταλαβαινω οτι αυτος δεν προκειτε να κανει τιποτα στην ζωη του.... εγω ομως μπορω γιατι μαθαινω μια τεχνη και μαθαινω να παιζω και  κιθαρα... οποτε συγκρινω τον εαυτο μου με αυτον και οι διαφορες φαινονται στο ποιος θα πετυχει.....απλα με λιγα λογια για εμενα ειναι εκδικηση προς αυτον γιατι σε λιγα χρονια αν δεν εχει δουλεια και ειναι και αγραμματος τοτε θα βλεπει εμενα που εχω πετυχει στην ζωη μου και τοτε θα μεινει μαλακας... μπορει να ακουστεικε καπως κακο αυτο με την εκδικηση αλλα δεν μου αρεσει να ''πονεσουν'' στην ζωη τους...ισα ισα να καταλαβουν το τι οτι και να κανεις θα σου ερθει πισω πχ κανεις κακο σε καποιον θα σου ερθει το κακο μετα σε εσενα

Ναι λογικό να εξάγεις ένα συμπέρασμα οτι αυτός που δεν διαβάζει δεν θα καταφέρει κάτι, εσύ λειτουργείς σαν αυτό που λέμε γραμμική εξίσωση, οτι πορεία έχει κάποιος σε μια αρχή η ίδια πορεία θα ακολουθηθεί γραμμικά και στο μέλλον. Αμ δε, στην ανθρώπινη ζωη και στον κόσμο γενικότερα δεν ισχύει πάντα αυτό. Το οτι κάποιος το παίζει ιστορία δεν σημαίνει κάτι, μπορεί να είναι και καλύτερος από εσένα και να το παίζει οτι εγώ είμαι ο μαμάω και δέρνω.

Σου ξαναλεω όμως μην ασχολείσαι και πολύ με αυτόν τον εκδικητικό τρόπο και προπάντων μην προβλέπεις το μέλλον γιατί δεν ξέρεις τι μέλλον θα έχει ο καθένας. Μπορεί να σου έρθουν εσένα στραβά και στον άλλον που έλεγες οτι θα πάει χάλια καλύτερα και μετά να αισθάνεσαι άσχημα για αυτό, στο λέω γιατί το πέρασα και εγώ. Μπορώ να σου πω παράδειγμα από διάφορους στο σχολείο μου, μαθητής γενικά με καλή συμπεριφορά που τα παράτησε από β λυκείου τώρα έχει συνεργείο αυτοκινήτων, μαθήτρια που έγραφε 0.5 στις πανελλήνιες και την κορόιδευαν άλλοι που πέρασαν σε ΑΕΙ έχει δικό της μαγαζί φαγάδικο από τους γονείς της κοντά στην περιοχή και έμαθα πρόσφατα οτι κάποιος από την τάξη μας της είχε ζητήσει δουλειά, σαν εικόνα πως σου φαίνεται, εκεί που νομίζεις οτι εσυ ο ένας ή ο άλλος θα περάσου έτσι στη ζωή τους μετά αλλάζουν αρκετα πράγματα. Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι λογικό να εξάγεις ένα συμπέρασμα οτι αυτός που δεν διαβάζει δεν θα καταφέρει κάτι, εσύ λειτουργείς σαν αυτό που λέμε γραμμική εξίσωση, οτι πορεία έχει κάποιος σε μια αρχή η ίδια πορεία θα ακολουθηθεί γραμμικά και στο μέλλον. Αμ δε, στην ανθρώπινη ζωη και στον κόσμο γενικότερα δεν ισχύει πάντα αυτό. Το οτι κάποιος το παίζει ιστορία δεν σημαίνει κάτι, μπορεί να είναι και καλύτερος από εσένα και να το παίζει οτι εγώ είμαι ο μαμάω και δέρνω.

Σου ξαναλεω όμως μην ασχολείσαι και πολύ με αυτόν τον εκδικητικό τρόπο και προπάντων μην προβλέπεις το μέλλον γιατί δεν ξέρεις τι μέλλον θα έχει ο καθένας. Μπορεί να σου έρθουν εσένα στραβά και στον άλλον που έλεγες οτι θα πάει χάλια καλύτερα και μετά να αισθάνεσαι άσχημα για αυτό, στο λέω γιατί το πέρασα και εγώ. Μπορώ να σου πω παράδειγμα από διάφορους στο σχολείο μου, μαθητής γενικά με καλή συμπεριφορά που τα παράτησε από β λυκείου τώρα έχει συνεργείο αυτοκινήτων, μαθήτρια που έγραφε 0.5 στις πανελλήνιες και την κορόιδευαν άλλοι που πέρασαν σε ΑΕΙ έχει δικό της μαγαζί φαγάδικο από τους γονείς της κοντά στην περιοχή και έμαθα πρόσφατα οτι κάποιος από την τάξη μας της είχε ζητήσει δουλειά, σαν εικόνα πως σου φαίνεται, εκεί που νομίζεις οτι εσυ ο ένας ή ο άλλος θα περάσου έτσι στη ζωή τους μετά αλλάζουν αρκετα πράγματα. Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.

παιζει να ειμαι πολυ κομπλεξικος,δεν ξερω απλα ειχα καποια θεματα με φιλους και τα κρατουσα μεσα μου και ολη αυτη η οργη μαλλον μου βγηκε εδω

Δημοσ.

κοιτα εγω δεν καθομαι να φωναζω οτι ειμαι καλητερος αλλα οταν εβλεπω καποιον ο οποιος καθετε και το παιζει ενωτερος και σε φαση ξερω γω <γαμαω και που υπαρχω> ( ενω απλα τα ξυνει καθε μερα και κοροιδευει τους αλλους) τοτε καταλαβαινω οτι αυτος δεν προκειτε να κανει τιποτα στην ζωη του.... εγω ομως μπορω γιατι μαθαινω μια τεχνη και μαθαινω να παιζω και  κιθαρα... οποτε συγκρινω τον εαυτο μου με αυτον και οι διαφορες φαινονται στο ποιος θα πετυχει.....απλα με λιγα λογια για εμενα ειναι εκδικηση προς αυτον γιατι σε λιγα χρονια αν δεν εχει δουλεια και ειναι και αγραμματος τοτε θα βλεπει εμενα που εχω πετυχει στην ζωη μου και τοτε θα μεινει μαλακας... μπορει να ακουστεικε καπως κακο αυτο με την εκδικηση αλλα δεν μου αρεσει να ''πονεσουν'' στην ζωη τους...ισα ισα να καταλαβουν το τι οτι και να κανεις θα σου ερθει πισω πχ κανεις κακο σε καποιον θα σου ερθει το κακο μετα σε εσενα

photo.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...