doubtful Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Που φαίνεται ότι βλέπω τη μαμά κουνελομηχανή? Υπάρχει χάσμα επικοινωνίας προφανώς. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα έπαιρναν και οι δύο γονείς τον ίδιο χρόνο άδεια, θα μοιράζονταν σχεδόν ίσα την ανατροφή του παιδιού και τις ευθύνες του σπιτιού και το βράδυ θα τραγουδάγαμε Kumbaya. Στην σημερινή Ελλάδα, λόγω νοοτροπίας (?) λόγω συνήθειας (?) λόγω δεν ξέρω κι εγώ τι, το μεγαλύτερο βάρος ανατροφής πέφτει συνήθως στη μαμά. 'Ισως επειδή η μαμά παίρνει τις άδειες να πέφτει το βάρος εκεί και να διαιωνίζεται ο φαύλος κυκλος (?) Βασικα η μητερα το μονο διαφορετικο που κανει ειναι ο θηλασμος. Δηλαδη τα δυο πρωτα χρονια (το πολυ). Εκει παω πασο. ΑΛΛΑ ολα τα αλλα τα κανει και αντρας. Το αστειο ειναι οτι δεν αντιλαμβανεσε οτι αυτα που λες ειναι υπερ των γυναικων. Εγω σαν αντρας θα ηθελα αδεια απο τη δουλεια για να μεγαλωσω το παιδι μου. No problem! καθομαι σπιτι, πανε εσυ δουλεια ! Συν οτι μπορω να αναθρεψω παιδι καλυτερα απο οποιαδηποτε γυναικα.
Valerie_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα η μητερα το μονο διαφορετικο που κανει ειναι ο θηλασμος. Δηλαδη τα δυο πρωτα χρονια (το πολυ). Εκει παω πασο. ΑΛΛΑ ολα τα αλλα τα κανει και αντρας. Το αστειο ειναι οτι δεν αντιλαμβανεσε οτι αυτα που λες ειναι υπερ των γυναικων. Εγω σαν αντρας θα ηθελα αδεια απο τη δουλεια για να μεγαλωσω το παιδι μου. No problem! καθομαι σπιτι, πανε εσυ δουλεια ! Συν οτι μπορω να αναθρεψω παιδι καλυτερα απο οποιαδηποτε γυναικα. να πας στη δουλειά όμως μετά την άδεια λοχείας και να συνεχίζεις να φροντίζεις επιτυχώς το μωρό, έτσι;; 1
idomeneas7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα η μητερα το μονο διαφορετικο που κανει ειναι ο θηλασμος. Δηλαδη τα δυο πρωτα χρονια (το πολυ). Εκει παω πασο. ΑΛΛΑ ολα τα αλλα τα κανει και αντρας. Το αστειο ειναι οτι δεν αντιλαμβανεσε οτι αυτα που λες ειναι υπερ των γυναικων. Εγω σαν αντρας θα ηθελα αδεια απο τη δουλεια για να μεγαλωσω το παιδι μου. No problem! καθομαι σπιτι, πανε εσυ δουλεια ! Σε περίπτωση που η εργαζόμενη μητέρα δεν κάνει χρήση του δικαιώματός της για εφαρμογή μειωμένου ωραρίου ή λήψη αδείας θηλασμού και φροντίδας παιδιού, ο εργαζόμενος πατέρας δικαιούται να ζητήσει εφαρμογή μειωμένου ωραρίου ή χορήγηση αδείας για φροντίδα παιδιού. Αρθρο 142, Νόμος 3655/08 Βέβαια θα πρέπει να πείσεις την αφέντρα γυναίκα σου που θα σε έχει σκλάβο να μην κάνει χρήση της άδειας.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ρε φιλε δεν θα μπω στη διαδικασια γεννας αν δεν το θελω επειδη θες εσυ παιδι! Αν το θες τοσο πολυ κανε ενα με παρενθετη μητερα ή υιοθετησε ενα! Αντιστοιχα αν ο ο πατερας εκφρασει επιθυμια για εκτρωση ενω η μανα το θελει να το κρατησει, μπορει να το κανει αλλα μετα να μη ζηταει λογαριασμο απ το πατερα. Σώπα κοπέλα μου αν δεν θες να μπεις στην διαδικασία γέννας να βρεις και έναν άνδρα που να μην θέλει να αποκτήσετε παιδί, αν φοβάσαι μην γίνει κάτι να παίρνεις προφυλάξεις και να προσέχεις τον εαυτό σου. Κυριολεκτικά οτι να ναι απαντάς, μήπως απαντάς σε λάθος άτομο. Μήπως αναφέρεσαι στις περιπτώσεις που έχει υπάρξει βιασμός και έχει γίνει κάτι χωρίς την θέληση της γυναίκας? Την περίπτωση να έχει πάθει κάτι ψυχολογικό μια έγκυος γυναίκα σε κανονικό γάμο και ξαφνικά να θέλει να ρίξει το παιδί επειδή έτσι της ήρθε στο κεφάλι την σκέφτηκες? Και μην ακούσω η λογική γυναίκα δεν θα κάνει το ένα και το άλλο και μπλα μπλα. Οχι και δεν έχει λόγο ο άνδρας όταν βρίσκεται σε γάμο για την έκτρωση, μην τρελαθούμε δηλαδή. Δεν σου φταίει σε τίποτα το παιδί που κυοφορείς επειδή έτσι γουστάρεις.
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σώπα κοπέλα μου αν δεν θες να μπεις στην διαδικασία γέννας να βρεις και έναν άνδρα που να μην θέλει να αποκτήσετε παιδί. Κυριολεκτικά οτι να ναι απαντάς, μήπως απαντάς σε λάθος άτομο. Μήπως αναφέρεσαι στις περιπτώσεις που έχει υπάρξει βιασμός και έχει γίνει κάτι χωρίς την θέληση της γυναίκας? Την περίπτωση να έχει πάθει κάτι ψυχολογικό μια έγκυος γυναίκα και ξαφνικά να θέλει να ρίξει το παιδί επειδή έτσι της ήρθε στο κεφάλι την σκέφτηκες? Και μην ακούσω η λογική γυναίκα δεν θα κάνει το ένα και το άλλο και μπλα μπλα. Οχι και δεν έχει λόγο ο άνδρας όταν βρίσκεται σε γάμο για την έκτρωση, μην τρελαθούμε δηλαδή. ούτως ή άλλως μετά τους 3 μήνες -και πολύ λέω- κανένας δεν αναλαμβάνει έκτρωση. οπότε άκυρο αυτό που λες.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ούτως ή άλλως μετά τους 3 μήνες -και πολύ λέω- κανένας δεν αναλαμβάνει έκτρωση. οπότε άκυρο αυτό που λες. Η ουσία του post δεν αλλάζει, μπορεί να το αποφασίσει πριν τους 3 μήνες.
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Η ουσία του post δεν αλλάζει, μπορεί να το αποφασίσει πριν τους 3 μήνες. εσύ δηλαδή θα ήθελες να κάνεις παιδί με μία γυναίκα που έπαθε κάτι ψυχολογικό και δεν θέλει να το κρατήσει, όπως γράφεις; εκτός κι αν τα ψυχολογικά τα θεωρείς βηχαλάκι που φεύγει σε μία βδομάδα.
Peleus17 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Η μάνα μου ήταν 20 και πατέρας μου 22 και είχαν ήδη έμενα και τον αδερφό μου. 19 χρόνια αργότερα, παρόλα τα όλα προβλήματα που είχαμε, είμαστε μαζί χωρίς χωρισμούς και διαζύγια. 1
ASFE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μα ειπαμε. Δεν υπαρχουν κανονες σε αυτο το θεμα. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 εσύ δηλαδή θα ήθελες να κάνεις παιδί με μία γυναίκα που έπαθε κάτι ψυχολογικό και δεν θέλει να το κρατήσει, όπως γράφεις; εκτός κι αν τα ψυχολογικά τα θεωρείς βηχαλάκι που φεύγει σε μία βδομάδα. Καταρχήν για τι περιπτώσεις αναφέρεσαι. Να είμαι σε κανονικό γάμο και να συμβεί αυτό; Να πάω με μια οποιαδήποτε χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις και να την αφήσω έγκυο; Να με πιάσει κάτι και να βιάσω καμιά κοπέλα και να μείνει έγκυος; Εγώ στα παραπάνω post μιλάω για την πρώτη περίπτωση και οτι να θέλει η μάνα και οτι και να μου συμβεί σε εμένα από την στιγμή που θα μείνει έγκυος το παιδί πρέπει να γεννηθεί και να κόψω τον λαιμό μου και θα κινήσω ουρανό και γη για να μεγαλώσω το παιδί μου εγώ όσο ποιο καλά μπορώ. Το ίδιο κανονικά πρέπει να κάνω και στην 2η περίπτωση και το ίδιο πρέπει να κάνει και η κοπέλα, γιατί αν δεν το κάνω δεν είμαι άντρας αλλά ανεύθυνη αδερφή και δεν μας φταίει το παιδάκι επειδή δεν πρόσεχα ούτε εγώ ούτε η κοπέλα κατά την σεξουαλική επαφή. Στην 3η περίπτωση πάλι το ίδιο πρέπει να κάνω αλλιώς να παω να αυτοκτονήσω. Τα παραπάνω τα λέω για τον εαυτό μου, στην 1η περίπτωση πάντα πρέπει να έχει λόγο ο άνδρας, στις άλλες 2 αν δεν το θέλει το παιδί ούτε ο άνδρας που μπορεί να έχει εξαφανιστεί και 1002 πράγματα ούτε η γυναίκα ας προχωρήσει σε έκτρωση.
ASFE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το 3ο τι το αναφερεις με συγχωρεις κιολας? Τι ειναι ο βιασμος για να σε πιασει? Πονολαιμος? Πυρετος? 4
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχήν για τι περιπτώσεις αναφέρεσαι. Να είμαι σε κανονικό γάμο και να συμβεί αυτό; Να πάω με μια οποιαδήποτε χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις και να την αφήσω έγκυο; Να με πιάσει κάτι και να βιάσω καμιά κοπέλα και να μείνει έγκυος; Εγώ στα παραπάνω post μιλάω για την πρώτη περίπτωση και οτι να θέλει η μάνα και οτι και να μου συμβεί σε εμένα από την στιγμή που θα μείνει έγκυος το παιδί πρέπει να γεννηθεί και να κόψω τον λαιμό μου και θα κινήσω ουρανό και γη για να μεγαλώσω το παιδί μου εγώ όσο ποιο καλά μπορώ. Το ίδιο κανονικά πρέπει να κάνω και στην 2η περίπτωση και το ίδιο πρέπει να κάνει και η κοπέλα, γιατί αν δεν το κάνω δεν είμαι άντρας αλλά ανεύθυνη αδερφή και δεν μας φταίει το παιδάκι επειδή δεν πρόσεχα ούτε εγώ ούτε η κοπέλα κατά την σεξουαλική επαφή. Στην 3η περίπτωση πάλι το ίδιο πρέπει να κάνω αλλιώς να παω να αυτοκτονήσω. Τα παραπάνω τα λέω για τον εαυτό μου, στην 1η περίπτωση πάντα πρέπει να έχει λόγο ο άνδρας, στις άλλες 2 αν δεν το θέλει το παιδί ούτε ο άνδρας που μπορεί να έχει εξαφανιστεί και 1002 πράγματα ούτε η γυναίκα ας προχωρήσει σε έκτρωση. Συμφωνώ με αυτά που λες. Για να έχουν μία εφαρμογή όμως αυτά θα πρέπει να αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. -για να μπορει να συναινεί στην έκτρωση-.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το 3ο τι το αναφερεις με συγχωρεις κιολας? Τι ειναι ο βιασμος για να σε πιασει? Πονολαιμος? Πυρετος? Ωχ ασε μας κι εσύ. Ο βιασμός μπορεί να είναι κάτι ξαφνικό δεν είναι ανάγκη να το έχεις προμελετήσει από πριν. Συμφωνώ με αυτά που λες. Για να έχουν μία εφαρμογή όμως αυτά θα πρέπει να αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. -για να μπορει να συναινεί στην έκτρωση-. Για τις άλλες 2 περιπτώσεις ναι, μιλάω περισσότερο για εμένα, αν δεν μπορεί να βρεθεί ο πατέρας ή δεν το θέλει, τα πάντα εξαρτώνται φυσικά από την απόφαση της γυναίκας.
ASFE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ωχ ασε μας κι εσύ. Ο βιασμός μπορεί να είναι κάτι ξαφνικό δεν είναι ανάγκη να το έχεις προμελετήσει από πριν. Πας καλα ρε συ?
Iris_89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ωχ ασε μας κι εσύ. Ο βιασμός μπορεί να είναι κάτι ξαφνικό δεν είναι ανάγκη να το έχεις προμελετήσει από πριν. Μην το ξαναπείς αυτό.. Τουλάχιστον δημόσια. Ο βιασμός δεν είναι κόψιμο για να σε πιάσει ξαφνικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα