8elwADSL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ήταν όλες σαν αυτήν μια χαρά θα ήταν και μετά τα 40
doubtful Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θελω ο αλλος να χει καλους τροπους. Η εμφανιση συμπληρωνει το πακετο. Οι γυναικες εχουν ενα συν σε αυτο. Αλλα οι αντρες κερδιζουν στην διαρκεια, ενας ωραιος άντρας θα ναι εμφανισημος και στα 40+ η γυναικα οχι. Πλεον ολοι ντυνομαστε σχεδον πανομοιοτυπα, ιδια μαλλι, ιδια παπούτσια, αυτο που μας κανει ξεχωριστους ειναι η προσωπικοτητα του καθενος Υ.Γ: Δεν ξερω αλλα οσους χοντρους και να χω συναντήσει, τα ξερουν ολα, δεν ακουνε αυτο που τους λες, με ενα σορτσακι το καλοκαιρι παντα. πιστευεις οτι ολοι αυτοι που ντυνοντε το ιδιο, ιδιο μαλλι κτλ εχουν προσωπικοτητα???..... Αν ειχαν προσωπικοτητα δεν θα ηταν ολοι copy/paste λες και βγηκαν ολοι απο το ιδιο εργοστασιο παραγωγης ανθρωπων. Μου αρεσει οταν καταλαθος μερικοι ερχεστε σε αυτο που πιστευω. Οτι ο ανθρωπος δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα ακομη προιον. Παρεμπιπτοντως φιλε, τιποτα το προσωπικο μαζι σου. 1
Liverpool89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 πιστευεις οτι ολοι αυτοι που ντυνοντε το ιδιο, ιδιο μαλλι κτλ εχουν προσωπικοτητα???..... Αν ειχαν προσωπικοτητα δεν θα ηταν ολοι copy/paste λες και βγηκαν ολοι απο το ιδιο εργοστασιο παραγωγης ανθρωπων. Μου αρεσει οταν καταλαθος μερικοι ερχεστε σε αυτο που πιστευω. Οτι ο ανθρωπος δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα ακομη προιον. Παρεμπιπτοντως φιλε, τιποτα το προσωπικο μαζι σου. Κοιτα οταν πας σε μια δουλεια σου πουνε θα φορας αυτα τα ρουχα, πως θα διαφοροποιηθεις απο τους αλλους; πως θα ξεχωρισεις; Ειτε απο την προσωπικοτητα σου, ή απο την δουλεια που βγαζεις, τελος απο την επικοινωνια σου με ολους τους αλλους. Τωρα εξω βαρεθηκα να βλεπω παιδια με μακριες μπλουζες, παντελονια φαρδοστενα, που τα φορανε καθε μερα, καθε σαββατο. Δεν κατακρινω κανεναν, γουσταρει το κανει. Εγω πχ αυτες τις μπλουζες τις εβαζα παντα δεν το εκανα τωρα, αν την εβαζα και εβλεπα οτι δεν μ αρεσει, δεν θα εβγαινα καν με αυτο το ρουχο.
doubtful Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το ντύσιμο είναι ένας κοινωνικός συμβιβασμός. Κάθε κοινωνία/πολιτισμός επιβάλει τα δικά του πρότυπα ντυσίματος και εμφάνισης γενικότερα. Για 'μενα το καλύτερο θα ήταν να μπορούσαμε να απαλαγούμε τελείως από τα ρούχα ως status symbol και μέσο ευπρεπισμού και να τα χρησιμοποιούμε μόνο για να μην κρυώνουμε. Αν είμασταν όλοι χωρίς ρούχα θα μπορούσαμε να κρίνουμε κάποιον μόνο για αυτό που πραγματικά είναι, μόνο για τη συμπεριφορά του. Τώρα φοράει ο άλλος ένα κοστούμι και αυτόματα τον αποδεχόμαστε ως κάτι ανώτερο μόνο και μόνο γι αυτό και στην πραγματικότητα μπορεί να είναι η μεγαλύτερη λέρα. ωραιος! Παρεμπιπτοντως. Εμενα τα βυζια δεν μου λενε τιποτα, ουτε σε αντρες ουτε σε γυναικες. Και δεν μου σηκωνετε οταν τα βλεπω.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το ντύσιμο είναι ένας κοινωνικός συμβιβασμός. Κάθε κοινωνία/πολιτισμός επιβάλει τα δικά του πρότυπα ντυσίματος και εμφάνισης γενικότερα. Για 'μενα το καλύτερο θα ήταν να μπορούσαμε να απαλαγούμε τελείως από τα ρούχα ως status symbol και μέσο ευπρεπισμού και να τα χρησιμοποιούμε μόνο για να μην κρυώνουμε. Αν είμασταν όλοι χωρίς ρούχα θα μπορούσαμε να κρίνουμε κάποιον μόνο για αυτό που πραγματικά είναι, μόνο για τη συμπεριφορά του. Τώρα φοράει ο άλλος ένα κοστούμι και αυτόματα τον αποδεχόμαστε ως κάτι ανώτερο μόνο και μόνο γι αυτό και στην πραγματικότητα μπορεί να είναι η μεγαλύτερη λέρα. Φετος το χειμωνα πηγαινα σε ενα μπαρ μπιστρό .. ηξερα το μπαρμαν καθε φορα με περιποιοταν πιατελες τζαμπα, με κερνουσε ποτα. Χαιροταν που εβλεπε στο μαγαζι να πηγαινουν νεοι/νεες ηλικιας 24/29 Ηρθε στην κουβεντα μας για τον ιδιοκτητη, οποτε τον εβλεπα, κουστουμι ρολοι ακριβο, ευγενικος στους πελατες. Μερικες φορες τον πετυχα μεσα στο μαγαζι να βριζει να νευριαζει πολυ ασχημα. Ειχα την εντύπωση οτι ειναι δικηγορος, ωσπου ρωτησα τον μπαρμαν. Μονο το μαγαζι ειχε, κοιμοτανε ολη την μερα, πολυ ιδιοτροπος, στα νεα παιδια οπως εγω τα εκανε απο το μαγαζι του να φυγουν δεν ηθελε. Λεω τα φαινομενα απατουν. Ο μπαρμαν μου τονισε πως δεν μου εκανε μεχρι τωρα καμια μανουρα ωστε να μην ξαναπαω, οτι το θεωρουσε περιεργο. Το εριξε μαλλον στην πεσμενη πελατεια.
Hellaslover Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλουμε ειδήσεις με γυμνόστηθα αγόρια!!! oh wait... για τους άντρες δεν είναι ντροπή να δείχνουν βυζάκι.. για τους αντρες ειναι ντροπη να φορανε μινι, thong μαγιο στη παραλια, να ξυριζουν ποδια, να φορανε μακε υπ, ψευτικα βυζια, ψευτικες βλεφαριδες και χιλια αλλα. Τι θες να πεις οτι δεν εχετε ισα δικαιωματα; 1
alex_000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 πιστευεις οτι ολοι αυτοι που ντυνοντε το ιδιο, ιδιο μαλλι κτλ εχουν προσωπικοτητα???..... Αν ειχαν προσωπικοτητα δεν θα ηταν ολοι copy/paste λες και βγηκαν ολοι απο το ιδιο εργοστασιο παραγωγης ανθρωπων. Μου αρεσει οταν καταλαθος μερικοι ερχεστε σε αυτο που πιστευω. Οτι ο ανθρωπος δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα ακομη προιον. Παρεμπιπτοντως φιλε, τιποτα το προσωπικο μαζι σου. Όπως λέει το ρητό: Ο καθένας μας έχει αγαπήσει κάτι Ό καθένας μας έχει χάσει κάτι Ο καθένας μας φοβάται κάτι Όλοι οι άνθρωποι έχουν προσωπικότητα ανεξάρτητα αν ταιριάζει η όχι με την δική σου. Το ότι ακολουθούν την μόδα και έχουν παρόμοιο στυλ για να ικανοποιήσουν τις ανασφάλειες τους, να γίνουν πιο εύκολα αρεστοί, ή να βρουν πιο εύκολα γκόμενα είναι άσχετο. Ίσα ίσα το ότι νομίζεις ότι μπορείς να κρίνεις την προσωπικότητα κάποιου από το ντύσιμο του δεν δίνει τις καλύτερες εντυπώσεις για την "βαθύτητα" της δικής σου προσωπικότητας. 1
φραμπάλα Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 για τους αντρες ειναι ντροπη να φορανε μινι, thong μαγιο στη παραλια, να ξυριζουν ποδια, να φορανε μακε υπ, ψευτικα βυζια, ψευτικες βλεφαριδες και χιλια αλλα. Τι θες να πεις οτι δεν εχετε ισα δικαιωματα; Τι σχεση εχει η ενδυμασια με την γυμνια;Αν το πας ετσι και η γυναικα αν αφησει μουστακι και τριχα στην μασχαλη θα γινει ρεζιλι!
Vapir Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 να προσθέσω πως προσωπικά η εξωτερική μου εμφάνιση μέτρησε ακόμα και σε mmo χθές και με γλύτωσε απο 12,99 euro που ήταν η συνδρομή. μέσα σε 5 λεπτά έλαβα donates απο άλλους παίκτες απο 5 μέχρι 10g και με 150 πήρα το αντικείμενο που δίνει credits και ενεργοποιείς τη συνδρομή ήταν καθαρά ένα πείραμα για να το ποστάρω εδώ και να βοηθήσω το θέμα , όχι οτι βαριόμουνα να farmάρω σαν κορεάτηςθα έπρεπε βέβαια να κρατήσω chat log κανα screenshot , γιατι ingame έγινε το νταβαντούρι , ιδικά σε whisper κ είχε γέλιο. αλλα δείτε στα comments , μέχρι και ο τόξο παίζει archeage αχχαχαχαχαχααχχααχαχαχαχ 2
george_gr1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως αντιθετα με οσους ισχυριζονται οτι η εξωτερικη εμφανιση ειναι κατι το υποκειμενικο, οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν διαφορετικη αποψη καθως ειπαν οτι η ομορφια, το ωραιο, ειναι μετρησιμο μεγεθος. Υπαρχουν κανονες που καθοριζουν το αρμονικο, το ωραιο, το ομορφο και τους εφαρμοσαν πχ στους ναους. Ενα σωμα και ενα προσωπο ειναι πιο ωραιο οσο πλησιαζει τις χρυσες αναλογιες, χρυση τομη, φ κτλ. Υπαρχουν προγραμματα στο pc τα οποια ακολουθουν αυτους τους κανονες και με λιγες παρεμβασεις σε κανουν ομορφο. Τωρα αν καποιος διαθετει την ομορφια αυτη, σιγουρα θα επηρεασει και την συμπεριφορα των αλλων απεναντι του.
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες και σήμερα κάνω κοινωνικό πείραμα: Χθες είχα ντύσιμο με τζιν πάλι και σταράκια, αρκετά casual. Σήμερα φορεματάκι. Χθες μου μίλαγαν στον ενικό. Σήμερα στον πληθυντικό. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΜΑΙ ΡΕΕΕΕΕ 2
gatokoritso Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 κάτσε κάτσε για τι φόρεμα μιλάμε?casual attrattivo ή κάνα 100 καρδιναλίων από δυναστεία?
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Classic little black dress. Casual δεν το λες.
idomeneas7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε κι άλλο κοινωνικό πείραμα: φόρα σκισμένο τζιν, αθλητικά και βάλε κανένα μαξιλάρι μες τη μπλούζα λες και είσαι έγκυος. Αυτόματος πληθυντικός. Με τη μικρή δεν μου έχουν ξαναμιλήσει στον ενικό άγνωστοι, όπως και να είμαι. 1
vrwmiaris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες και σήμερα κάνω κοινωνικό πείραμα: Χθες είχα ντύσιμο με τζιν πάλι και σταράκια, αρκετά casual. Σήμερα φορεματάκι. Χθες μου μίλαγαν στον ενικό. Σήμερα στον πληθυντικό. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΜΑΙ ΡΕΕΕΕΕ σε προτιμω με χτεσινο ντυσιμο,παντως εμενα με τα μουσια και τα μαυρα γιαλια δεν τολμανε να με κοιταξουν ,οχι στον ενικο να με μιλησουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα