manolhs xanioths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Θέλω νά καταθέσω τήν εμπειρία μου για να προσέχουν οι επώμενοι.Είδα στο site Finanz group (Δάνεια για ολους).Κατόπιν συνενόησις έστειλα 220 ευρώ για εξέταση αιτήματος,σε λίγο διάστημα μου ζήτησε ασφάλεια δανείου 440 ευρώ που του έστειλα,μετά σταδειακά μου πήρε 2700 ευρώ (γρηγορόσημα για την τράπεζα).Εχω τις αποδείξης αποστολής χρημάτων.Εκτοτε 18 μήνες τώρα περιμένω για εκταμίευση.Δεν λέει δεν πέρνεις δάνειο,αλλά ούτε θα πάρεις.Ευχαριστώ.
shine Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Που να βρω κι εγώ έναν τέτοιον; Ζουν ανάμεσα μας (και δεν είναι λίγοι) 1
MikeJ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πήραν αυτοί μάλλον δάνειο από σένα τελικά....Μόνο που δεν θα στα επιστρέψουν... 4
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Στην σελιδα τους βλεπω εχουν διευθυνσεις-τηλεφωνα....δεχονται κοινο με τηλεφωνικο ραντεβου.... Παρε τηλεφωνο,δηλωσε ενδιαφερον με αλλο ονομα και οταν σε δεχτουν ....ριχτα τους...
michael92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πρέπει να είσαι πολύ ***** για να πληρώσεις για να πάρεις δάνειο. 4
insomnia888 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τώρα τί να σχολιάσει κανείς? Στον εισαγγελέα γρήγορα. Σε κατακλεψανε
Unabomber Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Θέλω νά καταθέσω τήν εμπειρία μου για να προσέχουν οι επώμενοι.Είδα στο site Finanz group (Δάνεια για ολους).Κατόπιν συνενόησις έστειλα 220 ευρώ για εξέταση αιτήματος,σε λίγο διάστημα μου ζήτησε ασφάλεια δανείου 440 ευρώ που του έστειλα,μετά σταδειακά μου πήρε 2700 ευρώ (γρηγορόσημα για την τράπεζα).Εχω τις αποδείξης αποστολής χρημάτων.Εκτοτε 18 μήνες τώρα περιμένω για εκταμίευση.Δεν λέει δεν πέρνεις δάνειο,αλλά ούτε θα πάρεις.Ευχαριστώ. 2
Silverage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τι στο καλό είναι τα γρηγορόσημα; Στα φάγανε. Συνήθως αυτοί οι τύποι βγάζουνε πλαστά δικαιολογητικά και μετά, παίρνουνε μερίδιο απο το δάνειο. Στη δικιά σου περίπτωση δεν καταφέρανε να στο βγάλουν και είπαν να στα αρπάξουν αλλιώς. 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Συγχαρητηρια!Κερδισες το βραβειο του μεγαλυτερου κοροιδου. Μολις πεταξες 3.360€.Ακου δανειο απο site... Θα χρειαστεις και αλλα χρηματα για δικηγορο για να παρεις πισω αυτα που εδωσες(και αν τα παρεις).Οποτε στο τελος παιζει να βγεις χαμενος ακομα πιο πολυ.
insomnia888 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Συγχαρητηρια!Κερδισες το βραβειο του μεγαλυτερου κοροιδου. Μολις πεταξες 3.360€.Ακου δανειο απο site... Θα χρειαστεις και αλλα χρηματα για δικηγορο για να παρεις πισω αυτα που εδωσες(και αν τα παρεις).Οποτε στο τελος παιζει να βγεις χαμενος ακομα πιο πολυ. πριν ξοδέψει και άλλα λεφτά μπορεί να κάνει καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή αλλά και στο τραπεζικό διαμεσολαβητή. Μου κάνει εντύπωση πάντως που άρχισε να προβληματίζεται μετά από 18 μήνες οτι πλήρωσε πάνω από 3 χιλιάρικα για ένα προιον που δεν παρέλαβε ποτέ, άρα το όλο θέμα μου ψιλοφαίνεται μούφα. Βάζει και το όνομα εταιρείας, μπορεί να είναι πρώην δυσαρεστημένος υπάλληλος
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κάτι άλλο παίζεται μάλλον. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει domain σε .gr , τα τηλέφωνα της όμως είναι VOIP.... (αναζήτηση από το site της ΕΕΤΤ) Έχει βάλει Logos τραπεζών μέσα στο site οπότε λογικά θα έχει κάποιου είδους συνεργασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα