kosmagio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, Αν μπορούσε κάποιος να μου πει πώς μπορώ να πάρω δωρεάν χώρο στο dropbox έχω δει κατι που φτάνουν μέχρι 22gb. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει Ευχαριστώ
Dimarxoukos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα φίλε μου, Όταν κάνεις share (μοιρασμα) φακέλους σε άτομα που δεν έχω ήδη το Dropbox σαν εφαρμογή είτε προσκαλείς άτομα να δημιουργήσουν το dropbox σε επιβραβεύει με 250 mb για το κάθε λογαριασμό. Φιλικά Χρήστος
makfil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δίνει 500 ΜΒ για κάθε νέο λογαριασμό, αφού εγκαταστήσει ο προσκαλούμενος την εφαρμογή.
kosmagio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το ξέρω για κάτι αλλο υπάρχει μεχρι τα 22
UncleKim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποιες συσκευές/εταιρείες (πχ samsung) δίνουν δώρο χώρο στο dropbox με την αγορά κάποιου προιόντος. Πχ με αγορά tablet samsung, και ήδη χρήστης της εφαρμογής, μου έδωσε δώρο 20gb.
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έως 3 GB απ' το Carousel. https://www.dropbox.com/help/287?path=space_and_storage και 1 GB απ' το Mailbox https://www.dropbox.com/help/1962?path=space_and_storage
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 σε Galaxy S3 πρόσφατα πέρασα την τελευταια επίσημη ρομ σε τηλέφωνο φίλου το οποιο το ειχα δανεικό για 1-2 μέρες. εκει λοιπόν ειχε προεγκατεστημένο το dropbox,περασα τα στοιχεία μου και μου έδωσε 48 γιγα για 2 χρόνια!!!
BeAfraid Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Όσοι είστε σε σχολές μπορείτε ναι μπείτε εδώ: https://www.dropbox.com/campuscup?referrer=MTA1NTA3NjE2 βάζοντας το mail από την σχολή, σας δίνει έξτρα 2GB στο λογαριασμό. 1)Πατάς το Link και κάνεις σύνδεση στον λογαριασμό σου στο dropbox ή φτιάχνεις καινούριο λογαριασμό αν δεν έχεις λογαριασμό στο dropbox. 2)Θα σου έρθει mail επιβαιβέωση στο mail που θα δηλώσεις.. Αν δεν θυμάσαι τώρα κωδικούς της σχολής.. καλή τύχη !
Billator Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα φίλε μου, Όταν κάνεις share (μοιρασμα) φακέλους σε άτομα που δεν έχω ήδη το Dropbox σαν εφαρμογή είτε προσκαλείς άτομα να δημιουργήσουν το dropbox σε επιβραβεύει με 250 mb για το κάθε λογαριασμό. Φιλικά Χρήστος Αυτό με το share φακέλων μπορεί να το κάνει κανένας επιβεβαίωση ότι ισχύει όντως;
CheOnWeb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό με το share φακέλων μπορεί να το κάνει κανένας επιβεβαίωση ότι ισχύει όντως; Ισχύει μόνο όταν ο άλλος (που δεν έχει λογαριασμό) ανοίξει λογαριασμό. Αν ήταν να σου δίνει σε κάθε Share Link θα είχα 5-6 TB.
Billator Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχύει μόνο όταν ο άλλος (που δεν έχει λογαριασμό) ανοίξει λογαριασμό. Αν ήταν να σου δίνει σε κάθε Share Link θα είχα 5-6 TB.Καλά προφανώς Απλά δεν λειτουργεί σε μένα... Σου γράφει ότι πήρες 250Mb εκεί που έχει τα ref links? Το δοκίμασα πριν λίγο και τζιφος...
CheOnWeb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά προφανώς Απλά δεν λειτουργεί σε μένα... Σου γράφει ότι πήρες 250Mb εκεί που έχει τα ref links? Το δοκίμασα πριν λίγο και τζιφος... Αν ο άλλος άνοιξε νεό λογαριασμό, λογικά θα σου έρθουν. 1
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ είχα mediafire λογοραισμό από παλιά και όταν άλλαξε σε cloud storage μου έδωσε 52gb δωρεάν. Απλά τέλειο. Τώρα δίνει 10gb που είναι πολύ καλά. Αν θέλετε χώρο ξεχάστε τα dropbox, icoud, google drive και πηγαίνετε στο mega.co.nz. δίνει 50gb.
CheOnWeb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ είχα mediafire λογοραισμό από παλιά και όταν άλλαξε σε cloud storage μου έδωσε 52gb δωρεάν. Απλά τέλειο. Αν θέλετε χώρο ξεχάστε τα dropbox, icoud, google drive και πηγαίνετε στο mega.co.nz. δίνει 50gb. Κι εγώ στο Mega.nz (το co.nz κάνει redirect στο .nz πια) για τα μεγάλα αλλά Dropbox για τα μικρά, καθημερινά. Είναι σαφώς το πιο αξιόπιστο (το Dropbox εννοώ) το πιο απλό, δεν μου έχει κάνει το παραμικρό πολλά χρόνια τώρα και βολεύει και όλους όσους έχουν ήδη λογαριασμό (π.χ. Copy to my Account, χωρίς download-Upload κλπ) όπως επίσης με βολεύει τρομερά το LAN Sync. Το καλοκαίρι διαβάσαμε κάποια άσχημα νέα για το Mega (έφυγε ο Dotcom) αλλά τα 50 είναι 50 και το web interface του super.
Billator Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά και εγώ στο dropbox 42Gb έχω δεν έχει να λέει. Αν κάνεις και το bug με τα samsung κινητά παίρνεις και άλλα 48 για δύο χρόνια. Για λειτουργίες γραφείου το μόνο που με βόλεψε τόσα χρόνια είναι το Dropbox για αυτό ψάχνω τρόπο επέκτασης του χώρο μπας και γλιτώσω την συνδρομή Απλά δεν ήξερα αυτό με το share και τα 250mb..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα