Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγα χρόνια:

-Μάναααα! Ψάχνω εκείνα τα περιοδικά 'Δεινόσαυρος' που είχα μαζέψει κάποτε.

-Ααα...ναι. Τα πέταξα στην ανακύκλωση. Ε τί τά'θελες; Τί να τά'κανες;

- :confused: :X

ΑΠΕΙΡΕΣ φορές μού'χε πετάξει πράγματα επειδή ΝΟΜΙΖΕ ότι μου είναι άχρηστα πια.

Πέρα απ'αυτή την κακή της συνήθεια δεν έχει όλα τα άλλα υπερβολικά χαρακτηριστικά που βλέπω να αναφέρετε για τις Ελληνίδες μάνες [ευτυχώς].

• Like 3
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω τα εχω ακομα αλλα.. οντως δεν χρειαστηκαν ποτε. Να φανταστεις ακομα και καθε τευχος που επαιρνα τοτε, ζητημα ηταν να διαβασω το εστω των 50% των αρθρων του. Μονο και μονο για τα κομματια του σκελετου και εξωσκελετου συνεχιζα να αγοραζω, αλλα φαντασου... Εχει πεταχτει στα σκουπιδια εδω και χρονια, και ακομα δεν θυμαμαι τον λογο! Κριμα, αλλα ευτυχως βρισκεις στα παιχνιδομαγαζια απειρα φωσφοριζε παζλ δεινοσαυρων και μη.

Εμενα η ελληνιδα γιαγια με εντυπωσιαζει.. ακομα και 100 κιλα να με εβλεπε παλι δεν θα ηταν ευχαριστημενη με το ποσο (λιγο) τρωω..

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα απ'αυτή την κακή της συνήθεια δεν έχει όλα τα άλλα υπερβολικά χαρακτηριστικά που βλέπω να αναφέρετε για τις Ελληνίδες μάνες [ευτυχώς].

Είσαι πάρα πολύ τυχερή, δεν φαντάζεσαι πόσο. Ξέρω αρκετές που τις παρακαλάνε όλοι να πετάξουν επιτέλους κάτι από τη σαβούρα και αρνούνται πεισματικά. Πολύ hoarding ρε παιδί μου.

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα η ελληνιδα γιαγια με εντυπωσιαζει.. ακομα και 100 κιλα να με εβλεπε παλι δεν θα ηταν ευχαριστημενη με το ποσο (λιγο) τρωω..

Awww η γιαγιούλα μου <3<3<3 θα συνεχίσει να μας μπουκώνει φαγητό με το ζόρι μέχρι να πεθάνει. Αυτή είναι η ικανοποίηση των γιαγιάδων, να βλέπουν ότι προσφέρουν στα παιδιά και στα εγγόνια τους, να βλέπουν ότι δεν τους λείπει τίποτα. Πιο έντονο αυτό όταν η γιαγιά/παπούς έχουν περάσει δύσκολα χρόνια με στερήσεις...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πριν λίγα χρόνια:

Αυτο το εκανε και η δικη μου. Βεβαια ξεσαβουρωνε περιοδικα τυπου Νιτρο, Κλικ ή Mad. Σταματησε να το κανει οταν μεσα σε αυτα που ειχε στειλει ειχε το Proficiency μου που το ειχα βαλει για σελιδοδεικτη.

Ναι πρεπει να ειμαι ο μονος τυπος που η μανα του του πεταξε το proficiency και εχει μεινει αστειο μεχρι σημερα :lol:

Κατατα κουλ ήταν παντα, ισως παιζει ρολο πως είμαι και ο μικρότερος απο 3 αδερφια :P

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο το εκανε και η δικη μου. Βεβαια ξεσαβουρωνε περιοδικα τυπου Νιτρο, Κλικ ή Mad. Σταματησε να το κανει οταν μεσα σε αυτα που ειχε στειλει ειχε το Proficiency μου που το ειχα βαλει για σελιδοδεικτη.

Ναι πρεπει να ειμαι ο μονος τυπος που η μανα του του πεταξε το proficiency και εχει μεινει αστειο μεχρι σημερα :lol:

Κατατα κουλ ήταν παντα, ισως παιζει ρολο πως είμαι και ο μικρότερος απο 3 αδερφια :P

:shock: 

εγω θα της εκανα καζουρα μαι ζωη για αυτο. Σε φαση: "τοσα λεφτα πληρωσατε να το παρω και τελικα στα σκουπιδια κατεληξε" :lol:

καλα ρε στορμ, σορυ για το οφτοπικ, δλδ τα αδερφια σου τι ηλικιες εχουν και συ εισαι ο μικροτερος; 45+;

Δημοσ.

καλα ρε στορμ, σορυ για το οφτοπικ, δλδ τα αδερφια σου τι ηλικιες εχουν και συ εισαι ο μικροτερος; 45+;

δεν έχει να λέει καλέ κι εμένα είναι 38 35 κι εγώ είμαι ...πριν από τα 30 :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

:shock:

εγω θα της εκανα καζουρα μαι ζωη για αυτο. Σε φαση: "τοσα λεφτα πληρωσατε να το παρω και τελικα στα σκουπιδια κατεληξε" :lol:

Χαχαχαχχα θα το διαβασει κανεις, θα δει και το μαλλι και θα νομίζει πως ειμαι πουρεητζεεερ ρεεεεε.

45 και 47 περίπου.

Εννοείται πως παιζει τρελη καζουρα για το θεμα του proff :lol: Βεβαια μετα απο 8 χρονια που πλερωνα για να μου το ξαναβγαλουν απο το British Council με χάλασε.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τις θαυμάζω τις Ελληνίδες μάνες και τους Έλληνες γονείς γενικά...Ούτε κούραση υπολογίζουν, ούτε προβλήματα. Πάντα εκεί, πάντα πρόθυμοι, πάντα με το μυαλό τους στο καλύτερο για σένα. Από μικρό παιδάκι, μέχρι και πιο μεγάλο "παιδί"...:)

• Like 5
Δημοσ.

-Κουστακη γτ δεν διαβάζεις? 

-Διαβάζω ρε μαμά.

-Που διαβάζεις μωρε αφού σε βλέπω δεν διαβάζεις.

-Οχουυυυ...

-Όχου κ οχου είσαι δες τον Γιωργάκη όμως σε όλα άριστα-άριστα !!

Την επόμενη μέρα...

-Μαμά  μαμά ο μπαμπας του Νίκου του πήρε μηχανάκι θα μ πάρεις κ μένα??

-Οοοοοοοααα δεν με νοιάζει τι κάνουν τα άλλα τα παιδιά, εμένα το δικό μου το παιδί με νοιάζει...

- :huh:

(Αυτό το επιφώνημα έκπληξης και αντίρρησης πως το κανουυυυν)

Ποσο αληθεια..αυτο με στιγματησε απο μικρο :P

Δημοσ.

Σαπιλα ρε φιλε!δεν ξερω αν ισχυει και σε αλλους λαους αλλα κλασικ για τα ελληνικα δεδομενα.

παντου οι ανθρωποι γενvοβολανε (+ κατοικιδια) χωρις να εχουν χαμπαριασει τις ευθυνες τους

παιζει και το helicopter parenting, σε βολεμενες κοινωνιες πιοτερο

παιζουν και οι κομπλεξικοι που θελουν να κανουν το παιδι ιδιο με την παρτη τους

παιζουν και οι χειροτεροι που θελουν sony και καλα να πραγματοποιησει ο,τι απωθημενο ειχαν οι ιδιοι στις αντιστοιχες ηλικιες

βαλε και το αγχος για το χρημα και την κοινωνικη αποδοχη

βαλε και χαζο-θειους και ηλιθιους παππουδες που μερικες φορες ψοφανε ο,τι εχει απομεινει

Ό,τι είπε ο Κόσιο, το ξέρετε κύριοι ότι υπάρχουν και ορφανοτροφεία; Και εκεί αφήνουν οι μανάδες τα παιδάκια που δεν φοράνε τα μπουφάν τους.;ρ

ενω να το μεγαλωσει μονη μια ασχετη 16χρονη (οι γονεις τις κυριως), χωρις να εχει καμμια ορεξη καλυτερα ε;

Δημοσ.

Εγώ τις θαυμάζω τις Ελληνίδες μάνες και τους Έλληνες γονείς γενικά...Ούτε κούραση υπολογίζουν, ούτε προβλήματα. Πάντα εκεί, πάντα πρόθυμοι, πάντα με το μυαλό τους στο καλύτερο για σένα. Από μικρό παιδάκι, μέχρι και πιο μεγάλο "παιδί"... :)

Μεταφέρουν όλα τα άγχη στα παιδιά τους

Κάπως έτσι βγήκε η παροιμία αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα

Δημοσ.

Μεταφέρουν όλα τα άγχη στα παιδιά τους

Κάπως έτσι βγήκε η παροιμία αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα

Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά από προσωπική εμπειρία και από τον κύκλο μου ας πούμε επιμένω σε αυτό που έγραψα :)

Δημοσ.

τα μικροτερα αδερφια συνηθως ειναι πιο ανετα, γιατι τα μεγαλυτερα ειναι αυτα που φερνουν συγκρουση/επανασταση, και τα μικρα ακολουθουν τον δρομο

Εγώ τις θαυμάζω τις Ελληνίδες μάνες και τους Έλληνες γονείς γενικά...Ούτε κούραση υπολογίζουν, ούτε προβλήματα. Πάντα εκεί, πάντα πρόθυμοι, πάντα με το μυαλό τους στο καλύτερο για σένα. Από μικρό παιδάκι, μέχρι και πιο μεγάλο "παιδί"... :)

ολη η Φυση ετσι δουλευει

το μυαλο τους ομως πολλες φορες ειναι 1-2 γενιες πισω (και αντιστοιχης νοοτροπιας) και οι χειροτεροι αυτων δεν προσαρμοζονται με την καμμια στα πιο συγχρονα δεδομενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...