TriLoBiTe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πες μας τι αισθάνεσαι για αυτην,φλαουτίστα! Δεν με εχεις πεισει οτι σου χει ερθει ντουβρουτζας στο κεφάλι σου. Για κατι μικροσκιρτήματα σε εχω κοψει.. Έτσι ρε σένσOρα ,πάντα ον τόπικ! Εξελίξεις θέλουμε!! Ο trilo πού είναι? Στο άλλο account? Τίσαι συ;
Valerie_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πολύ πλάκα έχει η εικόνα που έβαλες. Μπα, έχω φάει μεγάλο σκάλωμα. Θυμάμαι όταν την είδα στον καναπέ είχα άλλους 2 πριν από αυτή και ήθελα να τους τελειώσω για να έρθει η σειρά της και ότνα της έπαιρνα το ιστορικό προσπαθούσα να κοιτάω την οθόνη και όχι αυτή καθόλου δεν θα καρφώθηκες στάνταρ
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 καθόλου δεν θα καρφώθηκες στάνταρ Άλλο που δεν ήθελε κι αυτή όμως... 1
DDevil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Άλλο που δεν ήθελε κι αυτή όμως... Ειμαι περίεργος στο τελος να δω τι ακριβως θελει και αυτή ακομα δεν εχω καταλαβει
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι περίεργος στο τελος να δω τι ακριβως θελει και αυτή ακομα δεν εχω καταλαβει Νομίζω ότι θέλουν το ίδιο πράγμα (κάτι πιο σοβαρό δηλαδή ας πούμε) αλλά θα δείξει! Θα μας ενημερώνει ο φίλος πιστεύω! 1
DDevil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα μεινω συντονισμενος να μαθαινω τις περιπετειες του Οδοντιατρου που στον ελευθερο του χρονο καμακώνει γκομενες και παιζει με το φλάουτο. 1
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εμένα ο Flaoutistas μου βγάζει κάτι πολύ θετικό, πιστεύω είναι πολύ καλό παιδί κι εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλει 2
manzah80 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 εγω πιστευω οτι με μια αγωγη απο αυτο θα ηρεμησει το παιδι
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τι ηλικία έχεις flaoutista? Φυσικά υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας αλλά νομίζω παίζει στους κάτω των 25 ετών. κανείς δεν ενθουσιάζεται η κάνει σαν τρελός όταν βλέπει μια ταινία 2η η 3η φορά..
Flaoutistas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εμένα ο Flaoutistas μου βγάζει κάτι πολύ θετικό, πιστεύω είναι πολύ καλό παιδί κι εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλει Επιτέλους κάποιος που δεν με κράζει! Ευχαριστώ! Τι ηλικία έχεις flaoutista? Φυσικά υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας αλλά νομίζω παίζει στους κάτω των 25 ετών. κανείς δεν ενθουσιάζεται η κάνει σαν τρελός όταν βλέπει μια ταινία 2η η 3η φορά.. 24 είμαι 2
somebody(: Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 κατσε γιατι θα προσβληθω τωρα! 45,5 σελιδες και γω μαζι σου ειμαι! ε οχι μονο ο zio! -.- μην αλλαξω στην 46 κριμα ειναι 2
Flaoutistas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 κατσε γιατι θα προσβληθω τωρα! 45,5 σελιδες και γω μαζι σου ειμαι! ε οχι μονο ο zio! -.- μην αλλαξω στην 46 κριμα ειναι Όχι μην αλλάξεις γιατί όλοι με μισούν εδώ Με βρήκαν ανυπεράσπιστο οδοντίατρο και με τραμπουκίζουν 1
somebody(: Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχα ναι αλλα ποιος κραταει το νυστερι my friend? α! και ο trilo σε συμπαθει βρε συ!! (lol xD)
Flaoutistas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχα ναι αλλα ποιος κραταει το νυστερι my friend? α! και ο trilo σε συμπαθει βρε συ!! (lol xD) O trilo είναι αδερφός μου δεν πιάνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις