ariannaki85 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θα αρκεί δηλαδή πια το αυτοκολλητάκι της Apple πίσω σε οποιοδήποτε αμάξι (κατά προτίμηση Mini Cooper κλασικά) για να θεωρείται Apple car; Ε όχι! Παθαίνω LOL! Από ντιζαίν πάντως θα σκίζει το apple-bmw...
michael92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το USA only μπορεί να είναι δεδομένο για την πρώτη πενταετία, μην δούμε κανένα California only όμως
ramarg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Να δώ apple car να ξεκλειδώνει με touch id στο χερούλι του οδηγού, να ακούσω το siri να σου λέει heey wake up όταν πας να κοιμηθείς στο τιμόνι και τί στον κόσμο ! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ θέλω να γίνω δισεκατομμυριούχος. Και τα δύο έχουν περίπου την ίδια πιθανότητα να γίνουν.
D.Luffy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το πιο λογικό είναι τελικά χαρακτηριστικά το 2019 και όχι παραγωγή/κυκλοφορία. Πολύ ριψοκίνδυνες κινήσεις για μένα. Μια εταιρία ηλεκτρονικών προιόντων να ξανοίγεται σε μια τόσο άκυρη αγορά. Σαν να θέλουν να το φάνε το κεφάλι τους... Καλύτερα να έσπρωχναν όλα αυτά τα λεφτά σε παραιτέρω ανάπτυξη των προιόντων που κυκλοφορούνε ήδη. Πχ ένα iphone/macbook/ipad με μπαταρία που θα κρατούσε μια βδομάδα, θα ταρακουνούσε για τα καλά τα νερά της συγκεκριμένης βιομηχανίας. 2
Karatzanis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κατσε να δεις θα βγαλει και η samsung και θα λλει οχι εμεις το σκεφτηκαμε πρωτοι H Samsung φτιάχνει ήδη αυτοκίνητα σε συνεργασία με τη Renault. http://www.renaultsamsungm.com/main.jsp
alexatreides Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Το κακό είναι ότι αυτή τη φορά δεν μπορούν να τον ξαναφέρουν πίσω (Jobs). Πούλα και μετάνιωνε...</p>
sabrewulf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαβα πανάκριβο και όλα με δοσεις.στο πρωτο μοντέλο δε θα έχει absθα το προσθέσει Στο επόμενο.Επίσης τη μηχανή θα την πουλάει χωριστά όπως κάνει με το ταμπλετ που θα βγαλει όπου το πενακι πωλείται ξεχωριστά και αλλα πολλα.σε λίγο καιρό και ψυγεία πλυντήρια
0FAZ0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μου θυμίζει λάθος κίνηση και με παραπέμπει στο..."Με το κλιντι στο κέρι!"
palamosteliaro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Άραγε θα έχει κ αυτό ένα χρόνο εγγύηση όπως τα υπόλοιπα μηλοπροιοντα?
Human Soul Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ είμαι καλυμμένος και με tesla παιδιά
randomcat Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Θα πρέπει να έχει εγκατεστημένο το iTunes για να βάλεις μπροστά. 1
Ta3ideftis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Apple Campus One Infinite Loop ...κάτι μου θυμίζει!!!
voldemort Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν αλλες εταιρειες εχουν εξελιξει τοσο πολυ τα ηλεκτρικα αυτοκινητα που ειναι καθαρα εταιρειες αυτοκινητων δεν βλεπω τον λογο να αγορασω ενα apple car electric. Για να εχω μεσα πλοηγο ios; Ας βγαλει εναν για ολα τα αυτοκινητα και τελος. Πολυ ριψοκινδυνο οταν αλλες εταιρειες εχουν πληρως σχεδον(τα νομικα ζητηματα νομιζω απεμειναν)αυτονομα αυτοκινητα. Ασε που αν η επιστημη δεν βρει εναν αποδοτικο τροπο παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας και οικολογικο(oχι μαζουτ και πυρηνικα)... απατα θα πανε τα ηλεκτροκινητα. Φανταστειτε μεσα σε 10 χρονια το 30% δεν λεω ολοκληρο το ποσοστο του πλανητη να εχει ηλεκτρικα αυτοκινητα τι εχει να γινει. Ποσο μετα θα πληρωνουμε το ηλεκτρικο και απο που θα το παραγουν τα κρατη. Δεν θα τρολλαρω σε συγκριση με κατι ζητηματα που εχει με τα κινητα...ελπιζοντας οτι κανοντας τετοια κινηση θα ειναι πληρως ωριμη να αντιμετωπισει τα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα