Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Ανοίγω άλλο ένα τοπικ που λογικά θα μετανιώσω, αλλά τέσπα...

Μένω στην Αθήνα λοιπόν... 2 μέρες μετά την πάροδο των εκλογών, οι περισσότερες κολώνες έχουν ακόμη αφίσες πολιτικού περιεχόμενου, πολλές από αυτές έχουν καταλήξει στο δρόμο λόγω της κακοκαιρίας κτλπ κτλπ κτλπ...
Ασχέτως του περιεχομένου και της προέλευσης των αφισών, το τονίζω αυτό, βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό σήμερα, αναρωτήθηκα, είναι κανείς αρμόδιος για να μαζέψει όλο αυτό το σκουπιδολόι? Απλά περιμένουμε να πέσουν στο έδαφος, όποτε αυτό συμβεί, για να τις μαζέψει ο εκάστοτε Δήμος? Εσάς σας αρέσει αυτή η εικόνα? Προβλέπει ο νόμος κάποια τιμωρία για αυτή την κατάσταση? Αν ναι, είναι ο διαφημιζόμενος υπαίτιος ή "φταίει" μόνο αυτός που προέβη στην "ενέργεια" εναπόθεσης της αφίσας?
Δεν είμαι ο "τρελός" που θα ξεκινήσει τις καταγγελίες ή οτιδήποτε άλλο... Προφανώς έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμαι, αλλά απλά από περιέργεια ρωτάω... Κυρίως γιατί προσωπικά δεν μου αρέσει το σκεπτικό του "αναρτώ στο δρόμο ένα χαρτί με τις απόψεις μου για τις εκλογές και έκτοτε, όταν η χρησιμότητά του πάψει να υπάρχει και απογίνει σκουπίδι, δεν με ενδιαφέρει που θα καταλήξει". Δεν θα έπρεπε τα ίδια τα κόμματα να φροντίζουν για να τα ξαναμαζεύουν όλα αυτά?

Υ.Γ.: προσωπικά θεωρώ χαζό την χρήση αφίσας ως μέσο προβολής απόψεων στις μέρες μας (υπάρχουν ίντερνετ, youtube, τηλεοράσεις κτλ). Ειλικρινά υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που θα δεί την αφίσα με το "Χ" μύνημα και θα αλλάξει απόψεις ή τρόπο σκέψης?

• Like 4
Δημοσ.

Νομική σχολή Αθηνών. Κτίριο μπιμπελό έχει αρχίσει να μην φαίνεται ο τοίχος από αφίσες αλλά κ από εκεί π έχουν βγει λόγω ζελοτειπ σκισμενων κτλ..Μόνο νεύρα με αυτά..

Δημοσ.

Μερικά τα πετάνε οι ίδοι στο δρόμο, πηγαίνοντας στο εκλογικό κέντρο συνάντησα σε δύο σημεία πεταμένα φυλλάδια.

Ειδικά αυτά που πετάξαν έξω απτο εκλογικό κέντρο δεν κατάλαβα το σκεπτικό τους.Μάλλον λέει να πιάσουμε τους αναποφάσιστους βρωμιάρηδες ψηφοφόρους.Είναι και κάπως εθνικό σπορ να πετάμε διάφορα σκουπίδια στους δρόμους

Φυσικά υπάρχουν και τα φυλλάδια απο άπλυτους κατα τη διάρκεια του έτους

Δημοσ.

Το μόνο που είδα είναι κάποια πεταμένα χαρτάκια στο σχολείο που πήγαινα να ψηφίσω. Σε κτίρια σχολών π.χ νομικής υπάρχουν αφίσες και χαρτιά έτσι κι αλλιώς από φοιτητικές παρατάξεις.

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι εδώ και κάτι χρόνια απαγορεύεται η αφισοκολληση από τα κόμματα και τα ίδια τα κόμματα που κυβερνουν η επιδιώκουν να κυβερνησουν παραβιάζουν από μόνοι τους τον νόμο....(καλά προφανώς αυτό δεν είναι πρωτοφανες απλα είναι μια παρανομια που είναι εντελώς in your face και δε γίνεται κρυφά... σαν να δεις τον υπουργό υγείας να καπνιζει μέσα σε νοσοκομείο πχ)

• Like 2
Δημοσ.

Ηθικό δίδαγμα

Παντού υπάρχουν loopholes

IBTL και το λέω χύμα θα τρολάρω όσο μπορώ σε αυτό το νήμα

έκανα ομοιοκαταληξία. τρολάρισμα νούμερο ένα

Δημοσ.

Ηθικό δίδαγμα

Παντού υπάρχουν loopholes

IBTL και το λέω χύμα θα τρολάρω όσο μπορώ σε αυτό το νήμα

έκανα ομοιοκαταληξία. τρολάρισμα νούμερο ένα

Για την δουλειά που θες υπάρχουν πολλά άλλα θεματα. Άστο αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα και έτσι διατηρείται προς το παρόν 

Δημοσ.

Για την δουλειά που θες υπάρχουν πολλά άλλα θεματα. Άστο αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα και έτσι διατηρείται προς το παρόν 

Αν υπάρχει κάποιος άλλος που βλέπει το πόσο λάθος εστιάζει ο TS, ας έρθει να τρολάρουμε παρέα

Αν κάποιος θέλει από μένα επεξήγηση, ας στείλει PM (απαντάω με discretion)

Δημοσ.

Τι λάθος εστίαση. Κ για μενα μια αηδία ειναι. Ειδικά τώρα παραεγινε...Γενικά η αφισοκολληση (ας ο διορθώσει ο τς να μην είναι πολιτικο)

Εμένα με πιο δικαίωμα μ γεμίζουν την σχολή μου ρε φίλε με κάθε κοτσανα που τους κατεβαίνει στην κεφάλα?  Και εγώ έχω απόψεις δεν πάω με σπρέι και αφισες να βρωμιζω τον τόπο και να υποχρεωνω τον άλλον να τα λουζεται.

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάποιος άλλος που βλέπει το πόσο λάθος εστιάζει ο TS, ας έρθει να τρολάρουμε παρέα

Σε τί να εστιάσω? Στο περιβαλλοντολογικό κομμάτι? Προφανώς αυτό είναι το έναυσμα για την συζήτηση, αλλά ταυτόχρονα είναι και αυτονόητα τα όσα μπορούν να ειπωθούν για αυτό... Ξέρω ότι το να δίνεις τροφή είναι λάθος, αλλά από περιέργεια, ποιά είναι η λάθος εστίαση? Η αναζήτηση υπαιτίου και τιμωρίας?

Το αστείο είναι ότι εδώ και κάτι χρόνια απαγορεύεται η αφισοκολληση από τα κόμματα και τα ίδια τα κόμματα που κυβερνουν η επιδιώκουν να κυβερνησουν παραβιάζουν από μόνοι τους τον νόμο....(καλά προφανώς αυτό δεν είναι πρωτοφανες απλα είναι μια παρανομια που είναι εντελώς in your face και δε γίνεται κρυφά... σαν να δεις τον υπουργό υγείας να καπνιζει μέσα σε νοσοκομείο πχ)

Όντως υπάρχει τέτοιος νόμος? Δεν το γνωρίζα... έχεις link με το κείμενό του?

μεριμνα ο καθε δημος.. λογικα μεσα στη βδομαδα θα εχουν αφαιρεθει

Δεκτό, αλλά γιατί να σπαταλάει ο δήμος χρήμα, χρόνο και προσωπικό ενώ όσοι προκαλούν τα σκουπίδια αδιαφορούν? Ψιλοάσχετη περίπτωση, αλλά ως contrast βάζω τις λαϊκές. Μπορεί να επιβαρύνεται ο δήμος μετά την ολοκλήρωσή τους για την καθαριότητα, αλλά οι συμμετέχοντες πληρώνουν τον δήμο (έστω και έμμεσα) για να το κάνει αυτό.

Δημοσ.

Δεκτό, αλλά γιατί να σπαταλάει ο δήμος χρήμα, χρόνο και προσωπικό ενώ όσοι προκαλούν τα σκουπίδια αδιαφορούν? Ψιλοάσχετη περίπτωση, αλλά ως contrast βάζω τις λαϊκές. Μπορεί να επιβαρύνεται ο δήμος μετά την ολοκλήρωσή τους για την καθαριότητα, αλλά οι συμμετέχοντες πληρώνουν τον δήμο (έστω και έμμεσα) για να το κάνει αυτό.

τι να σου πω ρε συ δικιο εχεις και εγω μαζι σου ειμαι.. αλλα μεσα στο προγραμμα ειναι κι αυτο.. ο δημος εχει (και πληρωνει) ετσι κι αλλιως ομαδα καθαριοτητας, ε ας σπαταλησει και 2 μερες το χρονο γι αυτο.. εμενα σα δημοτη δε θα με πειραζε..

Δημοσ.

Νόμος 2147

WgyPT57.jpg

Πρακτικά βέβαια, όπως ειπώθηκε, τον παραβιάζει το κράτος γιατί αναρτά συχνά αφίσες ο δήμος και άλλοι κρατικοί φορείς.

Οι αφίσες είναι ακόμα ισχυρό μέσο διαφήμισης, μην κρίνετε από τον εαυτό σας που βασίζεστε αποκλειστικά στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Σε τί να εστιάσω? Στο περιβαλλοντολογικό κομμάτι? Προφανώς αυτό είναι το έναυσμα για την συζήτηση, αλλά ταυτόχρονα είναι και αυτονόητα τα όσα μπορούν να ειπωθούν για αυτό... Ξέρω ότι το να δίνεις τροφή είναι λάθος, αλλά από περιέργεια, ποιά είναι η λάθος εστίαση? Η αναζήτηση υπαιτίου και τιμωρίας?

Όντως υπάρχει τέτοιος νόμος? Δεν το γνωρίζα... έχεις link με το κείμενό του?

Υποψιάζομαι ότι με τρολάρεις με απώτερο σκοπό να απαντήσω σοβαρά

Δεν θα το κάνω όμως όταν θεωρώ ότι μπορείς καταλάβεις τι έχω στο μυαλό μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...