Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι επιχειρησεις και οι ελευθεροι επαγγελματιες έχουν σταθερούς πελάτες τους δημοσιους υπαλληλους αμα στειλουν και αυτους θα πέσει μεγαλυτερη πεινα. Και δεν λυπαμαι τον ελευθερο επαγγελματια που τοσα χρονια δεν εκοβε αποδειξεις και τωρα λέει για τους δημοσιους υπαλληλους. Να κοιταξει την πάρτη του πρώτα που δεν ηταν ουτε αυτος σωστος.

Ενας δημοσιος υπάλληλος σε μετάθεση στην επαρχια ουτε που φανταζεσαι τι λεφτά αφηνει στην εγχωρια αγορά.

Δεν υπαρχει καμια ελπιδα τελικα.

• Like 11
Δημοσ.

Ένας γνωστος μου δημοσιος υπάλληλος ο οποιος μετατέθηκε με το που έσκασε μυτη στη νέα επαρχια μονο μεσα σε ενα μήνα τους ακουμπησε 2000 ευρώ. Πλακα μας κάνεις τωρα? ασε τη θεωρια κοιτα στη πραξη τι γινεται. Κρά εκαναν οι ντοπιοι να νοικιάσουν σπιτι σε δημοσιο υπάλληλο κατα τα αλλα "Ταιζουμε τους αχρηστους" :P τα λεφτά επιστρέφουνε πισω στην οικονομια τι δεν υπαρχει καμια ελπιδα τελικά? αμα ειχες μαγαζάκι και σου ακουμπουσε ο αλλος ξαφνικά 4 κατοστάρικα για εγκατασταση και ηλεκτρικες συσκευες θα έλεγες τα ιδια? σα σωτηρα θα τον εβλεπες που ηρθε να σου καλύψει τρυπες.

Δημοσ.

Μια ενσταση οσον αφορα τα νοσοκομεια..εκει δεν προκειται για "δημοσιουπαλληλικι". Εκει υπερβαινεις τον εαυτο σου,δεν καθεσαι στην καρεκλιτσα να κανεις μανικιουρ που λεει ο λογος(εκτος αν μιλαμε για τους καρεκλοκενταυρους στις διοικητικες θεσεις).Οι συνθηκες στα νοσοκομεια ηταν παντα χαλια και πριν τα μνημονια.

Κατα τα αλλα κανεις δεν τον εβαλε στην γωνια τον ts , απλα θεσεις πλεον δεν βγαινουν και δη μονιμες και αυτο το σκεπτικο του να βολευτω.. επειδη μονο εναν τροπο εχει το βολεμα και αυτος ακουει στο ονομα βυσμα καπου εκει πεθαινει και η αξιοκρατια.

Είσαι σε δημόσιο νοσοκομείο ? Και δεν αναφέρομαι μόνο σε διοικητικές θέσεις,επειδή εργάζομαι 2 χρόνια σε δημόσιο νοσοκομείο και από όραση είμαι μια χαρά ας το αφήσουμε εδώ το θέμα και μην αναγκαστώ να γράψω παραπάνω λεπτομέρειες.

• Like 2
Δημοσ.

Το χω πει εδω και καιρο, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον ειναι απλα θεμα χρονου.

gg Ελλαδα..

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια οσοι κράζετε τους δημοσιους υπαλληλους ελπιζω να μην έχετε ουτε εναν δημοσιο στην οικογενεια έτσι? να τα λεμε κ αυτα γιατι στην ελλαδα ειμαστε πολυ του κράζω κατι αλλα απο πισω κανω τα ιδια και χειροτερα.Ολοι κάνουν τους παντογνωστες και τους αλανθαστους. Ναι για αυτο βεβαια δεν υπάρχει καμια ελπιδα. Αμα δεν σταματησει το κουτσομπολιο και να κυνηγάει ο ενας τον άλλον αντι να κοιτάξει τη δουλεια του.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα να δείς φάση, που ο (υπέρ του δέοντος ) ακριβοπληρωμένος ΔΥ θα χαρακτηριστεί ο αφανής ήρωας που single handed, στηρίζει την ημιθανή Ελληνική οικονομία... 

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ σκεφτόμουν να πιάσω το τζόκερ! Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; :P

Απλά στηρίξου πάνω μου. Νumbers are my business.. and business is good!  Σε περίπτωση που αποτύχω (που δεν το νομίζω) πάντα υπάρχει και η ασφαλής εναλλακτική του γκουρού της αριθμομαντείας Αnorymous.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω αυτήν την επίθεση.Η ανεργία όπως είπα και προηγουμένως έχει φτάσει κοντά στο 40-50% και βλέπω απόφοιτους πανεπιστημίου να μοιράζουν φυλλάδια για να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι.Είναι λογικό να θέλω να εξασφαλίσω το μέλλον μου και να μην γίνω και εγώ ένας ακόμα...

Όσο για αυτούς που έχουν μάθει να ρίχνουν την κατάντια της χώρας μας στους Δημοσίους υπαλλήλους ας κυνηγήσουν κανα Διευθυντή Τράπεζας και μεγαλό εργοδότες που πίνουν το αίμα των εργαζομένων και κλέβουν από το κράτος χρόνια τώρα και ας αφήσουν τους εργαζόμενους που δουλεύουν για 800€ το μήνα με το μοναδικό προνόμιο την μονιμότητα.

DDevil σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

• Like 4
Δημοσ.

Ένας γνωστος μου δημοσιος υπάλληλος ο οποιος μετατέθηκε με το που έσκασε μυτη στη νέα επαρχια μονο μεσα σε ενα μήνα τους ακουμπησε 2000 ευρώ. Πλακα μας κάνεις τωρα? ασε τη θεωρια κοιτα στη πραξη τι γινεται. Κρά εκαναν οι ντοπιοι να νοικιάσουν σπιτι σε δημοσιο υπάλληλο κατα τα αλλα "Ταιζουμε τους αχρηστους" :P τα λεφτά επιστρέφουνε πισω στην οικονομια τι δεν υπαρχει καμια ελπιδα τελικά? αμα ειχες μαγαζάκι και σου ακουμπουσε ο αλλος ξαφνικά 4 κατοστάρικα για εγκατασταση και ηλεκτρικες συσκευες θα έλεγες τα ιδια? σα σωτηρα θα τον εβλεπες που ηρθε να σου καλύψει τρυπες.

Αν ηξερες πως δουλευει η οικονομια δεν θα ειχες αυτο το σκεπτικο.......γι'αυτο αναφερω οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια οσοι κράζετε τους δημοσιους υπαλληλους ελπιζω να μην έχετε ουτε εναν δημοσιο στην οικογενεια έτσι? να τα λεμε κ αυτα γιατι στην ελλαδα ειμαστε πολυ του κράζω κατι αλλα απο πισω κανω τα ιδια και χειροτερα.Ολοι κάνουν τους παντογνωστες και τους αλανθαστους. Ναι για αυτο βεβαια δεν υπάρχει καμια ελπιδα. Αμα δεν σταματησει το κουτσομπολιο και να κυνηγάει ο ενας τον άλλον αντι να κοιτάξει τη δουλεια του.

Εντάξει είσαι Δ.Υ. και σε θίξαμε , μην μας πρήζεις με τις θεωρίες και μην μας κάνεις μαθήματα.

Και μιλάμε για Δημόσιο Υπάλληλο σε γραφείο που δεν κινδυνεύει η ζωή του,μην μπερδεύεις αυτούς τους υπάλληλους με τον Αστυνομικό και τον Πυροσβέστη,έλεος.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι σε δημόσιο νοσοκομείο ? Και δεν αναφέρομαι μόνο σε διοικητικές θέσεις,επειδή εργάζομαι 2 χρόνια σε δημόσιο νοσοκομείο και από όραση είμαι μια χαρά ας το αφήσουμε εδώ το θέμα και μην αναγκαστώ να γράψω παραπάνω λεπτομέρειες.

Το εχω υπηρετησει 3 χρονια με συμβασεις. Σε ποιους αναφερεσαι?Στο νοσηλευτικο που η αναλογια ειναι ενας νοσηλευτης προς 35-40 ασθενεις?Στο ιατρικο και ειδικοτερα στους ειδικευομενους που πληρωνονται λιγοτερα απο τον νοσηλευτη και τους βγαινει η πιστη λογω ελλειψεων?Που ακριβως αναφερεσαι γιατι και εμενα οι αισθησεις μου καλα λειτουργουν (για την ωρα).

Δημοσ.

Αν ηξερες πως δουλευει η οικονομια δεν θα ειχες αυτο το σκεπτικο.......γι'αυτο αναφερω οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα.

Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν ξέρω εγω πως δουλευει η οικονομια αλλα το οτι η εμπαθεια που έχετε ορισμένοι και η ξερολιά δεν σας αφήνει να δειτε τι συμβαινει στην πραγματικοτητα. Δεν ειμαι οικονομολογος αλλα η οικονομια κινειται αμα υπάρχει χρημα να κυκλοφορει οταν ένας ανθρωπος ειναι άνεργος θα περιορισει τις δαπάνες του και ως εκ τουτου η επιχειρηση που τον περιμένει σαν πελάτη θα έχει απωλειες αντε να πληρώσει μετα προμηθευτες και τράπεζα τις υποχρεώσεις της δηλαδη ή ακομα και τους υπαλληλους που έχει μέσα.

Εντάξει είσαι Δ.Υ. και σε θίξαμε , μην μας πρήζεις με τις θεωρίες και μην μας κάνεις μαθήματα.

Και μιλάμε για Δημόσιο Υπάλληλο σε γραφείο που δεν κινδυνεύει η ζωή του,μην μπερδεύεις αυτούς τους υπάλληλους με τον Αστυνομικό και τον Πυροσβέστη,έλεος.

Εσυ δουλευεις 2 χρονια σε δημοσιο νοσοκομειο εγω ειμαι ο δημοσιος υπάλληλος? οτι να ναι

Το εχω υπηρετησει 3 χρονια με συμβασεις. Σε ποιους αναφερεσαι?Στο νοσηλευτικο που η αναλογια ειναι ενας νοσηλευτης προς 35-40 ασθενεις?Στο ιατρικο και ειδικοτερα στους ειδικευομενους που πληρωνονται λιγοτερα απο τον νοσηλευτη και τους βγαινει η πιστη λογω ελλειψεων?Που ακριβως αναφερεσαι γιατι και εμενα οι αισθησεις μου καλα λειτουργουν (για την ωρα).

Δεν μπορει να γινει διάλογος καταρχην οταν κάποιοι δεν έχουν μαθει να σέβονται ο φιλος έχει μπει με ειρωνικη διάθεση οπως και αλλοι 2-3 και νομιζουν οτι τα ξέρουν ολα. Ολους πρέπει να τους σεβομαστε που παρέχουν εργασια το αν αυτοι δεν σέβονται τη θέση τους στο δημοσιο και κοπροσκυλιάζουν ειναι θέμα ελεγχου που δεν γινεται.

• Like 3
Δημοσ.

Νοσοκόμους/τραυματιοφορείς , υπάλληλους στα ταμεία,10 πληρώνονται 2 δουλεύουν,διάλειμμα ανά 10 λεπτά επειδή γύρισε από διημέρακι Σ/Κ και είναι δεύτερα ε είναι κουρασμένος όσο να'ναι.

Δεν αναφέρομαι σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό,αυτούς τους σέβομαι και τους εκτιμώ,βλέπω τι αντιμετωπίζουν καθημερινά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα το οτι στο δημοσιο ειναι 10 και δουλευουν οι 5 αυτο δεν ειναι ψέμμα έχει αρκετους τεμπέληδες αλλα αυτο ειναι θέμα ελεγχου που δε γινεται.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το σκεπτικό για την Ελλάδα. Οι καλύτεροι καταναλωτές του ιδιωτικού τομέα ήταν και πιστεύω είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί δεν αγχώνονται αν θα απολυθούνε και δεν θα έχουν μισθό. Γνωστός μας με κατάστημα ενδυμάτων στην Ερμού παλιά μας έλεγε πόσα χρήματα έβγαζε από διάφορες κυρίες του ΥΠΟΙΚ που περνούσαν και ψώνιζαν από εκεί, Άλλος γνωστός μας που παλιά έβγαζε 3000ευρώ τον περίμεναν πως και πως στα περίπτερα και τα ψηλικατζίδικα της περιοχής που τον γνώριζαν για να κάνει τις αγορές του. Να μην μιλήσω και για το κλασσικό με τις μίζες τους διαγωνισμούς του δημοσίου με τις μεγάλες παραγγελίες του κράτους προς ιδιωτικές επιχειρήσεις συμφέροντα και πάει λέγοντας. Υγιές φαινόμενο δεν ξέρω αν θα το έλεγα, μάλλον οχι αλλά είναι μια πραγματικότητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...