Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πεις...δεν τους φταίει κανείς μετά!

Εδώ πολλοί κάνουν σεξ μετά τον γάμο, η συγκατοίκηση θα μας πειράξει? Χαχα

• Like 2
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σεις σορρυ κιόλας, αλλά πόσοι απο όσους απαντάτε στο θέμα έχετε παιδιά; Ή ακόμα πιο απλά πόσοι εχετε ενα πλάνο για τη ζωή σας για τα επόμενα 2 χρόνια;

Εγω εχω μια σκατουλα 20 μηνων :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγω εχω μια σκατουλα 20 μηνων :P

και νόμιζα μόνο οι γυναίκες έχουν αυτό το κακό συνήθειο των

πόσων μηνών είναι;

αχ είναι 36 μηνών  :P

• Like 1
Δημοσ.

και νόμιζα μόνο οι γυναίκες έχουν αυτό το κακό συνήθειο των

πόσων μηνών είναι;

αχ είναι 36 μηνών  :P

Ε πως να το πεις με χρόνια το 20 μηνών ρε συ; Βολεύει πιο πολύ με μήνες :)

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Εχω δει σε εντονο βαθμο οτι πολλοι παντρευονται  η συζουν η ακομα χειροτερα κανουνε και παιδια απο πολυ νωρις. Βλεπω ηλικιες 18-26 χρονων αγορια κοριτσια που η εχουνε παντρευετει η συζουνε η ακομα χειροτερα εχουνε παιδια και ας μην εχουνε κλεισει 1-2 χρονια συμβιωση μεταξυ τους. Mια γνωστη μου ειχε παιδι απο το 1ο γαμο χωρισμενη και πηγε και εκανε και 2ο με αλλον. Φιλοι μου με παιδια το ιδιο πραγμα με παιδια απο νωρις.!!!! 25αρηδες απο απροσεξια. Στο τελος θα την πληρωσουνε τα παιδακια. Προσωπικα 25αρης ειμαι και την καλυτερη δουλεια του κοσμου να ειχα πατερας δεν θα γινομουν για κανενα λογο. Δεν ειναι δυνατον 25αρης να θελει οικογενεια. Πιο πολυ αντρικης φυσεως. Ηθελα να ηξερα τι μυαλα κουβαλανε.... Ακουω αποψεις :)

Υ.Γ Και οι γονεις μου τα ιδια μυαλα ειχανε και 13 χρονια μετα μετανιωσανε πολλα.

Διαφωνω. Εγω ειμαι 26 και απο τα 24 μου ηθελα να μεγαλωσω δικα μου παιδια (2) γιατι ξερω οτι μπορω. Αν εσυ δεν νοιωθεις ετοιμος ειναι απλα γιατι ξερεις πως δεν εχεις αυτα που χρειαζετε για να μεγαλωσεις παιδι (και δεν μιλαω για το οικονομικο κομματι).

Εμενα με κρατανε πισω αλλα πραγματα και δεν ειναι το οικονομικο. Αυτο που λενε οτι το παιδι θελει λεφτα το λενε οι ασχετοι, αυτοι που δεν ξερουν πως να μεγαλωσουν παιδι.

Αυτο λοιπον που με κρατα πισω ειναι η νοοτροπια των γυναικων σε τουτη τη κοινωνια μαζι με το γεγονος οτι οι νομοι ειναι υπερ τους. Τα νομικα λοιπον με χαλανε ασχημα, γιατι ενω θα ηθελα να μεγαλωσω δικα μου παιδια ταυτοχρονα δεν θελω αν γινω σκλαβος κανενος σαπιο-συστηματος και καμιας γυναικας.

• Like 2
Δημοσ.

γιατι ενω θα ηθελα να μεγαλωσω δικα μου παιδια ταυτοχρονα δεν θελω αν γινω σκλαβος κανενος σαπιο-συστηματος και καμιας γυναικας.

Σε κοινωνία dominatrix ζεις?

• Like 2
Δημοσ.

Διαφωνω. Εγω ειμαι 26 και απο τα 24 μου ηθελα να μεγαλωσω δικα μου παιδια (2) γιατι ξερω οτι μπορω. Αν εσυ δεν νοιωθεις ετοιμος ειναι απλα γιατι ξερεις πως δεν εχεις αυτα που χρειαζετε για να μεγαλωσεις παιδι (και δεν μιλαω για το οικονομικο κομματι).

Εμενα με κρατανε πισω αλλα πραγματα και δεν ειναι το οικονομικο. Αυτο που λενε οτι το παιδι θελει λεφτα το λενε οι ασχετοι, αυτοι που δεν ξερουν πως να μεγαλωσουν παιδι.

Αυτο λοιπον που με κρατα πισω ειναι η νοοτροπια των γυναικων σε τουτη τη κοινωνια μαζι με το γεγονος οτι οι νομοι ειναι υπερ τους. Τα νομικα λοιπον με χαλανε ασχημα, γιατι ενω θα ηθελα να μεγαλωσω δικα μου παιδια ταυτοχρονα δεν θελω αν γινω σκλαβος κανενος σαπιο-συστηματος και καμιας γυναικας.

Κάποια λεφτά τα θέλει πάντως...εσύ αν δεν έχεις τρως σκέτο ψωμί πχ ή κάθεσαι χωρίς θέρμανση. Το παιδί;

Δημοσ.

Μην αναφέρουμε για γάλατα, φάρμακα, παιδιάτρους, οτιδήποτε έκτακτο, πάνες.. Τα βασικά λέμε τώρα. Χωρίς ντύσιμο και οτιδήποτε θεωρηθεί διασκέδαση για το παιδί.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια λεφτά τα θέλει πάντως...εσύ αν δεν έχεις τρως σκέτο ψωμί πχ ή κάθεσαι χωρίς θέρμανση. Το παιδί;

Το παιδι θα επιβιωνει μονο με οξυγονο. Θα του/της μαθω δυο-τρεια κολπακια.

ελπιζω να σας καλυψα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτα πρεπει ν αφαιρεθει χειρουργικα το μικροαστικο ονειρο ή μαλλον προτυπο απ το κεφαλι του καθενα...

Αυτα τα προγραματισμενα "δουλεια ,οικογενεια,παιδια" αυτη η ακολουθια κ ολα τα παρελκομενα του τυπου , να χει κ η γυναικα δουλεια ή ο αντρας να ναι ευκαταστατος,αυτα τα κοινωνικα καταλοιπα που μασανε....κ μασανε τα μυαλα πολλων...Επισης οτι χωριζουν ή ειναι εγκλωβισμενοι,φταιει οτι ακολουθησαν τη παρτιτουρα εκεινων που μας εχουν καταστρεψει κ οχι τα αληθινα τους θελω..

Ο καθενας να κανει αυτο που νιωθει,ειτε ειναι ν αφιερωθει σ εναν ανθρωπο απο μικρος ή μεγαλος ειτε ποτε...αρκει να ναι καλα με τον εαυτο του για να καλα και με τον ανθρωπο του..

Επεξ/σία από epipolaios
  • Like 2
Δημοσ.

Πίστεψε με, πολλοί..

Να σου πω την αληθεια αν το βαλεις κατω, πολλες φορες ενα ζευγαρι δε βγαινει οικονομικα να συγκατοικησει ενω μετα το γαμο συνηθως υπαρχει μια οικονομικη αβαντα απο γονεις για να ξεκινησουν τη ζωη τους. Συνηθως.

Στη δικη μας περιπτωση ας πουμε, δεν γινεται συγκατοικηση , παρα μονο αν δεχτω να μεινω στο πατρικο του, με τους γονειςντου, κατι που δε θεωρω υγιες για τη σχεση μου και σωστο.

Αν εισαι με τον ανθρωπο σου πολλα χρονια, εχετε περασει τσακωμους, αρρωστιες και 1002 νομιζω οτι δεν παιρνεις γουρουνι στο σακι που λενε. Στη δικη μας περιπτωση πχ ξερω πολυ καλα τις ιδιοτροπιες του και τις εχω αποδεχτει κι αυτος το ιδιο. Αντιστοιχα ονως, υπαρχει μεγαλη ελευθερια στη σχεση μας, σε βαθμο να ξενιζει καπως τον περιγυρο μας, πχ βγαινουμε με τις παρεες μας και παμε κ εκδρομες χωριστα χωρις να υπαρχει θεμα.

Το ιδανικο και το επιθυμητο ειναι να συζησεις για 1 διαστημα, αλλα δεν ειναι παντα εφικτο.

Εεε ναι.

Μηπως δε ζεις στην Ελλαδα?

Θεωρω οτι τα νομικα προνομια των γυναικων σε σχεση με τη μητροτητα ειναι ιδιαιτερα φτωκα στην Ελλαδα οποτε δε στεκει και τοσο αυτο το επιχειρημα. Οσο για τη νοοτροπια, υπαρχουν καθε ειδους γυναικες οποτε φανταζομαι καποια στιγμη θα βρεις μια συντροφο να σου ταιριαζει και να χετε τις ιδιες αποψεις περι παιδιων.

Ψιλοασχετο, αλλα εχω σιχαθει να πηγαινω σε συνεντευξεις και να κοιτανε τα δαχτυλα μου να δουν αν φοραω βερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...