zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθώ να κοιμηθώ, αν τα καταφέρω μου περνάνε άγχη και στενοχώριες...
deesnider Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν στενοχωριέμαι Zbutsam! Fixed... 1
johnbond Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα η στεναχώρια προέρχεται απο γυναίκα απλά δεν παλεύεται...
Gtr34 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα η στεναχώρια προέρχεται απο γυναίκα απλά δεν παλεύεται... Στην υγεία της επόμενης 2
manzah80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα η στεναχώρια προέρχεται απο γυναίκα απλά δεν παλεύεται... Ναι μεχρι να μεγαλωσεις και να καταλαβεις οτι η μονη γυναικα για την οποια αξιζει να στεναχωρηθεις ειναι η μανα και η αδερφη σου αν εχεις.Απλα μην πιστευεις λεξη απο οτι σου λενε και θα εισαι οκ.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι μεχρι να μεγαλωσεις και να καταλαβεις οτι η μονη γυναικα για την οποια αξιζει να στεναχωρηθεις ειναι η μανα και η αδερφη σου αν εχεις.Απλα μην πιστευεις λεξη απο οτι σου λενε και θα εισαι οκ. Το ψιλοισοπέδωσες... 1
manzah80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εκεινη την στιγμη που στα λεει τα ενοει ενοω μην το παιρνεις και δεδομενο οπως ειναι η μανα και η αδερφη σου πχ. 1
johnbond Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ε εντάξει,δεν είπα οτι θα πεθάνουμε κιόλας, αλλά όπως και να χει όταν μαλώσεις ή χωρίσεις με κάποια που αγαπάς οι πρώτες ώρες και μέρες είναι δύσκολες. Στα λόγια έχω δει πολλούς να λένε οτι δε νοιάζονται αλλά....
manzah80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχας εγω σταματαγα να τρωω κλεινομουν μεσα θρηνουσα στην κυριολεξια δεν μιλαγα σε απολυτως κανεναν προσπαθουσα να βρω τι εκανα λαθος και με παρατησε και κατηγορουσα για ολα τον εαυτο μου.Μερικες φορες πηγανε να με πλακωσουν και τα βαρη να σκοτωθω απο την τοσο κακη ψυχολογια.Ε μολις πηρα μια δυο φορες την κρυαδα τα περναω ευκολα σχετικα αφου ξερω απο την αρχη οτι θα με χωρισει στα αρχιδια μου κιολας. μαμάκιας spotted Μπα.Απλα οταν περασα κατι πολυ πολυ δυσκολο που με εκανε να ξεπερασω τα ορια μου οι μονοι που μεινανε διπλα μου ηταν δυο φιλοι μου η μανα μου και η αδερφη μου.Ε πλεον κανω πραγματα μονο γιαυτους και θα συνεχισω ετσι. 2
Valerie_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 άλλος το ρίχνει έξω κι άλλος κλείνεται μέσα.άλλος πίνει και κλαίει κι άλλος δεν μιλάει σε άνθρωπο. λίγοι είναι οι τυχεροί που είναι τέρμα αναίσθητοι.
manzah80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ε δεν το λες και ευτυχια αν δεν βιωνεις θλιψη δεν θα εκτιμησεις τοσο την χαρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα