funbreaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 νομιζω οτι δεν χρειαζεταινα πουμε κατι αλλο! Ναι καλή η εικόνα, μόνο που δεν μας λέει ότι η ενεργοποίηση του after trial γίνεται αυτόματα μόλις τελειώσουν οι 30 μέρες. Έχω βάλει άπειρα δοκιμαστικά προγράμματα, antivirus κτλ και όταν τελείωνε η περίοδος δοκιμής όλα με ρωτούσαν αν ήθελα να συνεχίσω ώστε να πληρώσω. Δεν έπαιρναν πρωτοβουλία να με χρεώσουν από μόνα τους. Λογικά κάπου θα το λέει κι αυτό αλλά δεν είναι πολιτική αυτή. Έχουν ανοίξει η συναλλαγές με το εξωτερικό; Από Amazon έχω κανει αυτή και άλλη μια αγορά και τις δέχτηκε. Έχει να κάνει με την σελίδα και άλλους ίσως παράγοντες. Με ali & paypal δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκτός απ τα γνωστά κόλπα με το paypal.
Unabomber Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Aπο το conditions of use του Audible. ''Audible Membership Plans. Audible Membership Plans are automatically renewable on a monthly or yearly basis, depending on the plan, until terminated by you or us in accordance with these Audible Plan Terms. Audible will charge your default payment instrument the applicable membership fee on your renewal date. If your default payment method is declined for any reason, Audible may charge any payment instrument on file with your Amazon account.'' Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από Unabomber
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως θες να ρθεις και καποιος να σου διαβασει το βιβλιο? λενε ξεκαθαρα στην αρχικη οθονη οτι ειναι ενας μηνας δωρεαν και επισης σου λεει οτι μετα τον μηνα ειναι 15δολαρια. Τωρα αν εσυ πατας κουμπακια χωρις να διαβαζεις και να ξερεις τι πατας το προβλημα ειναι δικο σου! ουτε κλεφτες ειναι ουτε υπουλα πανε να σου φανε λεφτα!
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι καλή η εικόνα, μόνο που δεν μας λέει ότι η ενεργοποίηση του after trial γίνεται αυτόματα μόλις τελειώσουν οι 30 μέρες. Στο λέει ξεκάθαρα εκεί που το έχει κυκλωμένο ο spect. Είναι σαν τα trial λογισμικά που έχουμε στο pc, 1 μήνα trial (free) μετά πλερώ.
funbreaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως θες να ρθεις και καποιος να σου διαβασει το βιβλιο? λενε ξεκαθαρα στην αρχικη οθονη οτι ειναι ενας μηνας δωρεαν και επισης σου λεει οτι μετα τον μηνα ειναι 15δολαρια. Τωρα αν εσυ πατας κουμπακια χωρις να διαβαζεις και να ξερεις τι πατας το προβλημα ειναι δικο σου! ουτε κλεφτες ειναι ουτε υπουλα πανε να σου φανε λεφτα! Εντάξει αν έχεις διάθεση κραξίματος εκτονώσου. Αναρωτιέμαι τι δεν κατάλαβες σε σχέση με αυτό που είπα για την εικόνα που ανέβασες. Η ενημερωση για την τιμή ανά μήνα μετά την δοκιμαστική περίοδο δεν ταυτίζεται με την ενημέρωση για αυτόματη ανανέωση και αυτόματη χρέωση σου μέσω της χρεωστικής κάρτας που είχες δηλώσει στο amazon. Προφανώς το έλεγαν και αυτό, σε άλλο σημείο όχι τόσο εμφανές όπως η εικόνα που έβαλες. Δεν ξέρω πως να το κάνω πιο ξεκάθαρο. Αν δεν κατάλαβες πάλι να βάλουμε αυτόν που θα μου διαβάσει το βιβλίο να σου μάθει ελληνικά. Το ξεφτιλίσαμε το θέμα πάλι. Στο λέει ξεκάθαρα εκεί που το έχει κυκλωμένο ο spect. Είναι σαν τα trial λογισμικά που έχουμε στο pc, 1 μήνα trial (free) μετά πλερώ. Τα λογισμικά δεν σου χρεώνουν αυτόματα την χρεωστική σου κάρτα. Σου λένε ότι λήξανε κι άμα θες να πληρώσεις. Προφανώς και φταίω που δεν διάβασα στα ψιλά γράμματα ότι η ανανέωση γίνεται αυτόματα αλλά στην διαφήμιση που είδα ενώ ψώνιζα στο amazon για ένα free audio book δεν είδα κάπου ότι η ανανέωση και η χρέωση θα γινόταν αυτοματοποιημένα μέσω της κάρτας που έχω δηλώσει στο amazon. Απ την στιγμή την έχουν πατήσει κι άλλοι με τον ίδιο τρόπο δεν το θεωρώ έντιμο σαν πολιτική.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει αν έχεις διάθεση κραξίματος εκτονώσου. Αναρωτιέμαι τι δεν κατάλαβες σε σχέση με αυτό που είπα για την εικόνα που ανέβασες. Η ενημερωση για την τιμή ανά μήνα μετά την δοκιμαστική περίοδο δεν ταυτίζεται με την ενημέρωση για αυτόματη ανανέωση και αυτόματη χρέωση σου μέσω της χρεωστικής κάρτας που είχες δηλώσει στο amazon. Προφανώς το έλεγαν και αυτό, σε άλλο σημείο όχι τόσο εμφανές όπως η εικόνα που έβαλες. Δεν ξέρω πως να το κάνω πιο ξεκάθαρο. δεν εχω λογο να σε κραξω ουτε το εχω για χομπι απλα δεν μπορω να βλεπω αλλο παραπονα οταν καποιος εχει αδικο και επειδη "βαριοταν" να ψαξει (δεν μιλαω συγκεκριμενα για εσενα τωρα αλλα γενικα). Αυτο που εγραψα πιο πριν ειναι οτι σου λεει οτι χρεωνεσαι μετα το μηνα αν εσυ δεν μπηκες στη διαδικασια να ψαξεις παραπανω ειδικα για κατι το οποιο ειναι συνδεδεμενο με την καρτα σου ειναι 1000% δικο σου φταιξιμο και κανενος και γιααυτο δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι. ΜΕγαλα ή μικρα γραμματα εσυ δεν τα διαβασες, εσυ δεν το εψαξες αρα ολο το φταιξιμο παει πανω σου!
funbreaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω λογο να σε κραξω ουτε το εχω για χομπι απλα δεν μπορω να βλεπω αλλο παραπονα οταν καποιος εχει αδικο και επειδη "βαριοταν" να ψαξει (δεν μιλαω συγκεκριμενα για εσενα τωρα αλλα γενικα). Αυτο που εγραψα πιο πριν ειναι οτι σου λεει οτι χρεωνεσαι μετα το μηνα αν εσυ δεν μπηκες στη διαδικασια να ψαξεις παραπανω ειδικα για κατι το οποιο ειναι συνδεδεμενο με την καρτα σου ειναι 1000% δικο σου φταιξιμο και κανενος και γιααυτο δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι. ΜΕγαλα ή μικρα γραμματα εσυ δεν τα διαβασες, εσυ δεν το εψαξες αρα ολο το φταιξιμο παει πανω σου! Δεν φάνηκε πως δεν είναι χόμπι σου το κράξιμο από τον τρόπο που το έκανες με την προτροπή να μου διαβάσει καποιος το βιβλίο. Αν βέβαια βοήθησα στην εκτόνωση των νεύρων σου χαίρομαι. Χαίρομαι που κατάλαβες ότι η εικόνα που ανέβασες λέει την τιμή της συνδρομής και δεν λέει πως η ανανέωση και η χρέωση μετά την δωρεάν περίοδο γίνεται αυτόματα. Προφανώς και φταίω που έκανα έρευνα και δεν διάβασα το ψιλά γράμματα και θεώρησα πως δεν θα μου γίνει κάποια αυτόματη χρέωση αλλά το ότι εγώ φταίω που δεν έκανα ολόκληρη έρευνα, δεν σημαίνει πως η πολιτική της αυτόματης χρέωσης που αναφέρεται σε ψιλά γράμματα δεν είναι παραπλανητική και ανήθικη αν και νόμιμη. Τώρα γι αυτούς που την βρίσκουν να κράζουν και να κατηγορούν για την απροσεξία και να προασπίζονται την πολιτική των ψιλών γραμμάτων υποθέτω πως εγκρίνουν ως καταναλωτές τις τακτικές αυτές και την βρίσκουν με το να είναι αναγκασμένοι να διαβάζουν με μικροσκόπιο ψιλά γράμματα για την αγορά μέχρι και τσίχλας. Πραγματικά απορώ με αυτή την στάση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι τοσο χομπι μου που ειδικα τον τελευταιο καιρο ολη μερα εδω μεσα ειμαι και κανω αυτο! νευρα δεν ειχα ποτε! δεν ειπα ποτε οτι εικονα λεει κατι για την αυτοματη ανανεωση (αν και εμμεσα το εννοει). Απλα σου εδειξα οτι αναφερεται! Και στη συνεχεια σου ειπα οτι φταις γιατι ειδες οτι αναφερει χρεωσει δεν το εψαξες παραπανω! Ειναι εταιρεια με σκοπο το κερδος, οποτε ναι θα πατησει πανω στους "απροσεκτους" καταναλωτες! Αν ησουν στη θεση τους το ιδιο θα κανες! Δεν υποστηριζω την αμαζον και την οποια αμαζον γιατι δεν εχω κανενα κερδος! Απλα μην κατηγορουμε παντα τους αλλους οταν το φταιξιμο ειναι δικο μας! Αν εκανε κατι λαθος ναι θα παρω το μερος σου (οποιοσδηποτε στη θεση σου οχι μονο εσενα) οπως και το αν εκανε κατι σωστο θα παρω το μερος της! Δεν ειναι δυο μετρα και δυο σταθμα! Σαν πελατης εχεις δικαιωματ αλλα και υποχρεωσεις. Αν εσυ αγορασες κατι πχ και δεν σου ειναι συμβατο γιατι εκανες εσυ κατι λαθος δεν φταιει το καταστημα και ουτε θα πρεπει να κανει κατι για αυτο -αλλο αν το κανει για να διατηρηση το ονομα του- το ιδιο συνεβη και με το βιβλιο! Οποτε εσυ ξεσπασε αλλου και πριν γραψεις κατι σκεψου καλυτερα ποιος φταιει και ποιος οχι
funbreaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ειπα ποτε οτι εικονα λεει κατι για την αυτοματη ανανεωση (αν και εμμεσα το εννοει). Απλα σου εδειξα οτι αναφερεται! Και στη συνεχεια σου ειπα οτι φταις γιατι ειδες οτι αναφερει χρεωσει δεν το εψαξες παραπανω! Στις trial προσφορές δεν είναι παράξενο να γράφουν την τιμή της επόμενης μη trial περιόδου. Ενημέρωση θα υπήρχε αν έγραφε ότι γίνεται και αυτόματα. Αυτό το αυτόματο δεν ξέρω γιατί επρεπε να μου περάσει απ το μυαλό. Όπως φαίνεται απ την σελίδα που βρήκα δεν πέρασε και σε πολλούς άλλους. Φυσικά και φταίμε αλλά αυτό δεν αναιρεί την παραπλανητική τακτική την οποία οφείλουμε να στηλιτεύσουμε αντί να εστιάσουμε την κριτική μας στους καταναλωτές. Ειναι εταιρεια με σκοπο το κερδος, οποτε ναι θα πατησει πανω στους "απροσεκτους" καταναλωτες! Αν ησουν στη θεση τους το ιδιο θα κανες! Δεν υποστηριζω την αμαζον και την οποια αμαζον γιατι δεν εχω κανενα κερδος! Απλα μην κατηγορουμε παντα τους αλλους οταν το φταιξιμο ειναι δικο μας! Αν εκανε κατι λαθος ναι θα παρω το μερος σου (οποιοσδηποτε στη θεση σου οχι μονο εσενα) οπως και το αν εκανε κατι σωστο θα παρω το μερος της! Δεν ειναι δυο μετρα και δυο σταθμα! Σαν πελατης εχεις δικαιωματ αλλα και υποχρεωσεις. Αν εσυ αγορασες κατι πχ και δεν σου ειναι συμβατο γιατι εκανες εσυ κατι λαθος δεν φταιει το καταστημα και ουτε θα πρεπει να κανει κατι για αυτο -αλλο αν το κανει για να διατηρηση το ονομα του- το ιδιο συνεβη και με το βιβλιο! Κι επειδή αυτοί έχουν σκοπό το κέρδος και πατάνε πάνω σε απρόσεκτους και ανυποψίαστους καταναλωτές σημαίνει πως πρέπει να το εγκρίνουμε? Κανονικά θα έπρεπε να αποδοκιμάζουμε ως καταναλωτές τέτοιες πρακτικές αντί να σπεύδουμε να κράζουμε όποιον την πατάει για να χαρούμε. Όλο και καποιος θα τύχει να την πατήσει, δεν μπορείς να έχεις πάντα και απερίσπατα το μυαλό ακόμα και στο παραμικρό. Φυσικά όταν την πατήσεις θα φταίς αλλά αυτό δεν καθιστά αυτές τις πρακτικές μη παραπλανητικές και μη ηθικά παράτυπες παρότι είναι τυπικά νόμιμες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το αυτόματο δεν ξέρω γιατί επρεπε να μου περάσει απ το μυαλό. Όπως φαίνεται απ την σελίδα που βρήκα δεν πέρασε και σε πολλούς άλλους. Φυσικά και φταίμε αλλά αυτό δεν αναιρεί την παραπλανητική τακτική την οποία οφείλουμε να στηλιτεύσουμε αντί να εστιάσουμε την κριτική μας στους καταναλωτές. Κι επειδή αυτοί έχουν σκοπό το κέρδος και πατάνε πάνω σε απρόσεκτους και ανυποψίαστους καταναλωτές σημαίνει πως πρέπει να το εγκρίνουμε? Κανονικά θα έπρεπε να αποδοκιμάζουμε ως καταναλωτές τέτοιες πρακτικές αντί να σπεύδουμε να κράζουμε όποιον την πατάει για να χαρούμε. Όλο και καποιος θα τύχει να την πατήσει, δεν μπορείς να έχεις πάντα και απερίσπατα το μυαλό ακόμα και στο παραμικρό. Φυσικά όταν την πατήσεις θα φταίς αλλά αυτό δεν καθιστά αυτές τις πρακτικές μη παραπλανητικές και ηθικά παράτυπες παρότι είναι τυπικά νόμιμες. για αυτο σου ειπα οτι επρεπε να το ψαξεις λιγο παραπανω και δεν σε δικαιολογο. Γιατι ειδες ενα νουμερο και ΥΠΕΘΕΣΕΣ οτι εννοει κατι! το οποιο ηταν λαθος. Νταξει εγω εχω πετυχει ατομο που ο καθηγητης στη σχολη εσβηνε τα μηδενικα απο τους αριθμους (πχ το 500.000 το γραφε 500) γιατι δεν ειχε χωρο και η αλλη ρωτουσε στο διαλλειμα πως καταλαβαινουμε ποτε βαζουμε τα 0 και ποτε οχι) οποτε πλεον η ανθρωπινη βλακεια σαν παραδειγμα δεν μου δικαιολγει τιποτα. (δεν λεω εσενα βλακα αλλα οτι υπαρχουν απειρει που δεν σκεφτονται ουτε τα βασικα οποτε δεν μπορω να παρω το επιχειρημα οτι την πατησαν και αλλοι σαν ελαφρυντικο) Το οτι δεν τις γουσταρω ουτε εγω δεν τις γουσταρω αλλα ξερω οτι δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα και οτι απο παντου θα προσπαθησουν να μου τα παρουν για αυτο θα φυλαξω οσο περισσοτερο μπορω τον κωλο μου και δεν θα παραπονιεμαι μετα γιατι με πηδηξαν αν περπαοτυσα στα 4!
funbreaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 για αυτο σου ειπα οτι επρεπε να το ψαξεις λιγο παραπανω και δεν σε δικαιολογο. Γιατι ειδες ενα νουμερο και ΥΠΕΘΕΣΕΣ οτι εννοει κατι! το οποιο ηταν λαθος. Νταξει εγω εχω πετυχει ατομο που ο καθηγητης στη σχολη εσβηνε τα μηδενικα απο τους αριθμους (πχ το 500.000 το γραφε 500) γιατι δεν ειχε χωρο και η αλλη ρωτουσε στο διαλλειμα πως καταλαβαινουμε ποτε βαζουμε τα 0 και ποτε οχι) οποτε πλεον η ανθρωπινη βλακεια σαν παραδειγμα δεν μου δικαιολγει τιποτα. (δεν λεω εσενα βλακα αλλα οτι υπαρχουν απειρει που δεν σκεφτονται ουτε τα βασικα οποτε δεν μπορω να παρω το επιχειρημα οτι την πατησαν και αλλοι σαν ελαφρυντικο) Το οτι δεν τις γουσταρω ουτε εγω δεν τις γουσταρω αλλα ξερω οτι δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα και οτι απο παντου θα προσπαθησουν να μου τα παρουν για αυτο θα φυλαξω οσο περισσοτερο μπορω τον κωλο μου και δεν θα παραπονιεμαι μετα γιατι με πηδηξαν αν περπαοτυσα στα 4! Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε ακόμα σαφές παρότι ειπώθηκε ίσως σε διψήφιο αριθμό αλλά ούτε εγώ με δικαιολογώ και φυσικά και φταίω που δεν το τερμάτισα στην έρευνα. Απ την στιγμή που ήταν κάπου γραμμένο, όσο και ψιλά γράμματα να ήταν εγώ θα φταίω. Αυτό στο οποίο εναντιώνομαι όμως εξαρχής με σκληρό λόγο που προκάλεσε, είναι ο παραπλανητικός τρόπος προβολής και η ανηθικότητα των νόμιμων αυτών πρακτικών με σκοπό το κέρδος. Το ότι οι εταιρίες έχουν σκοπό το κέρδος δεν είναι κάτι που περιμέναμε να μας το πεις σήμερα εσύ. Επειδή όμως ισχύει αυτό, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συστρατευόμαστε μαζί τους και να εκφραζόμαστε με εναντίωση στην στηλίτευση της κριτικής απέναντι στις τακτικές παραπλάνησης, κατακεραυνώνοντας την απροσεξία του καταναλωτή και επιστρατεύοντας όση αγένεια διαθέτουμε, αντί ως καταναλωτές να καταδικάσουμε κι εμείς τις νόμιμες αυτές τακτικές παραπλάνησης.
Puladogaver Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά μην ασχοληθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με έναν άγνωστο που τους βρίζει στο ίντερνετ. Θα έπρεπε άλλες εταιρίες που τις βρίζουν καθημερινά να έχουν ένα τμήμα δικό τους στην αστυνομία... Τι λες ρε; Ποια δ.η.ε και πράσινα άλογα; Ότι να ναι σε αυτόν τον τόπο εδώ μέσα, ρε μπας και έχες θείο στην δ.η.ε και εσύ; Αν η εταιρεία κινήσει νομική διαδικασία στο φόρουμ καθώς και σε αυτόν που έγραψε τότε θα υπάρχει πρόβλημα, επίσης ποιος σου είπε ότι οι μεγάλες εταιρείες δεν έχουν δικό τους τμήμα που ασχολείται με τα ποστ διαδικτυακά; Μην γράφεις ότι να ναι. Όλα τα μεγάλα φόρουμ έχουν πρόβλημα, αν ήτανε έτσι να γράφει ο καθένας άσε.
epp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 απλα ειναι ενα μαρκετινγκ τρικ . Ισως οχι εντιμο , αλλα χρησιμοποιεται απο σχεδον ολες τις σελιδες σε καποια παραλλαγη του. πχ. Και το linkedin σου λεει παρε 1-2 μηνες premium δωρεαν και στον μηνα πανω αν δεν το ακυρωσεις χρεωνεσαι κανονικα το premium membership. Αν το ακυρωσεις παιρνεις απλα τον δωρεαν μηνα. Νταξ θελει να εισαι λιγο υποψιασμενος απλα οτι υπαρχει αυτη η τακτικη μαρκετινγκ
sistah Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Συνηθως οταν ενα site αναφερει τις λεξεις "Free/30 days trial" και απο κατω την τιμη μετα το trial, τοτε γινεται αυτοματα η χρεωση.Επεσες στην περιπτωση του amazon που ειχε τα στοιχεια της καρτας σου,σε παρομοια promotions του skype, spotify κτλ σου ζηταει τα στοιχεια της καρτας και εκει την ψιλιαζεσαι, οποτε διαβαζεις τα ψιλα γραμματα.Ειναι γνωστη τακτικη, απλα δεν την γνωριζες μεχρι σημερα.Το λαθος ειναι αποκλειστικα δικο σου, οσο και αν θες να κραξεις τον τροπο που το πουλανε.Αυτοι ειναι κομπλε απεναντι σου, εσυ εισαι αυτος που δεν διαβαζεις.Οχι μονο αυτο, αλλα αν ηταν απατη δεν θα σου δινανε refund.Προσεχε τι πατας, που βαζεις τις καρτες σου και διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα. 2
haris_216 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ο τζάμπας έχει πεθάνει προ πολλού. Μαζί και όλα τα αλλοδαπά ξαδερφάκια του όπως: free gratuit gratis gratuito frei κλπ Όπου οι παραπάνω λέξεις (αλλά και άλλες παρεμφερείς σε άλλες γλώσσες) απλά οδηγούν σε κάποιο "λάκο". Τώρα αν κάποιος θέλει να επιχειρηματολογεί ότι "έπρεπε να μου πείτε ότι θα με σπρώξετε αυτόματα στο λάκο γιατί εγώ περίμενα ειδοποίηση" ε, αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για μένα. Και ως τέτοια δε θα τα διαβάσω, όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας και σε σημαντικότερα πράγματα. Αν τώρα μου προκύψει καμιά στραβή, βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα