Flaoutistas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν είστε στεναχωρημένοι τι κάνετε; Δεν εννοώ όταν έχει συμβεί κάτι άσχημο.. τα συνηθισμένα.. όταν δεν έχετε κέφια.. είστε λίγο στις μαύρες σας.. εγώ προσωπικά ή παίζω φλάουτο ή κάνω γυμναστική ή μιλάω με φίλους.. αλλά αν είναι αργά δε μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά..
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Γράφω τις όποιες σκέψεις μου, κοινώς βγάζω τα εσώψυχα μου στο χαρτί Βλέπω αστεία βίντεο μπας και νιώσω καλύτερα Λιώνω στο 9gag Repeat 1
Apoll Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μπύρες και μερικά τηλέφωνα για "επισκέψη" στο σπίτι, από επαγγελματίες του "είδους". Μαζί μας δεν πέρνουμε τίποτα, οπότε όλα YOLO και δεν αξίζει να στεναχωριέται κανείς για τίποτα ακόμα και αν είναι η υγεία του. 2
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μπύρες και μερικά τηλέφωνα για "επισκέψη" στο σπίτι, από επαγγελματίες του "είδους". Μαζί μας δεν πέρνουμε τίποτα, οπότε όλα YOLO και δεν αξίζει να στεναχωριέται κανείς για τίποτα ακόμα και αν είναι η υγεία του. Για το τελευταίο... σοβαρά τώρα? 1
thant Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ προσωπικά ή παίζω φλάουτο ή κάνω γυμναστική ή μιλάω με φίλους.. αλλά αν είναι αργά δε μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά.. Αν ειναι αργά παίξε το άλλο "φλάουτο"!!! Επιστήμονες λένε ότι διώχνει το άγχος και την στεναχώρια..
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 παίζω φλάουτο Flaoutistas the psolistas; 3
Big Boss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 videogames ή μουσική ή και τα 2 μαζί. 1
Apoll Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Για το τελευταίο... σοβαρά τώρα? Ναι. Είτε θα υπάρχουν θεραπείες είτε πας καρφί για τον τάφο/αποτεφρωτήρα. Το να καταστρέψεις την πνευματική σου υγεία σχετικά είναι παράλογο, και στις δύο περιπτώσεις μειώνει την ποιότητα ζωής ΣΟΥ.
manzah80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν πολλα πολλα χρονια εμαθα να μετατρεπω την στεναχωρια σε θυμο.Δεν ειναι ιδιαιτερα υγιες σαν αποτελεσμα αλλα την δουλεια του την κανει.
Valerie_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ασχολούμαι με τον σκύλο ή με το κηπάκι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα