Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μια ερώτηση,

επειδη οδηγάω 2 αυτοκίνητα (1 προσωπικο , 1 εταιρικό) και συχνα ξεχνάω το δίπλωμα μου καθώς είναι το παλιο το μεγάλο..Γνωρίζει κανείς εάν κουβαλάω μαζί μου φωτοτυπία του διπλώματος επικυρωμένη απο ΚΕΠ ισχύει ή υπάρχει πρόβλημα σε περιπτωση ελέγχου??

ευχαριστώ

Δημοσ.

Το πρωτότυπο πρέπει να έχεις μαζί αλλιώς τρως κλήση που είναι 20 ευρώ

Τουλάχιστον αυτό γνωρίζω εγώ, την έχω αρπάξει με φωτοτυπία.

Δημοσ.

Για έγγραφα του δημοσίου δεν ισχύει πια η επικύρωση. Η φωτοτυπία αρκεί. Μόνο για ξένα έγγραφα χρειάζεται και γενικά άμα έχει  να κάνει για διαφορετικές χώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια επικύρωση βρε παιδιά, πρωτότυπα μαζί πάντα, δεν πάτε σε δημόσια υπηρεσία, έλεγχος τροχαίας είναι. Οι δημόσιες υπηρεσίες δεν θέλουν πλέον επικύρωση και ισχύουν και τα φωτοαντίγραφα γιατί πολύ απλά κάνουν δειγματοληπτικό έλεγχο σε αυτά κατά καιρούς. Ο αστυνομικός στον δρόμο φυσικά και δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, χρειάζονται πρωτότυπα!

Δημοσ.

Καπου ακουσα οτι οσοι εχουν τα παλια διπλωματα πρεπει να πανε να τα αντικαταστησουν με τα καινουρια παρολαυτα μην το δενεις και κομπο....Γενικα ομως νομιζω γινεται να πας στην αρμοδια υπηρεσια και να στο αλλαξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μια ερώτηση,

επειδη οδηγάω 2 αυτοκίνητα (1 προσωπικο , 1 εταιρικό) και συχνα ξεχνάω το δίπλωμα μου καθώς είναι το παλιο το μεγάλο..Γνωρίζει κανείς εάν κουβαλάω μαζί μου φωτοτυπία του διπλώματος επικυρωμένη απο ΚΕΠ ισχύει ή υπάρχει πρόβλημα σε περιπτωση ελέγχου??

ευχαριστώ

Αλλαξε το με καινουριο και βαλ'το στο πορτοφολι σου. Το πιο σιγουρο

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μια ερώτηση,

ευχαριστώ

Τράβα αντικατέστησέ το με την κάρτα, και βάλτη στο πορτοφόλι, όπως κάνουμε όλοι μας (και στην Αγγλία)....

Και το χρησιμοποιούμε και ως ID εδώ επίσης, αντί για ταυτότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...