Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι φακές έκανε η μάνα μου!!!

να τες:

fakes-660x330.jpg

Τι κι αν λέω ότι δεν μου αρέσουν, τι κι αν λέω ότι δεν θα τις φάω

Η μάνα μου εκεί τις κάνει και μετά κάθετε και με κοιτάει ενώ τις τρώω και δακρύζει.

Έλεος ρε μάνα :(

• Like 5
Δημοσ.

Εμένα το κάνει ακόμα χειρότερο, γεμίζει το πιάτο μέχρι πάνω τέρμα. Να περπατάς σαν τον Ε.Τ άμα θες να το μεταφέρεις..

• Like 4
Δημοσ.

Χυλωμένες είναι. Να της πεις να τις κάνει με περισσότερο νερό και να ρίχνει και λίγη φρέσκια ντοματούλα και λίγο σκορδάκι. 

• Like 1
Δημοσ.

Φρέσκια ντομάτα, δάφνη, κρεμμύδι και σκόρδο και στο σερβίρισμα λίγο ξύδι. Μια χαρά είναι ρε παιδιά. Έχουμε μάθει με τα κρεατικά κάθε μέρα, λες και κάνουν καλό. Ειδικά το κόκκινο κρέας.

• Like 8
Δημοσ.

φακές βραδιάτικα;

καληνύχτα και να κλ.... όλη τη νύχτα

Οι φακές δεν φέρνουν αέρια. Πετάμε το πρώτο νερό πάντα. Κανόνας. Καούρα, πάντως, φέρνουν. :P

Δημοσ.

Πάλι φακές έκανε η μάνα μου!!!

να τες:

fakes-660x330.jpg

Τι κι αν λέω ότι δεν μου αρέσουν, τι κι αν λέω ότι δεν θα τις φάω

Η μάνα μου εκεί τις κάνει και μετά κάθετε και με κοιτάει ενώ τις τρώω και δακρύζει.

Έλεος ρε μάνα :(

Κάτι πρόβλημα έχει η φωτογραφική σου και χώνει watermark μόνη της.

• Like 7
Δημοσ.

"Μανα παρτο από μπροστά μ είναι χυλός έχω θέλω απόχη για να τις φαω.. "Για ΦΑΚΕΣ μιλάμε δεν τρώγονται όπως κ να είναι  :-(

Δημοσ.

Υπάρχει και σε σαλάτα χωρίς νερό. Εμένα μου αρέσουν πάντως χυλομενες η μη. Κάπου είχα διαβάσει ότι το πολύ κρέας είναι τοξικό για τον άνθρωπο. Τα δημητριακά τα όσπρια και τα χόρτα είναι καλές εναλλακτικές για φαγητό, συν τα ζυμαρικά.

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά; Μια χαρά είναι οι φακές. Επίσης μου αρέσουν πολύ και τα ρεβίθια. Από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου η φασολάδα και τα φασολάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τις φτιάχνω με μπόλικο κρεμμύδι, φρέσκια ντομάτα, φύλλο δάφνης, αλάτι και σκόρδο με αρκετό νερό και γίνονται τέλειες. Μιαμ μιαμ

Και ξέχασα. Αρκετή φέτα εννοείται μαζί με το φαγητό.

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...