2.1Ohm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αποφάσισα να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό πρώτον από που να το παρω κ άμα το παρω απο Κίνα δν θα αργήσει και κ θα εχω κ τελωνείο?? Με τα CC τι γίνεται μερικοι λεν μπορούν μερικοί οχι! Google play service μπορώ να βάλω εύκολα και να σιαγραψω όλα τα κινέζικα? Έχετε κατιβκλτρο επώνυμο να προτείνεται? (Όχι elephone cubot κτλ από πιο γνωστή εταιρία στις 5,5 + ίντσες)
Neo106 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα το παρεις απο κινα θα αργησει αρκετα αλλα δε θα πληρωσεις τελωνειο(αν το παρεις με απλο ταχυδρομειο). Στις 5.5 ιντσες εχει πολλα, εγω προτεινω Xiaomi Redmi Note 2.
2.1Ohm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Xiaomi δν μ αρεσει τοσο το σκιν ουτε σαν εμφανιση τις για αυτο κ ελεγα meizu!Γενικα στον τομεα design δν μ αρεσουν τα κινητα τις xiaomi και ας ειναι ποιοτηκοτατα!Η παραγγελια ομως πως θα γινει ειναι το θεμα..Mπηκα σε τρελο διλλημα τωρα απο εκει που ειχα αποφασησει τωρα μπαινει και το xiaomi στο παιχνιδι..Σαν εμφανιση δν μ αρεσει οσο το meizu που το θεωρο πανεμορφο αλλα εχει παρα πολλα πλεονεκτιματα επεξεργαστη μπαταρια αποσπομενη κ κλτρη κατα τν αποψη μ εταιρια.. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2015 από 2.1Ohm
newsformobiles Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ή Meizu είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Xiaomi στην Κίνα. Και οι δύο εταιρείες είναι πολύ καλές, η Xiaomi καλύτερη κατ' εμέ. Έχει και μία πολύ μεγάλη κοινότητα εδώ για βοήθεια εάν έχεις κάποιο πρόβλημα.
karaLRS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 επειδή τα πήρα και τα δύο για να διαλέξω ποιο θέλω εδώ κατέληξα στο xiaomi λόγω κάμερας που είναι καλύτερη
2.1Ohm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 επειδή τα πήρα και τα δύο για να διαλέξω ποιο θέλω εδώ κατέληξα στο xiaomi λόγω κάμερας που είναι καλύτερη Από οθόνη που είναι το βασικότερο για μένα πως σ φαίνεται? Γτ διαβάζω το μειζυ έχει κλτρη! Επίσεις το xiaomi ζεστενεται αρκετά ισχύει??
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 επειδή τα πήρα και τα δύο για να διαλέξω ποιο θέλω εδώ κατέληξα στο xiaomi λόγω κάμερας που είναι καλύτερη Η κάμερα του Redmi 2 σίγουρα -δεν- είναι καλύτερη του M2 αν και σε αυτά τα λεφτά και οι δυο κάνουν τη δουλειά τους Από οθόνη που είναι το βασικότερο για μένα πως σ φαίνεται? Γτ διαβάζω το μειζυ έχει κλτρη! Επίσεις το xiaomi ζεστενεται αρκετά ισχύει?? Το Μ2 έχει αρκετά καλύτερη οθόνη, για την ακρίβεια είναι τόσο καλή που αν δεν ξέρεις τι κρατάς στα χέρια σου νομίζεις ότι πρόκειται για αρκετά ακριβότερη συσκευή. Το Redmi 2 note ανεβάζει θερμοκρασίες γιατί πολύ απλά διαθέτει mid-high end SoC μέσα του και αν κάνει απαιτητικές λειτουργίες θα ανεβάσει θερμοκρασίες. Δεν το θεωρώ όμως τόσο μεγάλο πρόβλημα έτσι ώστε να το διαγράψω από τη λίστα. Προσωπικά από τις τρεις καλύτερες συσκευές σε αυτό το κόστος (Lenovo K3 note, Meizu M2 note, Xiaomi Redmi 2 note) θεωρώ το M2 ως το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικότερο εκ των τριών και ας είναι το πιο αργό από τα τρία (που δεν θεωρείται αργό). Με καμιά από τις τρεις επιλογές όμως δεν θα κάνεις λάθος. Απλά βάλε τα κάτω και δες τι θέλεις. .
2.1Ohm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Από την αρχή ήμουν υπέρ του meizu οπότε μάλλον αυτόν το παρω! Απαιτητικές εφαρμογές ποιον κοροιδευουμε 3 χρόνια με flagships ήμουν και το πιο απαιτητικό που έκανα ήταν gaming οπότε δν θα μ λείψει κ πολύ ή δύναμη! Αυτό που με νοιάζει είναι να ρολλαρει χωρίς λαγκ κ κολλήματα είχα g4 και έχω καλομαθει άμα δω λαγκακια κ τέτοια θα πάω ξανά πίσω σε windows phone.. Τέλος πάντως από μαγαζιά το vickmall μου προτείνεται ή κλτρα minideal? Σε ποιο απο τα δύο θα μ περάσει η κάρτα? (Ή και στα δύο έχω ίδιες πιθανότητες??) κ πιο θαβερυει πιο γρήγορα δεδομένου οτι κ τα δύο θα έρθουν από Κίνα γιατί δν έχουν του στην αποθήκη Ευρώπη
karaLRS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Η κάμερα του Redmi 2 σίγουρα -δεν- είναι καλύτερη του M2 αν και σε αυτά τα λεφτά και οι δυο κάνουν τη δουλειά τους Το Μ2 έχει αρκετά καλύτερη οθόνη, για την ακρίβεια είναι τόσο καλή που αν δεν ξέρεις τι κρατάς στα χέρια σου νομίζεις ότι πρόκειται για αρκετά ακριβότερη συσκευή. Το Redmi 2 note ανεβάζει θερμοκρασίες γιατί πολύ απλά διαθέτει mid-high end SoC μέσα του και αν κάνει απαιτητικές λειτουργίες θα ανεβάσει θερμοκρασίες. . Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω γιατί σίγουρα έχω καλύτερη άποψη από εσένα αφού τα πήρα και τα 2 από το ίδιο μαγαζί και τα δοκίμασα ταυτόχρονα δίπλα δίπλα για να αποφασίσω... σε όλες τις φωτογραφίες που δοκίμασα , μέσα , έξω , μέρα , νύχτα , Hdr το Xiaomi ήταν καλύτερο...ειδικά στο hdr mode το ηλιοβασίλεμα που κατάφερε να βγάλει ήταν εκπληκτικό. η οθόνη ήταν καλύτερη στο meizu όπως και το flyme μου άρεσε καλύτερα από το miui... από και πέρα σε ομορφία ήταν και πάλι το meizu μπροστά αφού μου φάνηκε ότι το κεντρικό κουμπί του έδινε όμορφο σχήμα... τελικά κράτησα το redmi note 2 αφού αυτά που ήθελε η γυναίκα ήταν φωτογραφία , μπαταρία , οθόνη 5.5 χαχαχα
2.1Ohm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω γιατί σίγουρα έχω καλύτερη άποψη από εσένα αφού τα πήρα και τα 2 από το ίδιο μαγαζί και τα δοκίμασα ταυτόχρονα δίπλα δίπλα για να αποφασίσω... σε όλες τις φωτογραφίες που δοκίμασα , μέσα , έξω , μέρα , νύχτα , Hdr το Xiaomi ήταν καλύτερο...ειδικά στο hdr mode το ηλιοβασίλεμα που κατάφερε να βγάλει ήταν εκπληκτικό. η οθόνη ήταν καλύτερη στο meizu όπως και το flyme μου άρεσε καλύτερα από το miui... από και πέρα σε ομορφία ήταν και πάλι το meizu μπροστά αφού μου φάνηκε ότι το κεντρικό κουμπί του έδινε όμορφο σχήμα... τελικά κράτησα το redmi note 2 αφού αυτά που ήθελε η γυναίκα ήταν φωτογραφία , μπαταρία , οθόνη 5.5 χαχαχα Μπαταρια εχει σιγουρα κλτρη το μειζυ λογο οθονης και χαμηλοτερης ισχυς επεξεργαστη! Απο που τα πηρες εσυ κ με ποιον τροπο?(τωρα με τα CC η πιο μπροστα?) 1
efo355 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Από τον Μάρτιο έχω σαν βασικό κινητό μου το m1 note και ο γαμπρός μου εδώ και 2 μήνες το m2 note. Κινητάρες και τα δύο. Το redmi note 2 έχει θεματάκια ακόμα στο software. Στο m1 note παίζω ότι 3d παιχνίδι θες χωρείς κανένα θέμα. Ούτε στο m2 note θα έχεις θέματα.
2.1Ohm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το Μ2 έχει λίγο χειρότερο επεξεργαστή κ γραφικά αλλά ένταξη δν μ μοιάζουν τόσο τα παιχνίδια απλά θέλω να τρέχει χωρίς κολλήματα το κινητό! Το κύριο θέμα μ τώρα είναι πως θα κάνω την παραγγελία κ όχι πιο :/
vadou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Με paypal θα την κάνεις, κανονικά. Προχτές ψώνισα από vickmall και έγινε η πληρωμή χωρίς προβλήματα και χωρίς να έχω χρήματα στο balance, τα τράβηξε από την κάρτα.
2.1Ohm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οκευ φιλε μ ευχαριστω για την ενημερωση!εχω κανει κ εγω μεσο paypal συνδεμενη σε Prepaid Πειραιως αλλα για μικρα ποσα 20-30 ευρω και λεω μηπως στο 150+ φαω ακυρακι αλλα λγκα θα γινεται γιατι εχω δει παρα πολλα ατομα που αγοραζουν!
karaLRS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μπαταρια εχει σιγουρα κλτρη το μειζυ λογο οθονης και χαμηλοτερης ισχυς επεξεργαστη! Απο που τα πηρες εσυ κ με ποιον τροπο?(τωρα με τα CC η πιο μπροστα?) Η διάρκεια μπαταρίας είναι ένα πολύπλοκο νούμερο που βγαίνει από μέγεθος μπαταρίας , κατανάλωση επεξεργαστή , τυχόν wakelocks του software , μέγεθος οθόνης και πολλά άλλα. Πχ lg g2 vs mi4 που τα έχω δοκιμάσει και τα 2. το πρώτο με 2.2 επεξεργαστή άντε να έβγαζε 3.0-3.5 ώρες sot. το xiaomi από την άλλη με 0.2 ιντσες μικρότερη οθόνη βγάζει 4-4.30 ώρες κάτι που είναι μεγάλη διαφορά... Το ότι κάποιος επεξεργαστής έχει μεγαλύτερο χρονισμό δεν λέει πάντα κάτι αφού παίζει ρόλο και πόσο efficient είναι...πχ ένα Pentium 4 στα 3.2ghz καίει 85watt ενώ ένας ι5 3.2 καίει 72watt . για μένα σημαντικότερο λόγω έχει το λειτουργικό με τις σωστές λειτουργίες και τα διάφορα features που μειώνουν την κατανάλωση... πχ cpu process aligment που έχει το Miui. τέλος το ένα έχει αποσπώμενη μπαταρία ενώ το άλλο όχι... το xiaomi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα