Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είδα τα μηνύματα σας κάποια ηταν εμψυχωτικά κάποια όχι τοσο . Αλλα δεν επηρεάζομαι ...θα προσπαθήσω να το ζήσω και όσο πάει. Θα το παίξω κορώνα γράμματα ... Ετσι κι αλλιώς δεν έχω να χάσω κατι . Εμπιστοσύνη να υπάρχει , αμοιβαίες υποχωρήσεις . Ετσι κι αλλιώς η απόσταση που έχουμε δεν είναι μεγάλη . Μόνο 2 ώρες με κτελ . τζογαδορικη νοοτροπια. Καλα κανεις, εγω ξερω 996 ατομα που εχουν πλουτισει απο το ΚΙΝΟ
D4rkshadow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είδα τα μηνύματα σας κάποια ηταν εμψυχωτικά κάποια όχι τοσο . Αλλα δεν επηρεάζομαι ...θα προσπαθήσω να το ζήσω και όσο πάει. Θα το παίξω κορώνα γράμματα ... Ετσι κι αλλιώς δεν έχω να χάσω κατι . Εμπιστοσύνη να υπάρχει , αμοιβαίες υποχωρήσεις . Ετσι κι αλλιώς η απόσταση που έχουμε δεν είναι μεγάλη . Μόνο 2 ώρες με κτελ . Δηλ 1 ωρα και κατι με το αμαξι,δηλ σαν να λεμε απο το κεντρο της Αθηνας μεχρι τον Ωροπο(βασω Ωροπο γιατι παω συχνα και ξερω οτι θελει τοση ωρα) ασε καλυτερα χωρισε και βρες καμια πιο κοντα,μην σε φαει το περα δωθε με το κτελ...
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αν εχει πολλες στροφες ο δρομος παρε supermoto
Daemonos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σχέση εξ αποστάσεως = Σχέση απο τα Lidl 4
De@th L0rd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί κι ας είμαι κυνικός επειδή βαριέμαι να διαβάζω τα μελιστάλαχτα. Το μόνο καλό στις σχέσεις εξ αποστάσεως είναι ότι και τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται κάνουν σεξ. Στέγνα κ ωμά. Γνώμη μου; Μη μπλέκεις καν. 2
thomasG4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί κι ας είμαι κυνικός επειδή βαριέμαι να διαβάζω τα μελιστάλαχτα. Το μόνο καλό στις σχέσεις εξ αποστάσεως είναι ότι και τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται κάνουν σεξ. Στέγνα κ ωμά. Γνώμη μου; Μη μπλέκεις καν. 1
Razor_7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 μαζι τα τρωμε.τα πολιτικά όμως απαγορεύονται. 1
NickTG Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 λετε για καθημερινο σεξ και σας ερωτω, ανεργοι ειστε ή φοιτητες; την κουραση που την βαζετε; Μάλλον γερασες! 3
_hopelesscase_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 συμφωνώ ότι το σεξ ξεκουράζει και η σχέση εξ αποστάσεως κουράζει επόμενο θρεντ παρακαλώ
idomeneas7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι κι αλλιώς η απόσταση που έχουμε δεν είναι μεγάλη . Μόνο 2 ώρες με κτελ . Σιγά την απόσταση, με κίνηση τόσο κάνεις για 15 χιλιόμετρα μέσα στην Αθήνα. 3
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 2 ώρες δεν είναι σχέση εξ αποστάσεως, Μαρούσι-Γλυφάδα 9 το πρωί είναι. 7
athlios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 2 ώρες δεν είναι σχέση εξ αποστάσεως, Μαρούσι-Γλυφάδα 9 το πρωί είναι. να τον ακούτε! 1
vrwmiaris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 με ειχε τυχει ενα παιδι στο στρατο ,που τα ειχε με μια ιταλιδα την οποια γνωρισε στην ροδο.εβαζε 10 ευρω καρτα για να στειλει 5 μνμ προς ιταλια.ειχε καταστρεψει τηυν οικογενεια του.τελικα τον παρατησε αργοτερα 1
epp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 με ειχε τυχει ενα παιδι στο στρατο ,που τα ειχε με μια ιταλιδα την οποια γνωρισε στην ροδο.εβαζε 10 ευρω καρτα για να στειλει 5 μνμ προς ιταλια.ειχε καταστρεψει τηυν οικογενεια του.τελικα τον παρατησε αργοτερα That escalated quickly.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα