Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα στο ebanking μου μόλις τώρα και βρήκα αυτη την συναλλαγή.

post-123340-0-04218300-1443521401_thumb.jpg

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.
Το μόνο σχετικό που μπορώ να θυμηθώ είναι πως πριν κάτι μέρες κατέβασα ένα δωρεάν audio book από το amazon αλλά δεν ξέρω αν σχετίζεται.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?

edit, το βρήκα:

Audible 888-283-5051 NJ What is it?
It is tied to your Amazon account since they are Amazon company. If you hae CC info for Amazon, then they have access to your account via Amazon. If you click on the free audio book, it will subscribe you. Reading the details will help to prevent this, but if it does, contact them ASAP, hopefully before the 14 day trial is over. I did web chat with them and they cancelled the account right away and refunded my money. My son got click happy and tried to buy something without my permission.

https://www.whatsthatcharge.com/Audible-888-283-5051-NJ

Ελπίζω να μου το ακυρώσουν τώρα που θα τους στείλω mail.

Επεξ/σία από funbreaker
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μπήκα στο ebanking μου μόλις τώρα και βρήκα αυτη την συναλλαγή.

attachicon.gifaudible.JPG

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.

Το μόνο σχετικό που μπορώ να θυμηθώ είναι πως πριν κάτι μέρες κατέβασα ένα δωρεάν audio book από το amazon αλλά δεν ξέρω αν σχετίζεται.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?

edit, το βρήκα:

Ελπίζω να μου το ακυρώσουν τώρα που θα τους στείλω mail.

Ναι πολλά audiobooks ή συνδρομές σε εφημερίδες και περιοδικά, είναι μεν δωρεάν αλλά αν προσέξεις σε ενημερώνουν πως μετά απο Χ ημέρες θα ανανεωθεί αυτόματα η συνδρομή και θα χρεωθείς. Πρέπει όταν γράφεσαι σε κάτι τέτοιο να το ακυρώνεις αμέσως και θα το έχεις κανονικά διαθέσιμο αυτό που κατέβασες για όλο το χρονικό διάστημα που είναι free.

:)

Δημοσ.

Εντάξει είναι κλεφτες, έλεος, την έχει πατήσει πολύς κόσμος.

Μίλησα μαζί τους σε chat και είπαν ότι θα μου κάνουν refund.

Οπότε προσοχή και οι υπόλοιποι με την κωλοAudible.

Δημοσ.

Εντάξει είναι κλεφτες, έλεος, την έχει πατήσει πολύς κόσμος.

Μίλησα μαζί τους σε chat και είπαν ότι θα μου κάνουν refund.

Οπότε προσοχή και οι υπόλοιποι με την κωλοAudible.

Καλα χαζος εισαι; Εσυ φταις που δεν διαβασες καλυτερα τους ορου, επισης γραφεις οτι ειναι "κλεφτες" αλλα refund σου κανουν! Προσεχε τι γραφεις δημοσιως γιατι μπορει να μπλεξεις νομικα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα χαζος εισαι; Εσυ φταις που δεν διαβασες καλυτερα τους ορου, επισης γραφεις οτι ειναι "κλεφτες" αλλα refund σου κανουν! Προσεχε τι γραφεις δημοσιως γιατι μπορει να μπλεξεις νομικα.

Σιγά μην ασχοληθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με έναν άγνωστο που τους βρίζει στο ίντερνετ. Θα έπρεπε άλλες εταιρίες που τις βρίζουν καθημερινά να έχουν ένα τμήμα δικό τους στην αστυνομία...

Δημοσ.

Μήπως θα με εκτελέσουν κιόλας? Νομίζω το ποιος είναι χαζός είναι εμφανές.

Επίσης δεν θα ήταν άσχημο να προσέχεις κι εσύ πως μιλάς δημοσίως γιατί μας χαλάς την αισθητική.

Ως προς την ουσία τώρα αυτού που είπες με ατυχή τρόπο:

Όταν διαφημίζεις με μεγαλα γράμματα και φωτάκια τριγύρω μια "δωρεάν προσφορά" και ο πελάτης πρέπει να κάνει 15 κλικ και να διαβάσει ψιλά γράμματα για να ενημερωθεί ότι θα χρεωθεί μετά από 30 μέρες, ε τότε είναι έμμεση κλοπή και παραπλάνηση.

Εξάλλου εδώ και 2 χρόνια την πατάνε και άλλοι όπως δείχνει το link και κράζουν και αυτοί. Και σίγουρα την πάτησαν και πολλοί περισσότεροι που δεν το κατάλαβαν ποτέ. Και το ότι μου κάνουν refund δεν αναιρεί την παραπλανητική πολιτική τους, θα μπορούσα να μην το είχα παρατηρήσει στις συναλλαγές.

Έτσι το κλεφτες προφανώς δεν το είπα κυριολεκτικά, καθώς είναι νομικά καλλυμένοι, αλλά αναφερόμουν στην παραπλανητική διαφήμιση λόγω της οποίας έχουν χρεωθεί πολλοί ανυποψίαστοι.

Δημοσ.

Τα ψιλά γράμματα και το "accept the terms" δυστυχώς υπάρχουν στο καθετί που κάνουμε καθημερινά.

Από την εγκατάσταση ενός προγράμματος στον υπολογιστή μέχρι τραπεζικο δανεισμό.

Οκ, κανένας μας δεν τα διαβάζει (κακώς) αλλά μην κάνετε ορισμένοι τους έκπληκτους μόλις τύχει η στραβή. Και μάλιστα κάθεστε τότε και τα διαβάζετε 3-4 φορές απανωτά μπας και βρείτε το παραθυράκι.

Δημοσ.

Φυσικά και κακώς δεν τα διάβασα αλλά μια δωρεάν προσφορά του amazon ήταν απλά, δεν το περίμενα.

Αν ήταν να πάρω δάνειο από τράπεζα ή να απενεργοποιήσω πυρηνικούς πυραύλους θα τα διάβαζα.

Δεν νομίζω να είναι ότι πιο έντιμο να σε χρεώνουν στα ψιλά γράμματα για κάτι δωρεάν που διαφημίζουν, γι αυτό τους χαρακτήρισα έτσι.

Anyway, το thread έχει τον σκοπό της ενημέρωσης για να μην την πατήσουν και άλλοι.

Δημοσ.

Εφόσον λέει free book δεν έπρεπε να χρεώσουν, εκτός αν μιλάμε για κάποιου άλλου είδους χρέωση που δεν σχετίζεται με αυτό και δεν κατάλαβα τι είναι.

Δημοσ.

Καλά όλα αλλά πως σε χρέωσαν, εσύ δεν τους έδωσες τα στοιχεια χρέωσης?

Δεν τους έδωσα. Τα είχαν απ το amazon. Απ ότι κατάλαβα είναι του Amazon η Audible.

Εφόσον λέει free book δεν έπρεπε να χρεώσουν, εκτός αν μιλάμε για κάποιου άλλου είδους χρέωση που δεν σχετίζεται με αυτό και δεν κατάλαβα τι είναι.

Με χρέωσαν για συνδρομητική υπηρεσία βιβλίων που ξεκινούσε 1 μήνα μετά την αγορά μου και θα με χρέωνε με 15 ευρώ τον μήνα.

Φαντάσου να περνούσαν μήνες και να μην το καταλάβαινα...

Φταίω φυσικά αλλά βάλτε μια πιο εμφανή ενημέρωση. Αν δεν ήμουν ο μόνος που την πάτησε δεν θα ένιωθα παραπλανημένος.

Δημοσ.

Ναι παιδιά το γράφει. Όταν μπεις στο Audible λέει ότι είναι free για κάποιο διάστημα και μετά χρεώνει ανά μήνα ΕΚΤΟΣ αν διακόψεις την υπηρεσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...