Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα τα μηνύματα σας κάποια ηταν εμψυχωτικά κάποια όχι τοσο . Αλλα δεν επηρεάζομαι ...θα προσπαθήσω να το ζήσω και όσο πάει. 

Θα το παίξω κορώνα γράμματα ...  Ετσι κι αλλιώς δεν έχω να χάσω κατι . Εμπιστοσύνη να υπάρχει , αμοιβαίες υποχωρήσεις . Ετσι κι αλλιώς η απόσταση που έχουμε δεν είναι  μεγάλη . Μόνο 2 ώρες με κτελ .

τζογαδορικη νοοτροπια. Καλα κανεις, εγω ξερω 996 ατομα που εχουν πλουτισει απο το ΚΙΝΟ

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είδα τα μηνύματα σας κάποια ηταν εμψυχωτικά κάποια όχι τοσο . Αλλα δεν επηρεάζομαι ...θα προσπαθήσω να το ζήσω και όσο πάει. 

Θα το παίξω κορώνα γράμματα ...  Ετσι κι αλλιώς δεν έχω να χάσω κατι . Εμπιστοσύνη να υπάρχει , αμοιβαίες υποχωρήσεις . Ετσι κι αλλιώς η απόσταση που έχουμε δεν είναι  μεγάλη . Μόνο 2 ώρες με κτελ .

Δηλ 1 ωρα και κατι με το αμαξι,δηλ  σαν να λεμε  απο το κεντρο της Αθηνας μεχρι τον Ωροπο(βασω Ωροπο γιατι παω συχνα και ξερω οτι θελει τοση ωρα) ασε καλυτερα χωρισε και βρες καμια πιο κοντα,μην σε φαει  το περα δωθε με το κτελ...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί κι ας είμαι κυνικός επειδή βαριέμαι να διαβάζω τα μελιστάλαχτα. Το μόνο καλό στις σχέσεις εξ αποστάσεως είναι ότι και τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται κάνουν σεξ. Στέγνα κ ωμά. Γνώμη μου; Μη μπλέκεις καν. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί κι ας είμαι κυνικός επειδή βαριέμαι να διαβάζω τα μελιστάλαχτα. Το μόνο καλό στις σχέσεις εξ αποστάσεως είναι ότι και τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται κάνουν σεξ. Στέγνα κ ωμά. Γνώμη μου; Μη μπλέκεις καν. 

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι κι αλλιώς η απόσταση που έχουμε δεν είναι  μεγάλη . Μόνο 2 ώρες με κτελ .

Σιγά την απόσταση, με κίνηση τόσο κάνεις για 15 χιλιόμετρα μέσα στην Αθήνα. 

• Like 3
Δημοσ.

με ειχε τυχει ενα παιδι στο στρατο ,που τα ειχε με μια ιταλιδα την οποια γνωρισε στην ροδο.εβαζε  10 ευρω καρτα για να στειλει 5 μνμ προς ιταλια.ειχε καταστρεψει τηυν οικογενεια του.τελικα τον παρατησε αργοτερα

• Like 1
Δημοσ.

με ειχε τυχει ενα παιδι στο στρατο ,που τα ειχε με μια ιταλιδα την οποια γνωρισε στην ροδο.εβαζε  10 ευρω καρτα για να στειλει 5 μνμ προς ιταλια.ειχε καταστρεψει τηυν οικογενεια του.τελικα τον παρατησε αργοτερα

That escalated quickly....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...