Vapir Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 οι λόγοι είναι1) "Ου!!! γυμνάζεται ο ναρκισσιστής - κλαρινογαμπρός" 2) διατροφή ? τι διατροφή ρε? εγώ δεν αντέχω διατροφές , εγώ θέλω να τρώω ότι μου κάνει κέφι (μη κοιτάς που είμαι χοντρή-ντρός , έχω θυρεοειδή , είναι και οικογενειακό μας , είναι τα γενετικά μου τέτοια παχαίνω με αέρα ! (διατροφή = ξέρω τι τρώω ) 3) τι λε ρε που δε θα φάω κάθε μέρα γλυκό με 2000 θερμίδες? τι και αν καίω 2500 τη μέρα ? να μας πουν στερημένους ?! είναι δυνατόν να τρώω pizza/γλυκά κλπ junk 1 φορά στις 7-8 μέρες? εγώ θέλω κάθε μέρα !! (ισχύει ότι κ απο πάνω )4) ο άντρας είναι ωραίος με κοιλίτσα ! τι κοιλίτσα ρε , κοιλάρα θα φτιάξουμε ! και κωλάρα και μπουτάρες , σαν το ανθρωπάκι της michelin να γίνουμε! το λένε και οι γκόμενες οτι γουστάρουν! ποιες γκόμενες? αυτές με καμπύλες 90 μηρών ρε οι κ αδύνατες(+αγύμναστες) , ποιες νόμιζες? οι γυμνασμένες που είναι σαν άντρες ρε? στα π@π@ρι@ μας ρε , αυτές ούτε να μας τον δουν , εδώ ούτε εμείς δεν τον βλέπουμε πλέον 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 περα απο τα κλασσικα περι παιδεις κτλ ενα θα πω εγω! ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ! ο ελληνας οταν τρωει για μεσημερι τρωει ο καθεναας απο οτι πρεπει να φαω μια οικογενεια! Και εκτος απο ποσοτητες ειναι και οι ωρες! εδω πχ εγω τρωω μεσημεριανο μεταξυ 12.30 - 2 ελλαδα το μεσημεριανο ειναι απο 2 μεχρι 6 1
thomasG4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλα οχι τοσο ωστε να...στοχοποιειται.Παχαινει συνδυαστικα .Και για να προλαβω καποιους.Οχι δεν θα κοψουμε την μερεντα Καμία τροφή δεν παχαίνει απο μόνη της. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη είναι περιττή γιατί δεν προσφέρει κάτι σημαντικό στον οργανισμό εκτός απο θερμίδες (ελάχιστα ιχνοστοιχεία). Ο υδατάνθρακας άμα δεν είναι σύνθετος είναι άχρηστος. Το κρέας ας πούμε έχει πρωτεΐνη και πολλά ιχνοστοιχεία.
evabb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ακομα και σημερα τσακωνομαι με την μανα μου για τις ποσοτητες που μαγειρευει και που δεν πεταει οτι εχει μεινει. ή που πρεπει να φαμε να σκασουμε ή που θα τρωμε μπαγιατικα πραματα για 5 μερες. και σου λεει δεν κανει να πετας το φαι αλλοι πεινανε. λες και θα χορτασουν αμα σκασω εγω ήηηηη θα κανεις οικονομια. αν θες να κανεις οικονομια μαγειρευει ΛΙΓΟΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ 4
Expertr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ακομα και σημερα τσακωνομαι με την μανα μου για τις ποσοτητες που μαγειρευει και που δεν πεταει οτι εχει μεινει. ή που πρεπει να φαμε να σκασουμε ή που θα τρωμε μπαγιατικα πραματα για 5 μερες. και σου λεει δεν κανει να πετας το φαι αλλοι πεινανε. λες και θα χορτασουν αμα σκασω εγω ήηηηη θα κανεις οικονομια. αν θες να κανεις οικονομια μαγειρευει ΛΙΓΟΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Το να τρως και δευτερη μερα το ιδιο φαγητο δεν νομιζω να ειναι και τοσο δυσκολο...Επισης καλο ειναι να ΜΗΝ πεταμε φαγητο, οχι οτι θα γινει κατι αλλα ειναι κριμα να βλεπω να πετανε ολοκληρες μεριδες... Και εγω καλομαθημενος ημουν και μαλιστα ΠΟΛΥ...Ετρωγα το μεσημεριανο ΜΟΝΟ εκεινη την ωρα και το βραδυ δεν ηθελα το ιδιο απο την στιγμη που θα κρυωνε και μετα... Μεχρι που εμεινα μονος μου 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ακομα και σημερα τσακωνομαι με την μανα μου για τις ποσοτητες που μαγειρευει και που δεν πεταει οτι εχει μεινει. ή που πρεπει να φαμε να σκασουμε ή που θα τρωμε μπαγιατικα πραματα για 5 μερες. και σου λεει δεν κανει να πετας το φαι αλλοι πεινανε. λες και θα χορτασουν αμα σκασω εγω ήηηηη θα κανεις οικονομια. αν θες να κανεις οικονομια μαγειρευει ΛΙΓΟΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ αυτό ακριβώς
Apoll Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που δεν είπε κανείς σχεδόν γιατί υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα. Γιατί το μεσημεριανό είναι κατά τις 4. Πέφτει ύπνος σε αρκετές περιπτώσεις. Βραδυνό στις 9-11 και ύπνος αμέσως μετά. Με τον μεταβολισμό να ροχαλίζει, που νομίζεται πάνε οι θερμίδες;;;;;;;; ο Άγγλος (αν και εδώ έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα), τρώει ελαφρά στις 12-1 και το βραδυνό είναι στις 6-7 μόλις γυρίσει σπίτι. 2
george_gr1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το θέμα δεν είναι να συγκρίνουμε δύο αρνητικά πράγματα. Απλά, θεωρώ πιο νορμάλ να φας στο σπίτι σου το Σάββατο βράδυ υγειινά και να βγεις για ένα κινηματογράφο ή θέατρο ή ένα ποτό, ή αν θες ντε και καλά να φας, πήγαινε και φάε ένα φρέσκο ψάρι κάπου παρά να πλακωθείς στα μεζεδάκια και στις τηγανητές πατάτες σε κανένα μεζεδοπωλείο.Απλά το αναφέρω για να δείξω τη συνήθεια του Έλληνα καθώς μία λουκούλεια μέρα μόνο, αποκλείεται να σε κάνει παχύσαρκο.Και η δύναμη της συνήθειας, είναι πολύ μεγάλη. Ετσι ειναι. Αν μου πει η παρεα παμε το Σαββατο για καφε, ταινια σινεμα και κανα σουβλακι η πιτσα μετα και πω μαγκες εγω θα φαω σπιτι, καταρρεουν τα παντα! Καλυτερα να πω δε θελω ταινια και καφε. 2
Lanike71 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει παιδιά, ακούω για παντελή έλλειψη άσκησης και γελάω. Θυμάμαι δεκαετία 80 που οι μόνοι που γέμιζαν τις αλάνες ήταν παιδάκια και έφηβοι, άντε ως 16-17 που έπαιζαν ποδόσφαιρο κυρίως και λίγο μπάσκετ, ενώ τώρα, εδώ και λίγα χρόνια έχει γίνει η έκρηξη με τζόκινγκ στο δρόμο,γυμναστήρια (της μόδας εδώ και 15 χρόνια σίγουρα), 5 Χ 5 από 20-30-40άρηδες, πολλούς ποδηλάτες βλέπω επίσης, όπως και extreme,σκι σε βουνό και θάλασσα κλπ. Ο μέσος όρος ΒΜΙ όμως έχει πάρει την ανηφόρα δυστυχώς.Η διατροφή είναι που μας σκοτώνει, όχι η ακινησία...(Ξέχασα να αναφέρω το πόσο ζάχαρη παίρνει ο οργανισμός,μέσω των "φαγητών" που μας ταίζουν). 4
Expertr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει παιδιά, ακούω για παντελή έλλειψη άσκησης και γελάω. Θυμάμαι δεκαετία 80 που οι μόνοι που γέμιζαν τις αλάνες ήταν παιδάκια και έφηβοι, άντε ως 16-17 που έπαιζαν ποδόσφαιρο κυρίως και λίγο μπάσκετ, ενώ τώρα, εδώ και λίγα χρόνια έχει γίνει η έκρηξη με τζόκινγκ στο δρόμο,γυμναστήρια (της μόδας εδώ και 15 χρόνια σίγουρα), 5 Χ 5 από 20-30-40άρηδες, πολλούς ποδηλάτες βλέπω επίσης, όπως και extreme,σκι σε βουνό και θάλασσα κλπ. Ο μέσος όρος ΒΜΙ όμως έχει πάρει την ανηφόρα δυστυχώς.Η διατροφή είναι που μας σκοτώνει, όχι η ακινησία...(Ξέχασα να αναφέρω το πόσο ζάχαρη παίρνει ο οργανισμός,μέσω των "φαγητών" που μας ταίζουν). Αθλητισμος τοσα χρονια που αναφερεις και παχυσαρκια ΔΕΝ πανε μαζι οπως και να το κανουμε για πολλους και διαφορους λογους. προσωπικα δεν εχω δει κανεναν να αθλητε χρονια και να ειναι παχυσαρκος, εκτος αν μιλαμε για καποιους που κοροιδευουν τον εαυτο τους οτι αθλουνται..Τοτε παω πασο
Flaoutistas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καμία τροφή δεν παχαίνει απο μόνη της. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη είναι περιττή γιατί δεν προσφέρει κάτι σημαντικό στον οργανισμό εκτός απο θερμίδες (ελάχιστα ιχνοστοιχεία). Ο υδατάνθρακας άμα δεν είναι σύνθετος είναι άχρηστος. Το κρέας ας πούμε έχει πρωτεΐνη και πολλά ιχνοστοιχεία. Δε θα έλεγα άχρηστο τον απλό υδατάνθρακα και τους μονοσακχαρίτες. Πχ αν κάποιος βρίσκεται σε υπογλυκαιμικό σοκ προφανώς δε θα του δώσεις μακαρόνια. Θα του δώσεις ζάχαρη η γλυκόζη. Ομοίως αν για κάποιο λόγο χρειάζεται άμεσα ενέργεια... θα πάρεις κάτι με ζάχαρη η γλυκόζη.. αν περιμένεις τον πολυσακχαρίτη να υδρολυθεί στο σάλιο.. μετά να ξαναυδρολυθεί στο στομάχι.. χαιρετίσματα.. θές κάτι άμεσα
Lanike71 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αθλητισμος τοσα χρονια που αναφερεις και παχυσαρκια ΔΕΝ πανε μαζι οπως και να το κανουμε για πολλους και διαφορους λογους. προσωπικα δεν εχω δει κανεναν να αθλητε χρονια και να ειναι παχυσαρκος, εκτος αν μιλαμε για καποιους που κοροιδευουν τον εαυτο τους οτι αθλουνται..Τοτε παω πασο Θα στο πω αλλιώς : Έχω γνωστό που δεν κινείται από τον καναπέ και είναι όλη μέρα καρέκλα (ΔΥ).Αν τον δεις θα πεις ότι νηστεύει αιωνίως.Αλλά δεν ξέρει τι εστί κρουασάν, τι εστί πατατάκια, παγωτό, τούρτα, χοιρινό, πατάτες ,τηγανητές,παστίτσιο,λουκάνικο,σοκοφρέτα,ρόφημα σοκολάτα,πίτσα. Και εγώ που μου φεύγει η μαγκιά στη δουλειά με πλήρη σωματική καταπόνηση και ωράρια του θανατά, νύχτες και αργίες,με βλέπεις με 8-10 κιλά πάνω από το κανονικό...Γιατί άραγε;;;;; 1
Expertr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Αθλητισμος τοσα χρονια που αναφερεις και παχυσαρκια ΔΕΝ πανε μαζι οπως και να το κανουμε για πολλους και διαφορους λογους.<br /> προσωπικα δεν εχω δει κανεναν να αθλητε χρονια και να ειναι παχυσαρκος, εκτος αν μιλαμε για καποιους που κοροιδευουν τον εαυτο τους οτι αθλουνται..Τοτε παω πασο<br /> <br /> Θα στο πω αλλιώς : Έχω γνωστό που δεν κινείται από τον καναπέ και είναι όλη μέρα καρέκλα (ΔΥ).Αν τον δεις θα πεις ότι νηστεύει αιωνίως.Αλλά δεν ξέρει τι εστί κρουασάν, τι εστί πατατάκια, παγωτό, τούρτα, χοιρινό, πατάτες ,τηγανητές,παστίτσιο,λουκάνικο,σοκοφρέτα,ρόφημα σοκολάτα,πίτσα.<br /> Και εγώ που μου φεύγει η μαγκιά στη δουλειά με πλήρη σωματική καταπόνηση και ωράρια του θανατά, νύχτες και αργίες,με βλέπεις με 8-10 κιλά πάνω από το κανονικό...Γιατί άραγε;;;;; <br /> </p><p> </p><p>Οριστε το λαθος...<br /> Εχουν οι περισσοτεροι στο μυαλο τους οτι στην δουλεια τους αμα εχει πολυ ορθοστασια κτλ κανουν και αεροβια και μπορουν να τρωνε ανετα..ΟΧΙ...Η μονη διαφορα με του Δ.Υ ειναι απλα οτι ειναι πιο κουραστικη ,σιγουρα καις παραπανω θερμιδες αλλα δεν υπαρχει συγκριση με το να κανεις 3-4 φορες την εβδομαδα απο 1 ωρα αεροβια...Εκει θα μου πεις αν θα τα εχεις αυτα τα κιλακια και ας τρως παραπανω απο τον αλλον..</p>
Valerie_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 έχουμε χάσει το μέτρο ,τρώμε γρήγορα αγχωμένα και κυρίως μηχανικά. το παρατήρησα στον εαυτό μου ,όσο είχα σοκολάτες στο ντουλάπι ο νους μου ήταν να φάω, όχι γιατί το τραβούσε ο οργανισμός μου αλλά γιατί ήταν εκεί! τις εξαφάνισα και ησύχασα. (βέβαια τυχαίνει καμιά φορά σαν το τζάνκι να ψαχουλεύω ντουλάπια αλλά είναι στο πρόγραμμα) και το τηγανητό θα φας και το λουκάνικο (νταξ οχι πατατακια) αλλα θα φας και το ρεβυθι και το φασολάκι το ψάρι και το κοτόπουλο. το μέτρο χάσαμε και ξεχάσαμε να περπατάμε. 3
Lanike71 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 <p></p><p> </p><p> Οριστε το λαθος...<br /> Εχουν οι περισσοτεροι στο μυαλο τους οτι στην δουλεια τους αμα εχει πολυ ορθοστασια κτλ κανουν και αεροβια και μπορουν να τρωνε ανετα..ΟΧΙ...Η μονη διαφορα με του Δ.Υ ειναι απλα οτι ειναι πιο κουραστικη ,σιγουρα καις παραπανω θερμιδες αλλα δεν υπαρχει συγκριση με το να κανεις 3-4 φορες την εβδομαδα απο 1 ωρα αεροβια...Εκει θα μου πεις αν θα τα εχεις αυτα τα κιλακια και ας τρως παραπανω απο τον αλλον.. </p> Αυτό που ήθελα να δείξω, είναι ότι η διατροφή είναι σημαντική : ακόμα και καθιστική ζωή να κάνεις, διατηρείς το βάρος σου.Βέβαια, το να έχεις ένα καλό βάρος αλλά αγύμναστο σώμα πάλι καλό δεν είναι, αλλά το θέμα είναι η παχυσαρκία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα