Flaoutistas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποιος που θέλει να κάνει ένα blog... και έχει πράγματα να πει..πως ξέρει ότι θα τα διαβάσει κάποιος όλα αυτά; Έχουν γενικά "κίνηση" τα φόρουμ στην Ελλάδα η είναι εξαφανισμένα;
Kostas93 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 μπορείς να δεις πόσος κόσμος μπαίνει στο blog σου.Το πόσος κόσμος θα μπει βέβαια εξαρτάται πέρα απο το περιεχόμενο του blog και απο την προώθηση που θα του κάνεις.Κϊνηση μπορεί να υπάρξει αλλά θέλει προώθηση αλλιώς δουλειά δε γίνεται. 1
Flaoutistas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Και προώθηση πως γίνεται; Έχω φτιάξει ένα blog μέχρι στιγμής δεν το χει δει κανένας.. μόνο ένα άρθρο έχω γράψει Δεν πιστεύω ότι το blog μου είναι ότι καλύτερο υπάρχει απλά στο ίντερνετ υπάρχει για να διαβαστεί
Kostas93 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 fb, twitter, g+, σε κανα άλλο φόρουμ, γενικά ότι έχει ο καθένας.Το προωθείς παντού και ότι γίνει.Κάπου και εδώ στο insomnia έχουμε θέμα για να ποστάρει ο καθένας το blog του, νομίζω είναι στην κατηγορία internet αλλά βαριέμαι να ψάξω
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι μόνο μπορείς να δεις αν μπήκε κάποιος αλλά και πόσοι έκαναν click για να διαβάσουν ένα θέμα. Υπάρχει και επιλογή όταν γράφεις κείμενο να επιλέγεις να κλικάρει ο άλλος για να διαβάσει όλο το κείμενο.
Kostas93 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 γενικά σου παρέχει πολλές πληροφορίες, όπως απο που είναι αυτός που μπήκε, τι λειτουργικό χρησιμοποιεί, ποιον browser.Οπότε αν δεις γενικά κίνηση αξιολόγησε αν είναι πραγματικοί χρήστες αυτοι που μπαίνουν ή αν είναι άσχετοι/bot.
mech35 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 χρησιμοποίησε για αρχή το google analytics, πολύ καλό.
gokuthelegend Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το μπλογκ σου το δημιούργησες πρόσφατα και έχεις γράψει μόνο 1-2 άρθρα, μην περιμένεις να βγει αμέσως στην αναζήτηση του Google, ούτε να βγει πάνω πάνω στα αποτελέσματα. Πρέπει να ασχοληθείς και εσύ λίγο. Καταρχήν εννοείται ότι πρέπει να το εμπλουτίζεις συνέχεια ώστε να έχει πλούσιο περιεχόμενο και να σε βρίσκουν ευκολότερα όταν σε κάνουν αναζήτηση. Μετά το διαδίδεις όπως είπαν και κάποιοι παραπάνω, σε κάποια μέσα όπως facebook, twitter κλπ. Επίσης μπορείς να έρθεις σε συνεργασία και με άλλα μπλογκ ή σελίδες κάνοντας δωρεάν ανταλλαγή μπάνερ/διαφημίσεων (δηλαδή τους λες ότι θα βάλεις ένα δικό τους μπάνερ στο μπλογκ σου, αν και αυτοί βάλουν ένα δικό σου μπάνερ στην δικιά σου σελίδα ή μπλογκ). Υπάρχει και το Google Analytics όπως αναφέρθηκε παραπάνω, καθώς και το facebook ads, αλλά αυτά είναι επί πληρωμή. Πρέπει να ασχοληθείς πάντως, μην περιμένεις να διαδοθεί από μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα