Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι τα 8-10 ευρώ είναι πολλά για μαθήματα δημοτικού.

Από ποια άποψη θεωρείς πως είναι πολλά;

Μπορείς να δουλεύεις με εργόσημο από το πρώτο κιόλας μάθημα.

Δεν το γνώριζα αυτό, σε ευχαριστώ.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από οτι ξέρω αυτό θα πρέπει να το πληρώνει ο γονέας, σιγά μην πληρώσει παραπάνω.... οσυ λέει πες μου μια τιμή και τελειώσαμε.

Δημοσ.

Από οτι ξέρω αυτό θα πρέπει να το πληρώνει ο γονέας, σιγά μην πληρώσει παραπάνω.... οσυ λέει πες μου μια τιμή και τελειώσαμε.

Oπότε θα πρέπει να το συμπεριλάβεις και αυτό στην τελική τιμή.

Δημοσ.

Ακριβώς, το 25% της αμοιβής σου είναι οι κρατήσεις για να ασφαλίζεσαι με εργόσημο. Είναι όμως μια καλή λύση που σου παρέχει μέχρι και επίδομα μητρότητας, δεν έχεις άγχος του ΟΑΕΕ, δεν κάνεις έναρξη, διακόπτεις όποτε θέλεις και περιλαμβάνει σύνταξη, παροχές σε είδος, παροχές σε χρήμα, επικουρικό κλπ.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι ένα κόστος των 8-10€ / ώρα είναι απαγορευτικό ή υπερβολικό, ακόμα κι αν μιλάμε για μαθήματα δημοτικού, απλά ίσως χρειαστεί να διευρύνεις τις περιοχές στις οποίες θα πηγαίνεις να κάνεις μάθημα για να καλύψεις το πρόγραμμά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Από την άποψη της πολυπλοκότητας των μαθημάτων.

Τα κρίνεις ως ενήλικας αναφορικά με τη δυσκολία τους, και με την ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου που έχει μια Χ μαθησιακή πειθαρχία. Για ένα παιδάκι 8 χρονών να κάτσει να μάθει προπαίδεια και κλάσματα και να τα καταλάβει, δεν είναι τόσο δυσανάλογο με το να κάτσει κάποιος να διαβάσει αρχές μηχανικής πχ. Προσωπικά θα άντεχα 10-15 λεπτά πριν του ανοίξω το κεφάλι.

Και στην τελική αν είναι τόσο εύκολο, ας το κάνουν οι γονείς. Δε γίνεται να λείπουν 24 ώρες απ' το σπίτι. Το ότι δεν το κάνουν είναι ακριβώς είτε επειδή δεν έχουν την ενέργεια να κάτσουν μία ώρα με το μούλικο, είτε επειδή μια ώρα δεν αρκεί. Σε κάθε περίπτωση, δε γίνεται να κάνει η σκεπαστή 5.70 και ο ιδιαιτεράς απ' την παιδαγωγική να τσινάμε επειδή ζητάει 10.

• Like 1
Δημοσ.

Τα κρίνεις ως ενήλικας αναφορικά με τη δυσκολία τους, και με την ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου που έχει μια Χ μαθησιακή πειθαρχία. Για ένα παιδάκι 8 χρονών να κάτσει να μάθει προπαίδεια και κλάσματα και να τα καταλάβει, δεν είναι τόσο δυσανάλογο με το να κάτσει κάποιος να διαβάσει αρχές μηχανικής πχ. Προσωπικά θα άντεχα 10-15 λεπτά πριν του ανοίξω το κεφάλι.

Και στην τελική αν είναι τόσο εύκολο, ας το κάνουν οι γονείς. Δε γίνεται να λείπουν 24 ώρες απ' το σπίτι. Το ότι δεν το κάνουν είναι ακριβώς είτε επειδή δεν έχουν την ενέργεια να κάτσουν μία ώρα με το μούλικο, είτε επειδή μια ώρα δεν αρκεί. Σε κάθε περίπτωση, δε γίνεται να κάνει η σκεπαστή 5.70 και ο ιδιαιτεράς απ' την παιδαγωγική να τσινάμε επειδή ζητάει 10.

Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην πολυπλοκότητα του μαθήματος και τις συγκεκριμένες γνώσεις που απαιτούνται από τον εκπαιδευτικό.

Να προσθέσω ότι κάνω μαθηματικά 3 χρόνια στο ανιψάκι μου, μαθητής 5ης δημοτικού και εχω μια μικρή εμπειρία με τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει κάποιος.

Δημοσ.

Από την άποψη της πολυπλοκότητας των μαθημάτων.

με αυτή τη λογική ο νυχτοφύλακας πόσο πρέπει να πληρώνεται; 1€ την ώρα;

σιγά την πολυπλοκότητα της δουλειάς που κάνει. κυριολεκτικά κάθεται.

παιδιά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

ας απαντήσουν άτομα που όντως ασχολούνται με το αντικείμενο αν θέλουμε να βοηθήσουμε την TS.

Δημοσ.

με αυτή τη λογική ο νυχτοφύλακας πόσο πρέπει να πληρώνεται; 1€ την ώρα;

σιγά την πολυπλοκότητα της δουλειάς που κάνει. κυριολεκτικά κάθεται.

παιδιά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

ας απαντήσουν άτομα που όντως ασχολούνται με το αντικείμενο αν θέλουμε να βοηθήσουμε την TS.

Ο παραλληλισμός πού κάνεις είναι λανθασμένος.Ο μισθός του νυχτοφύλακα και του κάθε φύλακα, διαμορφώνεται με διαφορετικά κριτήρια.
Δημοσ.

Και ο μισθός του ιδιαιτερά δηλαδή με ποιά κριτήρια διαμορφώνεται;

Δε καταλαβαίνω γιατί είναι λάθος το σχόλιο μου.

Και μόνο ο χρόνος που αφιερώνει κάποιος να είναι μαζί σου αξίζει κι ας μη κάνει τίποτα απολύτως.

Δημοσ.

Πριν λίγους μήνες μίλαγα με κάποιους που δουλεύουν στο ΙΚΑ/ΕΟΠΥΥ και μου εξηγούσαν πως, παρόλο που το εργόσημο υπάρχει σαν θεσμός εδώ και χρόνια, δεν υπάρχει η κατάλληλη τεχνική υποδομή για να έχει κάποιος με εργόσημο ασφάλιση υγείας - δηλαδή οι γιατροί και τα (δημόσια) νοσοκομεία δεν το αναγνωρίζουν καθόλου! Με άλλα λόγια είναι μια (ακόμα) απάτη του κράτους να σου κρατεί εισφορές και να μην σου δίνει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...