tetra82 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Γνωστός μου θέλει να ξεκινήσει site (και όλα τα παρλκόμενα όπως Youtube, social κτλ) που θα έχει να κάνει με τεχνολογία. Εχει στην άκρη ένα ποσό (για αγορά μέρους του εξοπλισμού) και η απορία του είναι η εξής: Υπάρχει τρόπος δανειοδότησης (μέσω ΕΣΠΑ ή τράπεζας) που να του δίνει τα χρήματα που χρειάζεται (πχ επιπλέον εξοπλισμός, διαφήμιση κτλ); Δεν είναι η τυπική επιχείρηση που θα έχει γραφεία κτλ και δεν ξέρουμε πως να το ψάξουμε. Οποιος γνωρίζει και μας διαφωτήσει (ή εστω με inks) θα μας κάνει μεγάλη χάρη. Ευχαριστώ
gokuthelegend Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή η επιχείρηση τι θα κάνει; Θα πουλάει κινητά, υπολογιστές, τηλεοράσεις, θα έχει service και τέτοια;
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή η επιχείρηση τι θα κάνει; Θα πουλάει κινητά, υπολογιστές, τηλεοράσεις, θα έχει service και τέτοια; Εγώ κατάλαβα ότι θα είναι τεχνολογικό site
tetra82 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι δεν εδωσα πολύ info. Οχι. Θα είναι σαν tech/lifestyle review κτλ. Απλά έχει ενα ποσό για βασικό εξοπλισμό και ψάχνεται για τα υπόλοιπα (προώθηση και διαφήμιση, servers και οτι αλλο χρειαστεί δεν τα ξέρω καλά)
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχουν εταιρείες που ασχολούνται μόνο με προγράμματα κι επιδοτήσεις. Είναι καλό να πάτε να ρωτήσετε γιατί είναι ενημερωμένοι για προγράμματα που τρέχουν ή που θα τρέξουν σύντομα. Το θεωρώ δύσκολο να πάρει λεφτά πριν κάνει κάποια έξοδα πάντως... 1
gokuthelegend Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι δεν εδωσα πολύ info. Οχι. Θα είναι σαν tech/lifestyle review κτλ. Απλά έχει ενα ποσό για βασικό εξοπλισμό και ψάχνεται για τα υπόλοιπα (προώθηση και διαφήμιση, servers και οτι αλλο χρειαστεί δεν τα ξέρω καλά) Για επιχείρηση μιλάς; Πως θα έχει κέρδος; τι θα πουλάει;
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για επιχείρηση μιλάς; Πως θα έχει κέρδος; τι θα πουλάει; Από τις διαφημίσεις. Μέσο ενημέρωσης θα είναι
Unabomber Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Eρωτηση @ΤS. Τι εξοπλισμο χρειαζεται, για να ανοιξεις ενα site, ωστε να χρειαζεται και επιδοτηση απο ευρωπαικους πορους ? Η αντιστοιχα απο μια τραπεζα στην οποια θα πρεπει να παρουσιασεις το business plan σου και τα κερδη σε βαθος χρονου ?
pournaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Γνωστός μου θέλει να ξεκινήσει site (και όλα τα παρλκόμενα όπως Youtube, social κτλ) που θα έχει να κάνει με τεχνολογία. Εχει στην άκρη ένα ποσό (για αγορά μέρους του εξοπλισμού) και η απορία του είναι η εξής: Υπάρχει τρόπος δανειοδότησης (μέσω ΕΣΠΑ ή τράπεζας) που να του δίνει τα χρήματα που χρειάζεται (πχ επιπλέον εξοπλισμός, διαφήμιση κτλ); Δεν είναι η τυπική επιχείρηση που θα έχει γραφεία κτλ και δεν ξέρουμε πως να το ψάξουμε. Οποιος γνωρίζει και μας διαφωτήσει (ή εστω με inks) θα μας κάνει μεγάλη χάρη. Ευχαριστώ Τι ακριβως εχεις στο μυαλο σου με τη λεξη εξοπλισμο;
epp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για να παρεις ευρωπαικη επιδοτηση σε αυτες τις κατηγοριες θελει σιγουρα να παρουσιασεις φακελο με σοβαρο business plan
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για να παρεις ευρωπαικη επιδοτηση σε αυτες τις κατηγοριες θελει σιγουρα να παρουσιασεις φακελο με σοβαρο business plan Τον οποίο καλύτερα είναι να στον ετοιμάσουν άλλοι. Επίσης, πρέπει να παρουσιάσεις και τιμολόγια αγοράς για να πάρεις πίσω ένα μέρος των χρημάτων εφόσον εγκριθεί το σχέδιο που υπέβαλες (έτσι είναι οι επιδοτήσεις που ξέρω εγώ τουλάχιστον)
johnieXoX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 αυτή τη στιγμή δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα έχουν ανακοινωθεί 2-3 προγράμματα, πριν τις εκλογές αλλά κανένα δεν έχει προκηρυχθεί ακόμα ίσως σε 1-2 μήνες τιμολόγια δεν χρειάζεσαι τώρα, και ότι πάρεις πριν την δημοσίευση του προγράμματος κατά 99% δεν θα το επιχορηγηθείς αν τελικά εγκριθείς κοίτα να μαζεύεις προσφορές για τον εξοπλισμό και τις λοιπές δαπάνες που θες υπολόγιζε για επενδυτικό έργο τουλάχιστον 10.000 αν θες πιο σύντομα ψάξου για οαεδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα