darkshadow254 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια λογω καποιων δυσκολων συνθηκων αναγκαστικα να απευθυνθω στις τραπεζες για ενα δανειο 3500 ευρω για να καλυψω καποια εξοδα....οι τραπεζες οπως ηταν φυσικο μου εριξαν πορτα...οποτε απευθυνθηκα σε μια εταιρεια (το ονομα δεν το αναφερω μην εχουμε προβληματα)η οποια οπως αναφερει η σελιδα της τα γραφεια της ειναι στην αθηνα κοντα στην ομονοια...συμπληρωσα μια ονλινε φορμα και με πηραν να μου πουν οτι βαση φορολογικης δηλωσης και μισθου μπορει να εγκριθει και οτι τα μονα εξοδα που εχω ειναι 120 ευρω τα παραβολα σε τραπεζα και οτι εκεινοι κρατανε 300 ευρω απο την ολη υποθεση και το σκεφτομαι τωρα απο δευτερα να περασω απο εκει η να μεινω μακρια?το επιτοκιο παντως δεν ειναι το οτι καλυτερο για 3500 και δοση 40 το μηνα θα βγει 10χρονων αρα 4800 ααα και τα 120 τα θελουν στο χερι για το παραβολο τα αλλα 300 θα τα κρατησουν μολις εγκριθει το δανειο επιτοπου
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια λογω καποιων δυσκολων συνθηκων αναγκαστικα να απευθυνθω στις τραπεζες για ενα δανειο 3500 ευρω για να καλυψω καποια εξοδα....οι τραπεζες οπως ηταν φυσικο μου εριξαν πορτα...οποτε απευθυνθηκα σε μια εταιρεια (το ονομα δεν το αναφερω μην εχουμε προβληματα)η οποια οπως αναφερει η σελιδα της τα γραφεια της ειναι στην αθηνα κοντα στην ομονοια...συμπληρωσα μια ονλινε φορμα και με πηραν να μου πουν οτι βαση φορολογικης δηλωσης και μισθου μπορει να εγκριθει και οτι τα μονα εξοδα που εχω ειναι 120 ευρω τα παραβολα σε τραπεζα και οτι εκεινοι κρατανε 300 ευρω απο την ολη υποθεση και το σκεφτομαι τωρα απο δευτερα να περασω απο εκει η να μεινω μακρια?το επιτοκιο παντως δεν ειναι το οτι καλυτερο για 3500 και δοση 40 το μηνα θα βγει 10χρονων αρα 4800 Τα 120 τα δίνεις πριν ή μετά;
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μην ασχοληθείς είναι η γνώμη μου. 1
Silverage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μην ασχοληθείς. Ξέρω περιπτώσεις που πήραν χρήματα και μετά τους έκλασαν. Αν ξέρεις οτι βάσει εισοδήματος δεν μπορείς να πάρεις δάνειο και σου βγάλουν, συνηθως είναι με πλάγιες μεθόδους και πλαστογραφίες. 1
darkshadow254 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 τα 120 μπροστα οπως αλλωστε ζητανε και οι τραπεζες
cheaptech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα.Ο τραπεζικος διαμεσολαβιτης κανονικα δεν κρατα απο τον πελατη τιποτα,η τραπεζα του δινει περιπου και αν θυμάμαι καλα το 1.7%.Μην δωσεις καμια αμοιβη μπροστά. 1
darkshadow254 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 οποτε δευτερα που θα τον καλεσω θα τον ενημερωσω οτι δεν θα δωσω κατι μπροστα και βλεπουμε ευχαριστω
idomeneas7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορείς να τα καλύψεις με πιστωτική κάρτα?
Gtr34 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ρώτησε με ποια τράπεζα συνεργάζονται γιατί δεν νομίζω να δίνουν λεφτά από την τσέπη τους.Στην συνέχεια ρώτησε την τράπεζα αν όντως συνεργάζονται με την συγκεκριμένη εταιρία. Επίσης ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω θέμα http://www.insomnia.gr/topic/572131-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85/?hl=%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε αυτό που είπες, Πες του αν εγκριθεί το δάνειο να κρατήσει από κει την αμοιβή του και τα 120€. Λογικά δεν θα δεχτεί
darkshadow254 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ρώτησε με ποια τράπεζα συνεργάζονται γιατί δεν νομίζω να δίνουν λεφτά από την τσέπη τους.Στην συνέχεια ρώτησε την τράπεζα αν όντως συνεργάζονται με την συγκεκριμένη εταιρία. Επίσης ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω θέμα http://www.insomnia.gr/topic/572131-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85/?hl=%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF ρε στην συγκεκριμενη εταιρεια εχω κανει και εγω αιτηση.....
Pa0ki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 ρε στην συγκεκριμενη εταιρεια εχω κανει και εγω αιτηση..... Oπότε ξέρεις τι θα πάρεις
_chris_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 προσωπικά δε θα το έκανα αλλά άλλες οι ανάγκες οι δικές μου κι άλλες οι δικές σου. τώρα αν είναι τόοοοοοσο σημαντικό, τι να πω. εσύ ξέρεις. από εκεί και πέρα, θες να πάρεις δάνειο, δε σου δίνει κανείς. κατάφερες να βρεις έναν τρόπο όμως. πιστεύεις ότι θα σου παρέχουν μια υπηρεσία που δε μπορείς να βρεις πουθενά με τους ίδιους όρους των τραπεζών; εννοείται ότι θα ζητήσει λεφτά μπροστά κι εννοείται ότι θα πληρώσεις περισσότερα. κι εγώ αν ήταν να δανείσω λεφτά σε κάποιον τώρα θα τσιμπούσα λίγο
epp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 ρε στην συγκεκριμενη εταιρεια εχω κανει και εγω αιτηση..... ρε φιλε δηλαδη τι αλλο θες να διαβασεις για να καταλαβεις οτι ειναι απατη? 1
dacourt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλαξε ο Μανωλιός(τοκογλύφοι) και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... αν θέλεις να μπλέξεις πήγαινε και πάρε τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα