Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ δεν κατάλαβες μαλλον τι ακριβώς έγραψα....να στο πω πιο απλά οι μίζες, τα εξοπλιστικά, οι στημένοι διαγωνισμοί, τα δομημένα ομόλογα, το χρηματιστήριο, η υπέρ κοστολόγηση έργων, τα εργα φαντάσματα και ολα αυτα τα ωραία έριξαν εξω το κρατος παραπάνω σου λεω 3 περιπτώσεις που διέγραψαν κοντα 5 δις σε νόμιμα πρόστιμα απο 4 ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρίες σε μενα δεν μου διέγραψε ποτε κανεις τπτ αντίθετα μου μεγάλωνε το πρόστιμο όσο δεν το πλήρωνα...

Ποιος παίρνει το λαδακι αγόρι μου?

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα τελευταία 50 30 χρονια στο δημοσιο έμπαιναν ολοι οι ανικανοι να εργαστουν στον ιδιωτικό τομεα  

τους οποιους βεβαια διοριζαν κατα χιλλιαδες  συγκεκριμενοι βουλευτες με τα γνωστα  αποτελεσματα για τους μεν βουλευτες την διμιουργια τζακιων και για τον δημοσιο τομεα την ανικανοτητα που τον διακρινει

Το αποτέλεσμα των παραπανω πρακτικων εφερε την χωρα μας στο σημειο που βρισκετε σημερα   

Η μεταπολίτευση έφαγε τα σκατά,πριν από το 1974 όσο και να σας φαίνεται περίεργο κανένας δεν ήθελε να μπει στο Δημόσιο διότι και δουλειές υπήρχαν και πλήρωναν καλά,αντίθετα με το Δημόσιο. Ακόμη και η Χούντα έβαζε τους δικούς της με ποσόστωση επί ενός λογικού αριθμού και όχι ατάκτως.

Βέβαια και ο ιδιωτικός τομέας ήταν και είναι κρατικοδίαιτος στην Ελλάδα,τρομερά θαλασσοδάνεια έχουν δοθεί σε γνωστούς "επενδυτές" και απίστευτες λαμογιές έχουν γίνει με το δημόσιο χρήμα από τους ίδιους και τους ίδιους "φτωχοδιαβόλους" ιδιώτες(ακόμη και μικρότερους από τα γνωστά θηρία).Αυτοί οι ίδιοι που μέσω των ΜΜΕ βρίζουν τους δημόσιους υπαλλήλους ως την μεγάλη ελληνική πληγή.

Φυσικά μεγάλο μέρος των υπολοίπων ιδιωτών έκανε μικρότερες λαμογιές όταν μπορούσε,αλλά εκεί είπαμε δεν πειράζει διότι δεν μπορούμε να βρίσουμε τους ΔΥ.

Για αυτό αφήστε το γνωστό ποίημα ότι οι δημόσιοι έριξαν το κράτος, όλοι έφαγαν(και τρώνε) από τα χρήματα και το Δημόσιο είναι απλά το εμφανέστερο παράδειγμα και ο εύκολος στόχος για να κουνήσετε το δάκτυλο.

Κανένας δεν τολμάει να τα βάλει με τους μεγαλοκαρχαρίες που έχουν διαλύσει πραγματικά το κράτος,όπως τα τσοντοκάναλα που χρωστάνε το λιγότερο εκατοντάδες εκατομμύρια € για τις άδειες(και πόσα άλλα που δεν βγήκανε).

Εκεί φαίνεται η μαγκιά,όχι στα "τσιράκια" και τους ψιλικατζίδες του χιλιάρικου. 

• Like 3
Δημοσ.

ποιος βαριεται να σφιξει/αλλαξει μια φλαντζα και λερωνεται καθημερινα με λαδι;

Εκεί φαίνεται η μαγκιά,όχι στα "τσιράκια" και τους ψιλικατζίδες του χιλιάρικου. 

πολλες φορες οι ψιλατζηδες του χιλιαρικου ειχαν ηδη αυτη την νοοτροπια οταν ηταν ψιλικατζηδες του 50ευρου. Απωτερος σκοπος (ή εστω ονειρο) τους ειναι να γινουν ψιλικατζηδες λαδεμποροι και να παιζουν με 5ψηφια+ νουμερακια

Δημοσ.

ποιος βαριεται να σφιξει/αλλαξει μια φλαντζα και λερωνεται καθημερινα με λαδι;

πολλες φορες οι ψιλατζηδες του χιλιαρικου ειχαν ηδη αυτη την νοοτροπια οταν ηταν ψιλικατζηδες του 50ευρου. Απωτερος σκοπος (ή εστω ονειρο) τους ειναι να γινουν ψιλικατζηδες λαδεμποροι και να παιζουν με 5ψηφια+ νουμερακια

To πρόβλημα εδώ, στο φόρουμ. είναι ότι τους ψιλικατζίδες τους βρίζουν ως την ρίζα του κακού και τους χοντρέμπορους τους ονομάζουν "ιδιωτική πρωτοβουλία".

Από εκεί και πέρα το τι θέλει κάποιος και το τι κάνει είναι άλλη ιστορία.

Δημοσ.

To πρόβλημα εδώ, στο φόρουμ. είναι ότι τους ψιλικατζίδες τους βρίζουν ως την ρίζα του κακού και τους χοντρέμπορους τους ονομάζουν "ιδιωτική πρωτοβουλία".

Από εκεί και πέρα το τι θέλει κάποιος και το τι κάνει είναι άλλη ιστορία.

Πάντα ετσι πάει φιλε μου τα μεγάλα λαμογια τη γλιτώνουν επειδη έχουν τις άκρες και τους έχει αναγκη αρκετος κοσμος. Οποτε μετά ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα? οι μικροτεροι. Εχεις πολυ δικιο σε αυτο που έγραψες για τους κρατικοδιαιτους καρχαριες του ιδιωτικού τομέα και έχουμε πολλα περιστατικα κάποιοι να παιρνουνε έργα απο το δημοσιο με εκατ ευρώ τα έχετε δει.

Δημοσ.

Οταν λεμε ιδιωτικός τομεας δεν εννοουμε τους μεγαλοεργολαβους και τους καναλαρχες που ειναι μερος του συστηματος αναφερομαστε στις μικρομεσαίες επιχειρησεις στις βιοτεχνιες στους ελευθερους επαγγελματιες  που προσπαθουν να επιβιωσουν με τους ληστρικους

φορους και τους ληστρικους φπααδες που εχουν να αντιμετωπίσουν

Σε κανενα απο αυτους δεν χαριστηκε ουτε ευρω απο τα δανεια που εχουν παρει απεναντιας εχουν στοχοποιηθεί εντεχνα απο τα συστημικα ΜΜΕ οτι ειναι η ριζα του προβληματος λογω φοροδιαφυγης, φοροκλοπης κτλ  

• Like 2
Δημοσ.

Από τα ΜΜΕ στοχοποιούνται όλοι (ΔΥ,μικρομεσαίοι ελεύθεροι επαγγελματίες) εκτός από όλους αυτους τους κρατικοδιαίτους καναλάρχες,δεν θα δαγκώσουν το χέρι που τους ταίζει λογικό είναι.

Δημοσ.

Tον γράφεις τον κομπλεξικο και σε παρατάει ησυχο γιατι βλέπει οτι δεν μπορει να σου κάνει τιποτα. Ενω στον ιδιωτικο δεν θα μπορουσες να το κανεις αυτο νομιζω. Αμα δει οτι δεν μπορει να σου κανει τιποτα και οτι τον γράφεις θα σταματησει και να ασχολειται μαζι σου το πολυ πολυ να σε στειλει σε κανα αλλο γραφειο που θα έχει καλυτερα άτομα οποτε θα σου κάνει και καλο!!!!

Καλα εκαναν αμα έβγαζαν σωστα τη δουλεια τι προβλημα ειναι το τατουαζ? ουτε εμενα θα με ενδιεφεραν αυτα και εργοδοτης στον ιδιωτικο να ήμουν.Και σε αρκετες συνεντευξεις λένε περιττα πράγματα και καλα να σε ψαρώσουν απο μενα κάτι τέτοιοι εχαναν απευθειας τον σεβασμο μου. Μεγάλε δεν ηρθα εδω για να μου την πεις περιμενε να δεις πρωτα πως θα τα πάω εξηγησε μου 2-3 πράγματα για τη δουλεια και αν σου κάνω με κρατάς αν οχι με στελνεις. Αλλα το να προσπαθει ο αλλος να σε ψαρώσει χωρις λογο και να λέει περιττα πραγματα που μετα ουτε ο ιδιος δεν τηρούσε και ηταν κ ο ιδιος απαράδεκτος ειναι αστειο.

Ναιρε αυτο ειπα κι εγω. Μακαρι να συνεβαινε σε ολους τους τομεις εργασιας
Δημοσ.

Πάντα ετσι πάει φιλε μου τα μεγάλα λαμογια τη γλιτώνουν επειδη έχουν τις άκρες και τους έχει αναγκη αρκετος κοσμος. Οποτε μετά ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα? οι μικροτεροι. Εχεις πολυ δικιο σε αυτο που έγραψες για τους κρατικοδιαιτους καρχαριες του ιδιωτικού τομέα και έχουμε πολλα περιστατικα κάποιοι να παιρνουνε έργα απο το δημοσιο με εκατ ευρώ τα έχετε δει.

"δημιουργικη Λογιστικη" το λενε = δεν σπαω την πορτα, μπαινω απο το ανοιχτο παραθυρο...

Δημοσ.

Οποιου δεν του αρέσουν τα κριτήρια του εργοδότη ας ψάξει αλλού. Τι διαφορά έχει το τατουάζ από τα στοιχεία του βιογραφικου ή το ντύσιμο?

Δημοσ.

Έχω μπει σε πενταμηνο στο δήμο μετά από 28 μήνες ανεργίας, μετά από ένα μήνα λοιπόν στο δημόσιο μου εληψε η ανεργία.....

Δεν παίζεσαι εσύ :P

Δημοσ.

https://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Functions/Ipologismos+morion.csp?tabId=0&lcmenuId=

Εδώ θα δεις τί σου δίνει μόρια και πόσα έχεις. Η εργασιακή εμπειρία παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στα μόρια.

Μπες επίσης και σε αποτελέσματα παλιών διαγωνισμών να δεις περίπου με πόσα μόρια μπαίνει ο τελευταίος.

Αλλη κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις επαγγελματικό δίπλωμα για να γίνεις οδηγός αν δεν έχεις καλό απολυτήριο και εργασιακή εμπειρία. Εκεί έχεις περισσότερες πιθανότητες.

Να τους λες και μπροστά τους ότι είναι παράσιτα όμως. Οχι μόνο εδώ στο φόρουμ,

Και στο γιατρό όταν πας να σε γιατρέψει, στον αστυνομικό όταν χρειαστείς να σε προστατέψει, στο δάσκαλο που μαθαίνει το παιδί σου γράμματα, στον πυροσβέστη που θα πεθάνει στις φωτιές για να μην καεί στο σπίτι σου, στο πιλότο που πετάει στο αιγαίο για να κοιμάσαι το βράδυ ήσυχος κλπ

Τις καμπιες που καθονται πισω απο ενα pc αγκαλια με τις φραπες και τις τυροπιτες σε δημαρχεια/νομαρχειες γιατι δεν τις ανεφερες?

• Like 2
Δημοσ.

CarbonFibre : Εγώ τους λέω και πρόσωπο με πρόσωπο ότι είναι παράσιτα πάντως αυτούς που αναφέρεις.

Δεν είμαι πολιτικός να τους προσκυνάω μέρα νύχτα.

Απλά επειδή αυτό το κάνει ένας στους 100 έχουν καβαλήσει καλάμι όλοι και πιστεύουν ότι γνωρίζουν καλύτερά κάποια πράγματα, πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει στην καταστροφή αν πάρεις λάθος αποφάσεις (π.χ εκλογές).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζεσαι εσύ :P

ειμαι απο αλλο ανεκδοτο :P Περα παντως απο την πλακα αυτο που εχω δει αυτες τις λιγες μερες ειναι οτι επικρατει το γλυψιμο, η ρουφιανια, τα πισωπλατα μαχαιρωματα, το να ρυχνει την ευθηνη ο ενας στον αλλον και πολυ κακια 

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 2
Δημοσ.

ειμαι απο αλλο ανεκδοτο :P Περα παντως απο την πλακα αυτο που εχω δει αυτες τις λιγες μερες ειναι οτι εοικρατει το γλυψιμο, η ρουφιανια, τα πισωπλατα μαχαιρωματα, το να ρυχνει την ευθηνη ο ενας στον αλλον και πολυ κακια 

Από κάμποσους φίλους που κάνανε 5μηνο πάντως, οι περισσότεροι τίποτα δεν κάνανε! Από αυτή την άποψη δεν διαφέρει και πολύ από την ανεργία, μόνο που πληρώνεσαι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...